Ele Haberleri

Hasan Can Kaya'dan Cem Yılmaz'ın göndermesine 'veteran komedyen' yanıtı: 'Meseleyi yanlış anlamış, yapamamış'

4 yıl aradan sonra CMXXIV ile sahnelere dönen Cem Yılmaz, gösterisine gelen seyircilerinden birinin "Sizin için Gebze'den geldik" demesi üzerine 'Konuşanlar' programını hatırlatarak Hasan Can Kaya'ya göndermede bulunmuştu. Omzundan bir sakatlık geçiren Hasan Can Kaya ise taburcu olduktan sonra gazetecilerin Cem Yılmaz sorusuna esprili bir yanıt vererek "Oyuna benim yerime veteran komedyenler liginden Cem Yılmaz girmiş. İzledim ama olmamış yani meseleyi yanlış anlamış, yapamamış" dedi.

Magazin 26-04-2024 23:05

Hülya Avşar siyah mayosuyla çektiği pozlarını paylaştı! Sosyal medyayı salladı

Hem kariyeri hem de özel hayatıyla gündemden düşmeyen Hülya Avşar yıllara meydan okuyan güzelliğiyle adından söz ettirmeyi başarıyor. Sosyal medya hesabını oldukça aktif kullanan Avşar şimdi sosyal medya hesabından cesur pozunu paylaştı. Sosyal medyada Avşar'ın pozuna yorum yağdı.

Magazin 26-04-2024 15:47

Survivor'da Aleyna'nın Sercan'la dans ettiği anlar sosyal medyada gündem oldu! İzleyicilerden tepki yağdı

Survivor All Star'ın her bölümü oldukça büyük bir heyecanla izleniyor. Yarışmanın son bölümlerine Sercan ve Aleyna'nın dans ettiği anlar damga vurdu. Önceki bölümlerde Yunus Emre'yi Aleyna konusunda uyaran Sercan'ın bir anda safını değiştirip Aleyna'yla dans etmesi sosyal medyada tepki topladı.

Magazin 26-04-2024 11:30

İhanet iddiaları gündemdeydi! Kızıl Goncalar'ın Cüneyd'i Mert Yazıcıoğlu'na eski sevgilisi Afra Saraçoğlu sorulunca bir anda gerildi! Olay sözler

Şimdilerde Özgü Namal ve Özcan Deniz'in başrolünü paylaştığı Kızıl Goncalar dizisinde Cüneyd karakterine hayat veren Mert Yazıcıoğlu son dönemde özel hayatıyla gündemdeydi. Yazıcıoğlu, yaklaşık dört yıl aşk yaşadığı Afra Saraçoğlu'ndan ayrılmış ardından eski sevgilisinin arkadaşı Dilan Çiçek Deniz ile birliktelik yaşamaya başlamıştı. Yazıcıoğlu'na eski sevgilisi Afra Saraçoğlu sorulunca bir anda gerildi...

Magazin 26-04-2024 10:08

Cem Yılmaz'dan Hasan Can Kaya'ya gönderme! Meslektaşına laf attı

Gösterisinin biletleri aylar önce tükenen Cem Yılmaz, özel hayatı ve esprileriyle gündemden düşmüyor. Ünlülere yaptığı göndermelerle izleyenleri kahkahaya boğan komedyen bu kez Hasan Can Kaya'yı hedef aldı. Seyircilerinden biri "Sizin için Gebze'den geldik" deyince konuyu hemen 'Konuşanlar' programına bağlayan Yılmaz, meslektaşına göndermede bulundu. İşte detaylar...

Magazin 25-04-2024 20:47

İnci Taneleri'ne bomba bir isim daha! Yakışıklı oyuncu kadroda

Hazar Ergüçlü ve Yılmaz Erdoğan'ın başrollerini paylaştığı İnci Taneleri dizisi her bölümüyle sosyal medyanın gündemine oturuyor. Yeni bölümleri heyecanla izlenen İnci Taneleri'ne yeni bir isim daha dahil oldu.

