MasterChef'te ana kadroya kim girdi? 13 Ağustos'ta MasterChef'te 12. önlüğün sahibi kim oldu?

MasterChef'te kazanan yarışmacının kim olduğu merak ediliyor. TV8'de yayınlanan MasterChef Türkiye'nin 13 Ağustos tarihli yeni bölümünde, 12. önlüğün sahibi olan isim belli oldu. Peki MasterChef'te ana kadroya kim girdi? 12. önlüğün sahibi kim oldu? İşte merak edilenler...

TV8 ekranlarında yer alan MasterChef Türkiye'de final eleme turunun ikinci haftası sonlandı. Yarışmacı adayları, ikili turda mücadele verirken, seflerin ilk turda istediği beef rendang yemeğini rakiplerinden daha başarılı yapan yarışmacılar Kaan, Rağde, Vural, Ege ve Ali Onur oldu.

MASTERCHEF TÜRKİYE'DE ANA KADROYA KİM GİRDİ?

Son bölümde final eleme turunun ikinci haftası da tamamlandı. Daha önceki iki farklı elemeden de geçmiş olan 11 yarışmacı adayı, kadroya seçilebilmek için günün ilk turunda beef rendang yemeğini yaptı. Değerlendirme sonrası ikinci etaba geçen isimler belli oldu. Yaratıcılık turuna geçen isimler Kaan, Rağde, Vural, Ege ve Ali Onur olmuş oldu.

Son etapta ise şefler yarışmacılardan bal ana ürünü ile yaratıcı tabak hazırlamalarını istedi. Sürenin sonunda değerlendirme yapan şefler ikinci turun en başarılı tabağını yapan kişileri Rağde ve Kaan olarak duyurdu. Şeflerin oy birliği ile seçilen isim ve günün birincisi ise son olarak Kaan oldu.


Anahtar Kelimeler: