Borini Haberleri

Fatih Karagümrük’ten 31 yıl sonra bir ilk! Fenerbahçe'nin kırılması zor rekoruna ortak oldular...

Fatih Karagümrük, Süper Lig’de 31 yıl sonra iki oyuncusu 20 ve üzeri gol atan ilk takım oldu. Bu başarıyı en son 1991-1992 sezonunda Fenerbahçe elde etmişti.

Spor 07-06-2023 14:17

Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin Borini savaşı sonuçlandı! Ezeli rakibine çalım atıp anlaşma sağladılar...

Beşiktaş'ta transfer harekatı başladı. Siyah-beyazlılar Fatih Karagümrük forması giyen Borini ile ilgileniyordu. Bu transferi gerçekleştirmek için takımda forma şansı bulmakta zorlanan Nkoudou'yu takas olarak öneren Beşiktaşlı yetkililer beklemeye geçmişti. Fenerbahçe'nin de yakından ilgilendiği oyuncu için Nkoudou'nun gitmek istememesi sonrası transfer tıkanmıştı. Siyah-beyazlılar sezon sonu için Borini ile anlaştı.

Spor 26-02-2023 12:54

Fenerbahçe istiyordu! Borini transferinde Beşiktaş öne geçti!

Beşiktaş'ta transfer harekatı başladı. Siyah-beyazlılar Fatih Karagümrük forması giyen Borini ile ilgileniyor. Bu transferi gerçekleştirmek için takımda forma şansı bulmakta zorlanan Nkoudou'yu takas olarak öneren Beşiktaşlı yetkililer beklemeye geçti.

Spor 23-02-2023 10:48

Fabio Borini transferi bitiyor! Beşiktaş ile takas mı gerçekleşecek?

Beşiktaş Fabio Borini için görüşmelerine devam ediyor. Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın istediği transferde siyah-beyazlılar bir adım öne geçti. Vavacars Fatih Karagümrük, Beşiktaş'tan N’Koudou’yu istedi.

Spor 03-02-2023 08:19

Borini

Borini Hakkındaki Haberler Mynet'te. Borini Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Galatasaray, Borini transferinde bir adım öne geçti! Pirlo'nun açıklaması da fayda etmedi...

Spor Toto Süper Lig’in 22. haftasında Beşiktaş’ı ağırlayan Fatih Karagümrük sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Andrea Pirlo, alınan beraberlikten memnun olmadığını söyleyerek, “Amacımız 3 puan almaktı” dedi. Kanat oyuncuları Borini'nin transferiyle ilgili de konuşan Pirlo, oyuncusunun kulüpten ayrılmasını istemediğini söyledi. Borini ile Galatasaray ve Fenerbahçe yakından ilgileniyordu...

Spor 01-02-2023 08:06