Magazin 25-04-2024 17:53

Türk yapımcı İlayda Çetinkaya'nın dikkat çeken başarısı! SKIN filmine ödül

Eğitimini Amerika Chapman Üniversitesi’nde tamamlayan genç yönetmen İlayda Çetinkaya’nın yapımcılığını üstlendiği “SKIN”, Oscar ödüllerinin organizasyonunu gerçekleştiren Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi tarafından “Student Academy Awards” ödülüne layık görüldü.

Magazin 25-04-2024 15:54

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin gündüz kuşağı programlarına sert çıktı! 'Bu şekilde devam ederlerse...'

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin, gündüz kuşağında yer alan programları sert çıktı. Şahin, “Kadına yönelik şiddet, toplumsal şiddet, gündüz kuşağı programları ile ilgili hassasiyettir. Kusura bakmasınlar bu programlar veya bu şekilde devam edenler, üzülerek söylemek istiyorum ki hiç sevmediğimiz müeyyide konuları gündeme gelecektir” dedi.

Magazin 25-04-2024 15:47

Icardi'ye ateş püsküren Batuhan Karadeniz'in eski sevgilisi Aleyna Eroğlu'ndan olay ifşa! Otel odasında...

Wanda Nara ve Icardi'nin klibindeki ateşli sahnelere sert çıkan Batuhan Karadeniz'in eski sevgilisi Aleyna Eroğlu patladı. Eski sevgilisini ifşa eden Eroğlu “Gelin bu ahlaksız diyen insanı biraz inceleyelim. Eski sevgilisine defalarca şiddet uygulamış...” diyerek sert ifadeler kullandı.

Magazin 25-04-2024 15:14

İlk gece hamile kaldım diyerek yaşadıklarını anlattı! Esra Ezmeci'de anlattıklarına kimse anlam veremedi...

Beyaz TV'de yayınlanan Yeni Baştan programında konuk olan Ayşegül adındaki genç kadın imam nikahıyla evlendi ve evlilikten 10 gün sonra evine gelen eltisinin isteğiyle şoke oldu. 20 yaşındaki Ayşegül "İlk gece hamile kaldım" diyerek anlattıklarıyla ağızları açıkta bıraktı.

Magazin 25-04-2024 14:21

Atv'den şaşırtan final kararı! Tarih belli oldu

Atv ekranlarında cuma akşamları izleyicisinin karşısına çıkan Bozdağ Film imzalı Ateş Kuşları dizisi için final kararı verildi. Daha önce final tarihi ertelenen dizinin ekrana veda edeceği tarih belli oldu.

Magazin 25-04-2024 09:18

Yunus Emre eşi Beria'dan mesaj var! Yorumlar gecikmedi: Aleyna'ya gözdağı yok mu?

Survivor yarışmacısı Yunus Emre kadar eşi Beria Özden de gündeme geliyor. Daha önce iletişim ödülünde "Aleyna'dan uzak dur" yazan eş bu sefer mesajında bol bol "Seni seviyorum" dedi. O anlara dair ise yorumlar gecikmedi.

Magazin 25-04-2024 08:09

Survivor'da Berna ve Aleyna arasında büyük mücadele! Kavga çıktı, o söz elenen ismi çıldırttı

Survivor All Star'da eleme adayları Berna, Damla Can, Merve ve Aleyna'ydı. Yarışmanın en güçlü kadınları arasında yer alan dört isimden Berna ve Aleyna düelloda kapıştı. Yenilen Berna Aleyna'nın sözü karşısında kendini tutamadı ve ortalık karıştı.

Magazin 25-04-2024 07:06

Eski bakan Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu! Seren Serengil hemen paylaştı: 2 gün önce evine gittik...

