Çocuklar Duymasın dizisi Haberleri

Çocuklar Duymasın'ının Orçun'u Alp Eren Khamis değişimiyle şaşkına çevirdi! Görenler tanıyamadı
Çocuklar Duymasın'da hayat verdiği 'Orçun' karakteriyle akıllara kazınan çocuk yıldız Alp Eren Khamis, yıllar içindeki değişimiyle şaşırttı. Oyuncu şimdilerde 20 yaşında...
Yayın Tarihi: 01-03-2024 17:33
Çocuklar Duymasın’ın Emine’siydi! Çaycı Hüseyin görse tanıyamaz, Melek Şahin’in son hali şaşırttı
Tamer Karadağlı, Pınar Altuğ, Zeyno Gönenç ve Özgür Ozan'ın başrollerini paylaştığı bir dönemin fenomen dizisi Çocuklar Duymasın'da Emine karakterini canlandıran Melek Şahin sosyal medyada gündem oldu. Ünlü oyuncunun değişimi, "Çaycı Hüseyin görse tanıyamaz" gibi yorumları beraberinde getirdi.
Yayın Tarihi: 05-12-2023 11:02
Çocuklar Duymasın'ın dominant Gönül'ü solda sıfır kalır! İşte ilişkilerde en baskın burçlar...
Aşk birçok kişi için vazgeçilmez olsa da karmaşıktır. Kalbe söz geçmez ama partner seçiminde dikkatli olmak da gerekir. Bazı kişiler baskın karakterleri nedeniyle birliktelik süresince hayatı zindan edebilir. Astrologlar ise o burçların dominant oldukları konusunda hemfikirler. Onlar, Çocuklar Duymasın'ın dominant Gönül'ü gibi baskın karakterleriyle partnerlerini manipüle ediyorlar. İşte, ilişkilerde baskın olan burçlar...
Yayın Tarihi: 25-09-2023 13:42
Çocuklar Duymasın'ın Fıs Fıs İsmail'i Süleyman Yağcı'dan olay 'dekolte' çıkışı: Dekolteli, yırtmaçlı giyip gezersen insanların diyeceklerine katlanırsın
Armağan Çağlayan'ın YouTube programına konuk olan Çocuklar Duymasın'ın Fıs Fıs İsmail'i Süleyman Yağcı, Çağlayan'ın sorduğu sorulara samimi yanıtlar verdi. Yağcı'nın dekolte çıkışı ise Armağan Çağlayan'ı şaşırttı.
Yayın Tarihi: 17-08-2022 22:12
Çocuklar Duymasın’ın Sekreter Yasemin’i Meriç Acemi’nin senaryosunu yazdığı dizileri duyunca çok şaşıracaksınız!
2000'li yılların başında ekranlara gelen ve yayınlandığı dönem herkes tarafından ilgiyle izlenen Çocuklar Duymasın dizisinin Sekreter Yasemin'i, bilinmeyen yönüyle herkesi şaşırtıyor. Yasemin karakterini canlandıran Meriç Acemi'nin oyunculuk kariyeri dışında aslında birçok dizinin senaryosunu da yazdığı ortaya çıktı. Acemi'nin yazdığı diziler arasında reyting rekoru kıran pek çok yapımın bulunması da dikkat çekiyor.
Yayın Tarihi: 28-07-2022 21:22
Zeyno Günenç'in babası Bilal Günenç kimdir? Bilal Günenç ölüm sebebi nedir? Kaç yaşında hayatını kaybetti?
Zeyno Günenç'in babası Bilal Günenç, magazin basınında yer alan haberlerin ardından günün en çok araştırılan isimlerinden biri oldu. Çocuklar Duymasın dizisinde canlandırdığı Gönül karakteriyle bilinen Zeyno Günenç'in babası yaşamını yitirdi. Peki Zeyno Günenç'in babası Bilal Günenç kimdir? Bilal Günenç ölüm sebebi nedir? İşte merak edilenler...
Yayın Tarihi: 27-06-2022 12:20
Zeyno Karadağlı babası Tamer Karadağlı ile pozunu paylaştı! Değişimi olay oldu
Arzu Balkan ile evliliğinden bir kızı olan Tamer Karadağlı zaman zaman açıklamalarıyla gündeme geliyor. Çocuklar Duymasın dizisi ile yıldızı parlayan Tamer Karadağlı bu sefer kızının değişimiyle gündemde. 2006 yılında doğan Zeyno Karadağlı, Babalar Günü'nde bir paylaşım yaptı. Bebeklik pozunu paylaşan Zeyno'nun değişimi dikkat çekti.
