striptiz kulübü Haberleri

Cardi B yılbaşı gecesi ayrı yaşadığı kocası Offset ile karşılaştı! Olay seks itirafı
Cardi B, gündemden düşmüyor. Rapçi 2024'ü Miami'deki bir striptiz kulübünde geçirirken ayrıldığı eşi Offset ile karşılaştı. Cardi B yılbaşı gecesi ayrı yaşadığı kocası Offset ile seks yaptığını açıkladı.
Yayın Tarihi: 02-01-2024 08:52
Olivia Attwood iç çamaşırlarıyla poz verdi! Her şey araştırma adına!
Olivia Attwood, Getting Filthy Rich'in ikinci serisiyle geri döndü ve hayranları şimdiden programın bağımlısı oldu. 32 yaşındaki Love Island yıldızı sosyal medyada çekimin kamera arkasını paylaşarak dikkat çekti.
Yayın Tarihi: 17-07-2023 10:41
Balayı sonrası cinsel hayat itirafı gündem olmuştu! Olivia Attwood striptiz kulübünde...
Balayı dönüşü cinsel hayat itirafıyla dikkat çeken Olivia Attwood bu sefer dansçıların neler yaşadığını tam olarak anlamak için gerçek bir striptiz kulübünde performans sergiledi.
Yayın Tarihi: 07-07-2023 10:58
Ünlü yönetmen hakkında olay iddia: Striptiz kulübünde 10 bin dolar ödeyip öyle bir şey yaptı ki...
Dünyaca ünlü yönetmen Quentin Tarantino hakkında bomba bir iddia gündeme geldi. Hollywood'daki bir striptiz kulübü çalışanı, Tarantino'nun kulüpteki dansçılardan birine 10 bin dolar ödeyerek ayağını yaladığını söyledi.
Yayın Tarihi: 30-05-2023 09:01
Boşanma nedeni sosyal medyada tartışma yarattı! Kocasının striptiz kulüpte ödeme yaptığını öğrenen kadın davayı açtı
İngiltere’de yaşayan ve ismi açıklamak istemeyen bir kadın sosyal medyadan yaptığı paylaşımda kocasından boşanmak isteme nedenini anlattı. Kadın kocasının striptiz kulübe giderek ödeme yaptığını gösteren faturayı gördüğünde boşanma davasını açtığını söyledi. Sosyal medya kullanıcıları arasında boşanma nedeni bir tartışmanın fitilini ateşledi.
Yayın Tarihi: 17-03-2023 13:45
Ülkenin en büyük striptiz kulübünün patroniçesi! “İnsanlar küçümsüyor ama...”
İngiltere’nin Liverpool kentinde kendisine ait bir striptiz kulübü bulunan Amy Gwynn, her gece yarı çıplak kadınlarla çalışmanın kendisine büyük bir mutluluk verdiğini dile getirdi. Toplumsal olarak sektöre karşı büyük bir önyargının oluştuğundan söz eden Gwynn, “İnsanlar küçümsüyor ama buradaki kadınların ne kadar zeki olduklarına dair en ufak bir fikirleri bile yok” dedi.
Yayın Tarihi: 09-11-2022 14:21
Sosyal medya fenomeni Carla Belluci yine tartışma yarattı! 18 yaşına giren kızına doğum gününde kucak dansı satın aldı
Yetişkinlere özel olarak hazırlanan ve aylık abonelik sistemiyle ilerleyen bir sosyal medya uygulamasında seksi fotoğraf ve videolarını satan Carla Belluci tepkileri çeken bir açıklamaya imza attı. Her attığı adım olay yaratan Belluci son olarak 18 yaşına giren kızını striptiz kulübe götürerek kucak dansı satın aldığını söyledi.
Yayın Tarihi: 09-11-2022 13:50
İşi sadece oturmak ve güzel görünmek! Kazandığı para sosyal medyanın gündemine oturdu
Espy Marie isimli bir kadın TikTok’ta yaptığı paylaşımda işinden ve günlük kazancından söz etti. Sadece oturarak ve güzel görünerek vardiya başına 250 sterlin (yaklaşık 5 bin 327 TL) kazandığını söyledi. Kazandığı paranın bir gecelik minimum miktar olduğunu ifade eden Marie sosyal medyada dikkatleri çekti.
Yayın Tarihi: 27-08-2022 11:02