Eski spordan sorumlu devlet Bakanı Mehmet Ali Yılmaz İstanbul Beşiktaş’taki evinde kızı tarafından ölü bulundu. Haberi duyan Seren Serengil hemen bir paylaşım yaptı. Eski bakan Mehmet Ali Yılmaz neden öldü merak konusu olurken Seren Serengil'in sözleri dikkat çekti.

Magazin 24-04-2024 15:30

Serenay Sarıkaya ile yaşadığı aşkla gündemdeydi! Mert Demir yıllar önce O Ses Türkiye'ye katılmış... O görüntüler sosyal medyayı salladı

'Ateşe Düştüm' şarkısıyla dillere pelesenk olan Mert Demir'in adı bir süredir Serenay Sarıkaya ile anılıyordu. Aşk iddiaları karşısında uzun süre sessizliğini koruyan ikili geçtiğimiz günlerde ilk kez el ele görüntülendi. Serenay Sarıkaya ile aşkı belgelenen Mert Demir şimdi de yıllar önceki görüntüleriyle adından söz ettirdi. Yıllar önce O Ses Türkiye'ye katıldığı ortaya çıkan Demir'in yıllar içindeki değişimi herkesi şaşırttı.

Magazin 24-04-2024 14:53

Bridgerton dizisinin oyuncuları o sahneler için uyardı! Büyükanne ve büyükbabalarınızla izlemeyin

Netflix'te yayınlanan Bridgerton dizisinin üçüncü sezonu için geri sayım başladı. Dizinin başrollerinde oynayan Nicola Coughlan ve Luke Newton, izleyicileri o sahneler için uyardı.

Magazin 24-04-2024 14:11

Yüzünü gerdirmişti! Selen Görgüzel bambaşka biri oldu! İşte son hali

Hamdi Alkan'ın eski eşi Selen Görgüzel son dönemde yaptırdığı estetikler ve açıklamalarıyla gündemden düşmüyor. Geçtiğimiz ay bıçak altına yatan Görgüzel, yüzünü ve boynunu gerdirip, göz kapaklarını aldırtmıştı. Görgüzel, son halini "Hoş geldin yeni Selen" notuyla paylaştı.

Magazin 24-04-2024 12:28

Doğum günü pastası başına iş açtı... Pastanın renkleri ve üzerindeki simge terör örgütünün logosu sanıldı! Yasemin Sakallıoğlu eleştirilerin hedefi oldu

Sosyal medyadaki komik videolarıyla geniş bir hayran kitlesine sahip olan ünlü komedyen Yasemin Sakallıoğlu doğum günü pastasıyla sosyal medyanın gündemine oturdu. Sakallıoğlu'nun doğum günü pastasındaki renkler ve yıldız simgesi terör örgütünün logosu sanıldı. Ünlü isim eleştiri yağmuruna tutuldu.

Magazin 24-04-2024 11:41

Mustafa Keser'in o sözleri İbrahim Tatlıses'i çok kızdırdı! Kör ol ama nankör olma

İbrahim Tatlıses, usta sanatçı Mustafa Keser’in "Orhan Gencebay iyi bir ses sanatçısı değil. Müslüm Gürses’i dinlemedim, kötü okuyor. Fatih Kısaparmak türkü baba olacak en son adam” sözlerine çok sinirlendi. Canlı yayına bağlanan ünlü türkücü sert çıktı.

Magazin 24-04-2024 11:38

İnci Taneleri'ne bomba transfer! Tüm dengeler değişecek

Hazar Ergüçlü ve Yılmaz Erdoğan'ın başrollerini paylaştığı İnci Taneleri dizisi yayınlandığı günden bu yana büyük bir ilgiyle izleniyor. Her bölümü sosyal medyada yankı uyandıran dizinin kadrosuna yeni bir isim dahil oldu. Dizide Yılmaz Erdoğan'ın canlandırdığı Azem karakterinin kızı Nehir'e hayat verecek oyuncu belli oldu.