Yayın Tarihi: 20-06-2022 07:34
Çocuklar Duymasın'ın dominant teyzesi Zeyno Günenç son haliyle şaşırttı! Adeta yıllara meydan okudu...
Başrollerini Pınar Altuğ ile Tamer Karadağlı'nın paylaştığı Çocuklar Duymasın dizisi konusu ve oyuncularıyla bir döneme damga vurdu. Dizide dominant teyze Gönül rolüne hayat veren Zeyno Günenç, son haliyle görenleri şaşırttı.
Yayın Tarihi: 09-06-2022 20:25
Kocaeli'deki bu berbere adı için geliyorlar! 'Gerçekten de oymuş' diyenler oluyor
Çocuklar Duymasın ve Seksenler dizilerinin setlerinde çalışan berber Rasim Poyraz, "Çocuklar Duymasın'ın Berber'i Rasim" ismini verdiği dükkanıyla dikkat çekiyor. Setlerdeki güzel anılarını yaşatan Poyraz, herkes tarafından ilgi görürken, Poyraz, ''Çocuklar Duymasın'ın benim hayatımda bir yeri var. Hem berberlik yaptım hem setlerde çalıştım. O günlerin anısı var. Birol Bey'in senaryolarında hep Berber Rasim olarak anıldım. 'Gerçekten de oymuş' diyenler oluyor'' şeklinde konuştu.
Yayın Tarihi: 20-05-2022 11:06
Pınar Altuğ ile Yağmur Atacan kavgalı mı? Pınar Altuğ'dan şoke eden yanıt!
İlk Aşkım, Omuz Omuza ve Çocuklar Duymasın dizileriyle ismini büyük kitlelere duyurmuş olan ünlü oyuncu Pınar Altuğ, sosyal medyada bir takipçisine verdiği yanıtla şaşırttı. 47 yaşındaki ünlü oyuncu, Yağmur Atacan ile 2008 yılında dünyaevine girmişti. Altuğ, paylaştığı fotoğrafa gelen Yağmur Atacan sorusuna bakın ne yanıt verdi...
Yayın Tarihi: 27-04-2022 15:43
47 yaşındaki Pınar Altuğ'un minili pozu olay oldu! Taş bu kadın taş
Çocuklar Duymasın dizisiyle ismini büyük kitlelere duyuran ünlü oyuncu Pınar Altuğ'dan gelen minili paylaşım şaşırttı. 47 yaşındaki ünlü ismin fit ve genç gözüken pozlarına takipçileri de kayıtsız kalmadı.
Yayın Tarihi: 26-04-2022 16:08
Süleyman Yağcı Öpüşürse buna müdahale ederim deyince Demet Akalın bakın ne dedi
Çocuklar Duymasın’ın ‘Fıs Fıs İsmail’i Süleyman Yağcı tayt açıklamasından sonra yeni bir açıklamayla daha tepki çekti. Süleyman Yağcı açıklamasında "Otobüste sevişen birilerini görsem uyarırım. Öpüşürsen 'öpüşemezsin' derim" yorumuyla dikkat çekti. Demet Akalın bu yorumu görünce bakın ne dedi.
Yayın Tarihi: 28-03-2022 15:23
Çocuklar Duymasının Fıs Fıs İsmail'i Süleyman Yağcı kimdir? 2. Sayfa'nın konuğu Süleyman Yağcı kaç yaşında, nerelidir? Süleyman Yağcı'nın dizileri nelerdir?
Süleyman Yağcı 2. Sayfa'nın bugünkü konuğu oldu. Yağcı'yı çoğu insan Çocuklar Duymasın dizisinin fıs fıs İsmali'i olarak tanımıştır. Ünlü oyuncu son zamanlarda da tayt giyen kadınlar için yaptığı yorumla gündeme gelmişti. Süleyman Yağcı katıldığı 2. Sayfa programında kadınların giyimi üzerine yaptığı yorumlarına açıklık getirdi. Program sonrası Süleyman Yağcı hakkında yapılan arama sayıları bir hayli arttı. İşte Süleyman Yağcı hakkındaki detaylar!
Yayın Tarihi: 28-03-2022 12:44
Çocuklar Duymasın'ın Fıs Fıs İsmail'i Süleyman Yağcı'dan olay çıkış! Kadınlar tayt giymesin, adamlar sapıtıyor
Çocuklar Duymasın dizisinde uslanmaz çapkın karakteri Fıs Fıs İsmail'e hayat veren Süleyman Yağcı, konuk olduğu bir programda "Bazı kadınlar öyle tayt giyiyor ki gerçekten iğrenç. Kadınlar tayt giymesin. Adamlar sapıtıyor" sözleriyle dikkat çekti.
