Galatasaray, Borini transferinde bir adım öne geçti! Pirlo'nun açıklaması da fayda etmedi...

Spor Toto Süper Lig’in 22. haftasında Beşiktaş’ı ağırlayan Fatih Karagümrük sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Andrea Pirlo, alınan beraberlikten memnun olmadığını söyleyerek, “Amacımız 3 puan almaktı” dedi. Kanat oyuncuları Borini'nin transferiyle ilgili de konuşan Pirlo, oyuncusunun kulüpten ayrılmasını istemediğini söyledi. Borini ile Galatasaray ve Fenerbahçe yakından ilgileniyordu...

Süper Lig'de Borini savaşı veriliyor. Sözleşmesi sezon sonunda bitecek 31 yaşındaki İtalyan oyuncu için hem Galatasaray hem de Fenerbahçe devredeydi. Bu transfer için açıklamalarda bulunan Pirlo, oyuncusunun takımda kalmasını umduğunu söyledi.

Reklam
Reklam

FENERBAHÇE TEKLİF YAPTI

Fenerbahçe, Borini için para + takas teklifinde bulunduğu ve transferde önemli yol kat ettiği kaydedilmişti. Sarı-lacivertlilerin bu hamlesinin hemen ardından araya giren Galatasaray yetkilileri transferi bitirmek üzere...

GALATASARAY BİR ADIM ÖNE GEÇTİ

Galatasaray, Fabio Borini'ye resmen talip oldu ve bonservis bedeli olarak 1 milyon euro önerdi. Tecrübeli yıldızın da Galatasaray'da oynamaya sıcak baktığı belirtilirken, kulüpler arasındaki pazarlıkların devam ettiği ifade edildi.

"UMUYORUM BİZLE KALIR"

Pirlo "Fabio Borini çok önemli bir oyuncu. Gitmesini istemem. Umuyorum bizle kalır. Transfer dönemlerinde bu şekilde senaryolar ortaya çıkabilir." şeklinde konuştu.