Magazin 24-04-2024 11:03

Serenay Sarıkaya'nın son pozları sosyal medyayı salladı! 'Bahar Candan olmuş'

Şu sıralar özel hayatıyla gündemden düşmeyen ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, geçtiğimiz günlerde bir mekandan çıkarken bir süredir adının aşk iddialarına karıştığı Mert Demir ile el ele görüntülendi. Serenay Sarıkaya ve Mert Demir aşkı böylece belgelenmiş oldu. Bu görüntüler ile magazin gündemine bomba gibi düşen Sarıkaya şimdi de son pozlarıyla adından söz ettirdi. Bahar Candan benzetmesi olay oldu.

Magazin 24-04-2024 07:49

Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu, 23 Nisan kutlamasında! Özlenen devlet adamı yorumları yağdı

Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu, Etimesgut halkıyla beraber 23 Nisan’ı kutladı. Neşeli halleriyle dikkat çeken ünlü oyuncuya sosyal medyada mesaj yağdı.

Magazin 23-04-2024 14:54

Müge Anlı'da bir skandal gün yüzüne çıktı! 19 yaşındaki oğlu 29 yaşındaki karısıyla kaçmıştı... Yayına çıkınca sosyal medyada tepki yağdı

Müge Anlı'nın programına katılan Umut Yetkin'in 29 yaşındaki karısı Tuğçe ve 19 yaşındaki oğlu Mustafa birlikte kaçtı. Umut Yetkin 8 yaşındaki kızı Melodi'yi almak için mücadele ederken, yayına katılan Tuğçe ve Mustafa'nın rahatlığı sosyal medyada tepki çekti.

Magazin 23-04-2024 14:10

Yunus Emre'nin eşi Beria Özden Kocanı neden paylaşmıyorsun? yorumuna yanıt verdi: Beni bağlamaz

Survivor yarışmacısı Yunus Emre'nin eşi Beria Özden bir süredir eşine dair paylaşımda bulunmuyordu. Eşine "Aleyna'dan uzak dur" mesajı veren Özden kendisine gelen "Kocanı neden paylaşmıyorsun?" yorumuna bakın ne yanıt verdi.

Magazin 23-04-2024 13:24

Mert Demir ve Serenay Sarıkaya sonunda el ele görüntülendi! Yorumlar gecikmedi: Gözler Cem Yılmaz'da...

Mert Demir ve Serenay Sarıkaya uzun süredir aşk iddialarıyla gündeme geliyordu. Taze aşıklar sonunda gülücükler saçarak çıktıkları mekandan el ele ayrıldı. Mert Demir ve Serenay Sarıkaya'nın bu hallerini gören sosyal medya kullanıcılarının aklına ise eski sevgili Cem Yılmaz geldi.

Magazin 23-04-2024 09:07

Serenay Sarıkaya ve Mert Demir aşkı belgelendi! İlk kez el ele ve mutlu

Oyuncu Serenay Sarıkaya ile şarkıcı Mert Demir'in ilişkisi aylardır gizemini koruyordu. Sarıkaya ve Demir'in aşkı belgelendi. Çift, bir mekandan el ele çıkarken ilk kez kameralara takıldı. Keyifleri yerinde olan çiçeği burnunda çift, etrafa gülücükler saçtı.

Magazin 23-04-2024 08:23

Birileri var, olabilir demişti... Hafsanur Sancaktutan ve Sadri Alışık aşkı kısa sürdü!

Son dönemde cesur sahneleriyle adından söz ettiren ünlü oyuncu Hafsanur Sancaktutan'ın yeni bir aşka yelken açtığı iddia edilmişti. Hafsanur Sancaktutan'ın Sadri Alışık ile aşkı ise kısa sürdü.

Magazin 23-04-2024 08:19

Yunus Emre yine duramadı! Aleyna'yı elinden tutup bir anda çekti ve...

Survivor All Star 2024'ün en çok konuşulan ikilisi tartışmasız Yunus Emre ve Aleyna. İki yarışmacının ailelerinden gelen 'uzak dur' uyarıları pek de anlam ifade etmemiş gibi. Bu sefer Yunus Emre Aleyna'ya yaptığı sulu şaka ile gündem oldu.