Yayın Tarihi: 23-03-2022 12:09
Pınar Altuğ kendini aştı! Amuda kalktı
47 yaşındaki Pınar Altuğ düzgün fiziği ile sosyal medyayı adeta yaktı geçti. Pınar Altuğ amuda kalkıp paylaştı. Çocuklar Duymasın'ın yıldızı taytlı tulumuyla verdiği pozla beğeni topladı.
Yayın Tarihi: 11-03-2022 08:08
Müfit Can Saçıntı ve Çiğdem Saçıntı boşandı! 22 yıllık evlilik bitti
53 yaşındaki Müfit Can Saçıntı 22 yıllık evliliğini sonlandırdı. Çocuklar Duymasın’, ‘Mandıra Filozofu’ gibi projelerle tanınan Müfit Can Saçıntı, 22 yıllık eşi Çiğdem Saçıntı ile boşanmasıyla ilgili ‘2. Sayfa’ programına "Dostça boşandık" açıklamasını yaptı.
Yayın Tarihi: 03-03-2022 11:26
Çocuklar Duymasın'ın Haluk'u Tamer Karadağlı ifade verdi! O sözleri affetmedi
Çocuklar Duymasın dizisinde hayat verdiği Haluk karakteri ile hafızalarda yer edinen ünlü oyuncu Tamer Karadağlı, sosyal medya üzerinden kendisine sevgilisi Iraz Yıldız'ın hakarete uğradığı gerekçesi ile açtığı davada ifade verdi. Tamer Karadağlı, "Sanıktan şikayetçiyim, cezalandırılmasını istiyorum" şeklinde konuştu.
Yayın Tarihi: 23-02-2022 14:43
Çocuklar Duymasın'da Fısfıs İsmail'in sekreteriydi! Meriç Acemi'nin aslında kim olduğunu duyanlar şoke oldu
Bir zamanlar 7'den 77'ye herkesin ilgiyle izlediği Çocuklar Duymasın dizisinde Fısfıs İsmail'in sekreteri Yasemin karakterini canlandıran Meriç Acemi'nin ne iş yaptığını öğrenenler şoke oldu. Yıllar içinde kariyer basamaklarını hızla çıkan Meriç Acemi meğer o projelerde yer almış...
Yayın Tarihi: 22-02-2022 10:02
Tamer Karadağlı'nın kızı Zeyno Karadağlı yemek zamlarına isyan etti! ''Dalga geçiyorlar''
Ünlü oyuncu Tamer Karadağlı'nın kızı Zeyno Karadağlı, Hacettepe Üniversitesi'nin konservatuvar öğrencileri için hazırladığı yemek fiyat listesini paylaşarak sitem etti.
Yayın Tarihi: 08-02-2022 14:27
Pınar Altuğ'dan 'Çocuklar Duymasın' açıklaması! Tekrar bir araya gelecekler mi?
Çocuklar Duymasın dizisindeki rolüyle hafızalara kazınan Pınar Altuğ kızı ve eşi Yağmur Atacan ile birlikte yemek yerken görüntülendi. 'Çocuklar Duymasın' dizisinin 20'nci yılı için paylaşım yapan oyuncu gelecekte yeniden bir araya gelme durumuna olumlu baktığını söyledi.
Yayın Tarihi: 28-01-2022 07:41
Pınar Altuğ sarışın halini paylaştı! Çok yakışıyordu
Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Pınar Altuğ perşembe günlerini pas geçmiyor ve TBT yapıyor. Oyuncu Pınar Altuğ bu sefer de sarışın halini paylaştı. Çocuklar Duymasın'la hafızalara kazınan oyuncuya hayranların "Çok yakışıyordu" yorumları yağdırdı.
Yayın Tarihi: 21-01-2022 10:05
Pınar Altuğ'den heyecanlandıran Tamer Karadağlı paylaşımı! Çocuklar Duymasın...
Çocuklar Duymasın'ın Meltem'i Pınar Altuğ, Instagram'dan peş peşe yayınladığı karelerle dikkat çekti. "Bugün Çocuklar Duymasın'ın 20. yaş günü. Kaybettiklerimizle, yeni doğanlarımızla geçen kocaman 20 yıl, iyi ki" notuyla fotoğraflar paylaşan Pınar Altuğ, kısa sürede sosyal medyada yorum ve beğeni yağmuruna tutuldu.
