İbrahim Haskoloğlu Haberleri

Görüntüler Adana-Mersin otoyolunda çekildi! Büyük tuzak! Araçların üzerine yürüdüler, izleyenler inanamadı…
Adana Mersin otoyolunda çekilen görüntüler sosyal medyada gündem yarattı. Otoyolda orta refüjden seyir halindeki aracın üzerine yürüyen kişiler araç kameraları ile görüntülendi. Görüntülerin ardından olayla ilgili ortaya atılan iddialar ise akıllara durgunluk verdi. ‘Otoban çetesi’ ismi verilen bir grubun ıssız yollarda bu yöntemle insanları gasp ettiği öne sürüldü.
Yayın Tarihi: 26-04-2024 13:44
Haskoloğlu'nun bakanlığa ait olduğu belirtiliyor diye yaptığı paylaşım yalanlandı: Böyle habercilik mi olur?
Gazeteci İbrahim Haskoloğlu sosyal medyadan bir vatandaştan gelen araba fotoğrafını paylaşarak "Gençlik, Spor Bakanlığı resmi görevli aracı olduğunu belirtiyor. Bir de kaldırıma ve engellilerin yürüyüş çizgisine park etmiş" dedi ve 'tasarruf' eleştirisinde bulundu. Haskoloğlu'nun paylaştığı fotoğraftaki aracın bakanlığa ait olduğu iddiası Gençlik ve Spor Bakanlığı Sosyal İlişkiler ve İletişim Dairesi Başkanı Kerim Çomoğlu tarafından kısa sürede yalanlandı.
Yayın Tarihi: 11-03-2024 14:03
Ünlü gazeteciler birbirine girdi! Yağız Sabuncuoğlu ile İbrahim Haskoloğlu sosyal medya hesaplarından kapıştı! ''Şerefim namusum üzerine söz veriyorum, seninle görüşeceğiz...''
Türkiye'nin tanıdığı ünlü gazeteciler Yağız Sabuncuoğlu ve İbrahim Haskoloğlu sosyal medyada birbirlerine girdi. Paylaşılan bir haber üstünde tartışmaya başlayan ikilinin konuşması şiddetlendi ve istenmeyen yerlere geldi.
Yayın Tarihi: 19-02-2024 16:04
Hakaret dolu mesajları paylaştı, İbrahim Haskoloğlu'nu suçladı! Altan Sancar'ın iddiası sosyal medyada gündem oldu: 'Yoksa sana Doğu Eşrefoğlu mu demeliyim?'
Gazeteci İbrahim Haskoloğlu'na ait olduğunu iddia ettiği mesajları yayımlayan gazeteci Altan Sancar'ın paylaşımı gündem oldu. Sancar, ekran görüntülerini paylaşırken, söz konusu mesajlarda Haskoloğlu'nun kendisine hakaret ettiğini savundu. Haskoloğlu'nun yine başka bir isimle yan hesabı olduğunu da iddia eden Sancar, "Ama o kadar acemi ki yan hesabından bana mesaj atarak tepki gösterdi" ifadelerini kullandı.
Yayın Tarihi: 29-01-2024 10:34
Son Dakika: İbrahim Haskoloğlu için tahliye kararı!
Son dakika haberi: Gazeteci İbrahim Haskoloğlu tahliye edildi. Haskoloğlu, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından "kişisel bilgileri hukuka aykırı yolla ele geçirmek" suçundan açılan soruşturma kapsamında Üsküdar'daki evinde gözaltına alınarak tutuklanmıştı.
Yayın Tarihi: 27-04-2022 15:44
Şehit teğmen, törenle memleketine uğurlandı
Pençe-Kilit Operasyonu'nda PKK'lı teröristlerin roketatarlı saldırısında şehit düşen Piyade Teğmen Kaan Kanlıkuyu'nun (25) cenazesi, Hakkari'deki törenin ardından memleketi Çankırı'ya gönderildi.
Yayın Tarihi: 20-04-2022 09:06
Son dakika: İbrahim Haskoloğlu tutuklandı! Kişisel bilgileri hukuka aykırı yolla ele geçirdiği iddiasıyla...
Son dakika haberi: Twitter ve Youtube gibi sosyal medya platformlarında habercilik yapan gazeteci İbrahim Haskoloğlu, gözaltına alındıktan sonra tutuklandı. Haskoloğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MİT Başkanı Hakan Fidan'a ait olduğu öne sürülen Türkiye Cumhuriyeti kimlik kartlarını sosyal medya hesabından paylaşmıştı. İçişleri Bakanlığı, Haskoloğlu için şikayette bulunmuştu. İşte detaylar...
Yayın Tarihi: 19-04-2022 20:56