Magazin 23-04-2024 07:18

Beyazlar içerisinde poz veren Dilan Çiçek Deniz beyaz elbisesiyle poz verdi! Paylaşımı çok beğenildi

Dilan Çiçek Deniz sosyal medya paylaşımları ve pozlarıyla gündemden düşmüyor. Deniz bu kez son paylaşımıyla adından söz ettirdi. Beyazlar içerisinde poz veren oyuncuya sosyal medyada beğeni yağdı.

Magazin 22-04-2024 16:20

Eda Erdem ünlü oyuncuyu tanımadı mı? O anlar sosyal medyanın diline fena düştü

Fenerbahçe Opet, Sultanlar Ligi'nde şampiyonluğa ulaşırken maç sonunda kaptan Eda Erdem büyük ilgi gördü. Gibi' dizisinde ‘Ersoy’ karakterini canlandıran oyuncu Ahmet Kürşat Öçalan, Fenerbahçe voleybol takımının kaptanı Eda Erdem Dündar ile şampiyonluk kürsüsünde hatıra fotoğrafı çektirdi.

Magazin 22-04-2024 15:02

Mahsun Kırmızıgül'ün 'Dinle' şarkısına yasak geldi! Görünce dayanamadı: O çocukların...

Dillere pelesenk olan şarkıları, sahne tarzı ve kendine has tavırları ile geniş bir hayran kitlesine sahip olan ünlü türkücü Mahsun Kırmızıgül son günlerde farklı gündemlerle karşımıza çıkıyor. Geçtiğimiz günlerde 'öldü' haberlerine isyan eden Kırmızıgül, bu kez de 23 Nisan etkinliklerinde şarkısını yasaklayan müdüre seslendi.

Magazin 22-04-2024 10:21

Defne Samyeli'nin iddialı Maldivler pozu sosyal medyayı salladı!

İddialı paylaşımları ve özel hayatıyla sık sık gündeme gelen Defne Samyeli bu kez son pozlarıyla gündeme geldi. Instagram hesabından Maldivler pozunu paylaşan Samyeli'nin pozları sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 22-04-2024 09:41

Ünlü şarkıcı Emir Yeşil hayatını kaybetti! Acı haberi sevgilisi duyurdu

Bir süredir sağlık sorunlarıyla mücadele eden Dolapdere Big Gang grubunun 43 yaşındaki eski solisti Emir Yeşil, hayatını kaybetti. Ünlü ismin vefatını Aslı Omağ yaptığı paylaşımla duyurdu.

Magazin 21-04-2024 14:57

Edis'in o belediye başkanıyla pozları olay oldu! Meğer çok eskiden tanışıyorlarmış

Sahne tarzları ve açıklamalarıyla gündemden düşmeyen Edis bu kez farklı bir konuyla gündeme geldi. Çeşme'de sahne alan Edis Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli ile poz verdi. Denizli o anları Instagram hesabından paylaştı. Denizli, ayrıca Edis'le çocukluk arkadaşı olduklarını ifade etti.

Magazin 21-04-2024 13:01

Kim Kardashian kardeşi Kourtney Kardashian'la pozunu paylaştı! İyi ki doğdun

Paylaşımları ve özel hayatıyla sık sık gündeme gelen Kim Kardashian bu kez paylaştığı bikinili pozlarla gündeme geldi. Kardeşinin doğum gününü kutlayan ünlü ismin paylaşımına hayranları tarafından yorum yağdı.

Magazin 21-04-2024 10:36

Survivor'da Berna sinir krizi geçirdi! Kenardakiler tepki gösterdi: Saçma sapan çocuk gibi...