Yayın Tarihi: 17-01-2022 07:23
Furkan Kızılay kimdir, aslen nereli ve sevgilisi kim? Survivor Furkan Kızılay kaç yaşında?
TV8 ekranlarının sevilen yarışması Survivor 2022'nin gönüllüler kadrosunda yarışacak olan Furkan Kızılay, Survivor'ın eski yarışmacılarından biri olmuştu. Kızılay'ın yaşı, hayatı ve memleketi gibi konular merak konusu oldu. Peki Furkan Kızılay kimdir, aslen nereli ve sevgilisi kim? Survivor Furkan Kızılay kaç yaşında? İşte hayatı...
Yayın Tarihi: 14-01-2022 18:19
Pınar Altuğ cesurca estetiksiz halini paylaştı! Fotoğrafına yorum yağdı!
Magazin basınının renkli isimlerinden ünlü oyuncu Pınar Altuğ, 23 yıl önceki pozunu takipçilerinin beğenisine sundu.
Yayın Tarihi: 11-11-2021 14:17
Tamer Karadağlı'nın kızı Zeyno paylaşımıyla beğeni topladı! Tıpkı annesi!
Çocuklar Duymasın dizisinde hayat verdiği 'Haluk' karakteriyle akıllara kazınan ünlü oyuncu Tamer Karadağlı'nın kızı Zeyno Karadağlı, Instagram hesabından paylaştığı pozuyla beğeni topladı.
Yayın Tarihi: 08-11-2021 14:24
Tamer Karadağlı, 30 yaş küçük sevgilisini aileye soktu! Dikkat çeken detay!
Magazin gündeminin en çok konuşulan isimlerinden olan ünlü oyuncu Tamer Karadağlı'nın, kendisinden 30 yaş küçük Iraz Yıldız ile aşk yaşaması olay olmuştu. Sosyal medyada, tartışma yaratan çiftle ilgili bir detay dikkat çekti.
Yayın Tarihi: 06-11-2021 14:28
Çocuklar Duymasın'ın Çaycı Hüseyin'in Alpaslan Özmol, bıyıksız imajıyla dikkat çekti!
Çocuklar Duymasın dizisinde hayat verdiği Çaycı Hüseyin karakteri ile hafızalara kazınan ünlü oyuncu Alpaslan Özmol, sosyal medya hesabından paylaştığı bıyıksız pozlarıyla, takipçilerini şaşkına çevirdi.
Yayın Tarihi: 05-11-2021 12:21
Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su Ayşecan Tatari'nin kızıyla pozlarına beğeni yağıyor!
İlk bölümü 2003 yılında yayınlanan Çocuklar Duymasın dizisinde hayat verdiği 'Duygu' karakteriyle izleyicinin aklına kazınan Ayşecan Tatari, şimdilerde kızı Müjgan ile verdiği pozlarla beğeni yağmuruna tutuluyor.
Yayın Tarihi: 05-11-2021 09:11
Özgür Ozan: 'Selami' karakterinden sonra çok korktum!
TRT 2'de Hülya Koçyiğit'in sunduğu 'Film Gibi Hayatlar' programın bu haftaki konuğu, ünlü oyuncu Özgür Ozan oldu.'Arka Sokaklar'ın Hüsnü Çoban'ı, bir döneme damga vuran 'Çocuklar Duymasın'ın Selami'si Özgür Ozan, fenomen olan iki karakter hakkında konuştu.
Yayın Tarihi: 31-10-2021 07:45
Tamer Karadağlı'nın 30 yaş küçük sevgilisi Iraz Yıldız, güzelliğiyle sosyal medyayı kasıp kavuruyor!
Ünlü oyuncu Tamer Karadağlı'nın kendisinden 30 yaş küçük sevgilisi Iraz Yıldız, güzelliğiyle Instagram'ı kasıp kavuruyor.
Yayın Tarihi: 28-10-2021 11:45
Çocuklar Duymasın’ın yapımcısı Birol Güven’in kızı bakın kim çıktı? Duyanlar şaşıp kaldı
Magazin dünyasında, aileleriyle meşhur olmuş birçok çocuk ve çocuklarıyla isimlerini duyurmuş birçok anne baba yer alıyor. Öte yandan adını ailesi sayesinde değil kendi performansı sayesinde duyuran isimler de var. Çocuklar Duymasın'ın yapımcısı Birol Güven'in kızı da onlardan biri. İşte detaylar...
Yayın Tarihi: 24-10-2021 11:06
Çocuklar Duymasın'ın Psikolog Sinan'ı Nejat Birecik, oyunculuğu bıraktı! Yeni mesleği şaşırttı
Başrollerinde Tamer Karadağlı ve Pınar Altuğ'un yer aldığı unutulmaz dizi Çocuklar Duymasın'da Psikolog Sinan karakterine hayat veren ünlü oyuncu Nejat Birecik, oyunculuğu bırakıp kendisine bambaşka bir kariyer planı belirledi.
Yayın Tarihi: 20-10-2021 16:39
Çocuklar Duymasın'ın Selçuk'u Mehmet Auf oyunculuğu bıraktı! Yeni mesleğine çok şaşıracaksınız
Bir döneme damga vuran Çocuklar Duymasın dizisinde 'Selçuk' karakterine hayat veren Mehmet Auf, oyunculuğu bıraktı. Mehmet Auf'un yeni mesleğini duyanlar şaşıp kalıyor.
Yayın Tarihi: 18-10-2021 15:40
Hercai'nin Maviş Melike'si o haliyle şaşırttı! 105 kilo birden vermişti...
Hercai dizisinde Maviş Melike karakterini canlandıran Aslı Samat bir zamanlar Çocuklar Duymasın dizisinde rol almıştı. Güzel oyuncunun o halini görenler ise gözlerine inanamıyor. İşte Aslı Samat'ın çok konuşulan son hali...
Yayın Tarihi: 17-10-2021 16:03
Çocuklar Duymasın’ın Çaycı Hüseyin’i Alparslan Özmol, babasını toprağa verdi
Tamer Karadağlı ve Pınar Altuğ'un rol aldığı, bir dönemin fenomen dizisi 'Çocuklar Duymasın'da Çaycı Hüseyin' karakterine hayat veren Alpaslan Özmol, solunum yetmezliği nedeniyle hayatını kaybeden babası Coşkun Özmol’u son yolculuğuna uğurlandı.
Yayın Tarihi: 16-10-2021 21:42
Şaşırtan boşanma hikayesi! Tamer Karadağlı’nın eski eşi Arzu Balkan ihanetin perde arkasını anlatmıştı!
Çocuklar Duymasın dizisiyle evlerimize konuk olan Tamer Karadağlı, geçmişte eşini aldattığı haberleriyle gündeme bomba gibi düşmüştü. Arzu Balkan’ın açıklamaları basını sallamıştı! İşte ihanetin perde arkası...
Yayın Tarihi: 16-10-2021 17:17
Tamer Karadağlı Çocuklar Duymasın dizisine bakın nasıl seçilmiş! Film gibi hikaye
2002 yılında başladığı Çocuklar Duymasın serüveniyle, milyonlarca kişi tarafından tanınan Tamer Karadağlı'nın, Çocuklar Duymasın dizisinin kadrosuna, aslında bir yanlış anlaşılma sonucu dahil olduğunu biliyor muydunuz?
Yayın Tarihi: 14-10-2021 12:43
Ünlü sosyal medya fenomeni Çocuklar Duymasın dizisinde oynamış! Bakın hangi YouTuber!
Şimdilerde sosyal medyada ürettiği içeriklerle konuşulan Halil Söyletmez'in, bir döneme damgasını vuran Çocuklar Duymasın dizisinde oynadığını duyanlar şaşıp kalıyor.
Yayın Tarihi: 14-10-2021 09:45
Çocuklar Duymasın'ının Orçun'u Alp Eren Khamis değişimiyle şaşkına çevirdi!
Çocuklar Duymasın'da hayat verdiği 'Orçun' karakteriyle akıllara kazınan çocuk yıldız Alp Eren Khamis, yıllar içindeki değişimiyle sevenlerini şaşırttı.
Yayın Tarihi: 09-10-2021 14:07
Pınar Altuğ’un estetiksiz halini görenler oyuncuyu tanıyamadı!
47 yaşındaki Pınar Altuğ, yaptırdığı estetiklerle gündemden düşmüyor. Her paylaştığı fotoğraf ayrı olay olan güzel oyuncunun estetiksiz hali ise görenleri şaşkına çeviriyor. İşte Pınar Altuğ’un estetiksiz hali...
Yayın Tarihi: 09-10-2021 13:20
Tamer Karadağlı'dan Çocuklar Duymasın itirafı: Pınar ayrıldığında...