Survivor All Star'ın her bölümü oldukça merakla izleniyor. Mavi Takım Kırmızı Takım'ı yenerek dokunulmazlığın sahibi oldu. Kırmızı Takım'da ise bir isim üçüncü gitme adayı olarak belirlendi. Oyun esnasında Berna Merve'ye yenilince sinir krizi geçirdi. Rakip takımda kenarda bekleyenler Berna'ya tepki gösterdi.

Magazin 21-04-2024 08:39

Usta oyuncu Şevval Sam reklamcı sevgilisi Cem Topçuoğlu ilk kez poz verdi!

Başarılı kariyeri ve özel hayatıyla sık sık gündeme gelen Şevval Sam, geçtiğimiz aylarda yeni bir ilişkiye başladığını duyurmuştu. Ünlü sanatçı yeni sevgilisi Cem Topçuoğlu ile ilk kez görüntülendi.

Magazin 21-04-2024 07:48

İzel-Çelik-Ercan grubu yeniden dağıldı! Ayrılık nedeni bakın neymiş

90'ların sevilen müzik gruplarından İzel, Çelik, Ercan 31 yıl aradan sonra 2022 senesinde yeniden bir araya gelerek söyledikleri şarkılarla fırtınalar estirmişlerdi. İzel-Çelik-Ercan grubu yeniden dağıldı. Sebebini de İzel açıkladı.

Magazin 20-04-2024 15:23

İYİ Parti'den belediye başkanı adayı olmuştu! Seçimi kaybeden Hakan Peker seçim sonrası ilk kez konuştu! 'Defteri kapatmadım'

Dillere pelesenk olan şarkılarıyla 90'lı yıllara damga vuran ünlü şarkıcı Hakan Peker 31 Mart yerel seçimlerinde İYİ Parti’den Safranbolu Belediye başkan adayı olmuştu. Peker, katıldığı seçim yarışında 5. sırada kaldı. Seçimi kaybeden ünlü isim seçim sonrası ilk kez konuştu.

Magazin 20-04-2024 10:49

Reytinglere yenik düştü... TRT o dizinin fişini çekti!

Başrollerini Feyyaz Şerifoğlu ve Sude Zülal Güler’in paylaştığı TRT'nin yeni sezondaki iddialı projelerinden biri olan Bir Sevdadır dizisinin yakın zamanda yönetmeni değişmişti. Dizi reytinglerde istediğini alamayınca final kararı verildi.

Magazin 20-04-2024 08:33

Banu Parlak'ın güzellik merkezi kurşunlanmıştı... Dilan Polat ve Engin Polat'ın 'kurşunlama pazarlığı' ortaya çıktı! Döner Kardeşler çete lideri ifade verdi

Çevirdikleri entrikalar ve işledikleri suçlarla gündemden düşmeyen 'Döner Kardeşler' çetesinin adı Dilan Polat ve Banu Parlak davasına da karıştı. Emirhan Döner verdiği ifadede Dilan ve Engin Polat ile yaptığı kurşunlama pazarlığını anlattı. Döner Kardeşler çetesinin liderinin çarpıcı ifadeleri dikkat çekti.

Magazin 20-04-2024 08:12

Ünlü sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz'ın yeni klibi çok konuşuldu! Sosyal medyada yorum yağdı: Annenin gözyaşlarına...

Son dönemlerde yeni imajıyla gündeme gelen Kerimcan Durmaz bu kez çektiği kliple gündeme geldi. ski halinden eser kalmadığını söyleyebiliriz. Sosyal medyaya damgasını vuran ünlü fenomen bu sefer de 'Nerdesin' parçasıyla herkesi şaşkına çevirdi.

Magazin 19-04-2024 15:50

Murat Cemcir, küs olduğu Ahmet Kural hakkında konuştu! Planlamadığımız bir şeyi...

Bir dönem yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen Murat Cemcir ve Ahmet Kural ikilisinin arası açılmıştı. Youtube'da yayınlanan bir programa katılan Murat Cemcir küs olduğu Ahmet Kural hakkında konuştu.

Magazin 19-04-2024 15:18

Dilber önce kurtlarını döktü, sonra ağlattı... İnci Taneleri'ndeki o sahne sosyal medyayı salladı

Bayram tatilinin ardından yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkan İnci Taneleri son bölümüyle yine gündem oldu. Hazar Ergüçlü ve Yılmaz Erdoğan'ın başrollerini paylaştığı dizide Ergüçlü'nün hayat verdiği Dilber karakteri yeni dansı ile büyük beğeni topladı. Yılmaz Erdoğan'ın canlandırdığı Azem karakterinin ise Dilber'i terk ettiği sahne sosyal medyayı salladı.

Magazin 19-04-2024 10:08

Son haliyle gündemdeydi! Popstar Bayhan'dan Armağan Çağlayan'a olay gönderme! 'Ne oldum dememeli...'

Yayınlandığı dönemde izlenme rekorları kıran Popstar'da farklı yorumu ve kendine özgü tavırlarıyla dikkat çeken Bayhan Gürhan bu yarışma ile adını geniş kitlelere duyurmuştu. Yarışmanın ardından müzik kariyerine devam eden Popstar Bayhan son günlerde değişimiyle adından söz ettirmişti. Popstar Bayhan şimdi de Armağan Çağlayan'a yaptığı gönderme ile gündem oldu.

Magazin 18-04-2024 15:53

Kim Kardashian'ın tatil pozları sosyal medyayı salladı! Herkes aynı yorumu yaptı

Paylaşımları ve özel hayatıyla sık sık gündeme gelen Kim Kardashian bu defa tatil pozlarıyla sosyal medyayı salladı. Turks ve Caicos Adaları'na tatile giden Kardashian pozlarını peş peşe paylaştı. Kardashian'ın diz boyu derinliğindeki denizde dalış yapmaya çalıştığı kareye yorum yağdı.

Magazin 18-04-2024 13:10

Netflix Türkiye 'isyanı' patlak verdi! Yeni dizi fragmanları sonrası paylaşımı yeniden gündem oldu: Aynı yüzler, aynı hikayeler...

Geniş bir kitleye ulaşarak piyasayı neredeyse domine eden Netflix Türkiye, son günlerde gelen eleştirilerle gündemde. Yönetmen Ali Aydın, Netflix Türkiye'ye neredeyse savaş açarken, "Sektördeki küçük yapımcılar, yönetmenler, yazarlar ve oyuncular asla Netflix'in kapsısından giremiyor." çıkışı yankı buldu. Sosyal medyada da özellikle son dizilerde aynı yüzlerin ve aynı hikayelerin olduğuna yönelik tepkiler artarken, Aydın'ın dizi sektörüyle ilgili eleştirileri de yeniden gündem oldu.

Magazin 18-04-2024 11:36

Survivor'dan elenen Yaman'ın Damla Can'a sözleri kafa karıştırdı! 'Sıradaki isim o mu?

Survivor All Star 2024'te heyecan hız kesmeden devam ediyor. Her bölümü büyük yankı uyandıran yarışmaya son olarak Yaman'ın elenmesi damga vurdu. Yaman elendikten sonra arkadaşlarıyla vedalaşırken Damla Can'a söyledikleriyle kafa karıştırdı. O anlar sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 18-04-2024 11:24

Sabah belediye başkanı akşam aktör! Erdal Beşikçioğlu tiyatro sahnesinde... O görüntüler gündem oldu

31 Mart Yerel Seçimleri'nde Etimesgut Belediye Başkanı seçilen ve mazbatasını alarak göreve başlayan Erdal Beşikçioğlu, belediye başkanlığı görevinin yanı sıra akşam tiyatro çalışmalarına da devam ediyor. Beşikçioğlu Bir Delinin Hatıra Defteri oyunuyla seyirci karşısına çıktı. Beşikçioğlu'nun o görüntüleri gündem oldu.

Magazin 18-04-2024 10:22