Armağan Çağlayan’ın YouTube programına konuk olan Tamer Karadağlı, Çocuklar Duymasın itirafıyla gündeme geldi.
Yayın Tarihi: 08-10-2021 10:09
Pınar Altuğ'un kızı Su büyüdü! Güzelliğini annesinden almış!
Ünlü oyuncu Pınar Altuğ'un, meslektaşı Yağmur Atacan ile evliliğinden olan kızı Su, büyüdü. Pınar Altuğ, güzeller güzeli kızı Su ile sevgi dolu pozlarını Instagram hesabından takipçileriyle paylaşıyor.
Yayın Tarihi: 07-10-2021 09:26
Tamer Karadağlı’nın ilginç takıntısı! Arkasına bakmadan kaçıyor
Taş fırın erkeği Haluk rolüyle hafızalara kazınan Tamer Karadağlı’nın ilginç bir takıntısı olduğu ortaya çıktı. Ayak görmekten hoşlanmadığı söylenen oyuncunun, kendi ayakkabılarını da sadece yatarken ve banyo yaparken çıkardığı söyleniyor. Tamer Karadağlı, ayakkabısını çıkartmasını isteyen arkadaşlarının da kapısından geri dönüyor.
Yayın Tarihi: 02-10-2021 20:03
Okan Bayülgen'in eski eşini görenler gözlerine inanamıyor!
Sosyal medya fenomenlerine söylediği zehir zemberek sözlerle magazin gündemini meşgul eden ünlü oyuncu Okan Bayülgen'in eski eşini görenler şaşıp kalıyor.
Yayın Tarihi: 02-10-2021 15:47
Tamer Karadağlı'nın kızı Zeyno büyüdü! Son halini gören şaşıp kalıyor
Efsane dizi Çocuklar Duymasın'da hayat verdiği 'Haluk' karakteriyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Tamer Karadağlı'nın kızı Zeyno büyüdü. Değişimiyle şoke eden Zeyno Karadağlı, şimdilerde güzeller güzeli bir genç kız oldu.
Yayın Tarihi: 27-09-2021 10:52
Çocuklar Duymasın'da Şükrü karakterini canlandırmıştı! Ünlü oyuncu Şükrü Koruyucu’nun asıl mesleği şaşırttı!
Şükrü Koruyucu, bir zamanlara damga vuran "Çocuklar Duymasın" isimli dizide Çaycı Hüseyin'in yakın arkadaşı "Şükrü" rolü ile Türk izleyicisinin akıllarına kazınmıştı. Şükrü Koruyucu, ekranların uzun soluklu dizilerinden biri olan Çocuklar Duymasın'da Tamer Karadağlı, Pınar Altuğ gibi isimlerle beraber çalışmıştı. Koruyucu'nun yeni mesleği duyanları şaşırttı.
Yayın Tarihi: 26-09-2021 16:07
Çocuklar Duymasın’da Yasemin karakterini canlandırmıştı! Şimdi bakın ne iş yapıyor?
Meriç Acemi bir zamanlara damga vuran, başrollerinde ünlü oyuncular Pınar Altuğ ile Tamer Karadağlı'nın yer aldığı "Çocuklar Duymasın" adlı dizide rol almıştı. Söz konusu dizide "Yasemin" karakterine hayat veren Meriç Acemi, mesleki anlamda yıllar içerisinde kendini oldukça geliştirdi. İşte detaylar...
Yayın Tarihi: 23-09-2021 21:54
Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su Ayşecan Tatari Bakımsızsın yorumlarına patladı
Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su Ayşecan Tatari anne olduktan sonra yaptığı paylaşımlarla sık sık gündeme geliyor. Tatari son olarak kendisine "Bakımsızsın" diyenlere yanıt verdi.
Yayın Tarihi: 20-09-2021 10:44
Pınar Altuğ'un son hali gündem oldu! Bakın nasıl zayıflamış
Pınar Altuğ yeni yaş fotoğrafı paylaşınca gündem oldu. Oyuncu Pınar Altuğ aralıklı oruç sistemiyle zayıfladı,
Yayın Tarihi: 03-09-2021 11:53
Çocuklar Duymasın’ın Emine’si Melek Şahin'i görenler tanımıyor
Çocuklar Duymasın dizisindeki Emine karakterini hayat veren Melek Şahin sosyal medya pozlarıyla dikkat çekiyor. Çocuklar Duymasın’ın Emine’si Melek Şahin'i görenler ise tanımıyor.
Yayın Tarihi: 22-08-2021 09:23