Turu Haberleri

'Sevgilisi kaşını ve saçlarını kazıyordu! Kimse ona bakmasın diye' İşte Benim Stilim yarışmacısı Yağmur Taktaş'ın ölümüyle ilgili ailesi harekete geçti 'Mutlaka bağlantısı var'

ABD'de ölen 'İşte Benim Stilim' yarışmacısı Yağmur Taktaş’ın teyzesi, kanında ölümüne neden olmayacak kadar uyuşturucu bulunan yeğeninin, ressam sevgilisince uyuşturucuya alıştırıldığını ileri sürdü. Yeğeninin darbedilip tutulduğu yerde aç bırakıldığını iddia eden teyze "ABD’de ve Türkiye’de hukuk mücadelesi başlattık. Peşini bırakmayacağız” dedi. Teyze, sevgilisinin, kıskançlığı yüzünden, kimse ona bakmasın, beğenmesin diye yeğeninin kaşını ve saçlarının ön kısmını kazıdığını da ileri sürdü.

Magazin 24-04-2024 16:50

Klinik Psikolog Esra Ezmeci Buket Aydın'a konuk oldu! 'Hesap ödetmeyen kadın...' yorumu sosyal medyayı ayağa kaldırdı

Klinik psikolog ve yazar Esra Ezmeci Beyaz Tv'de sunduğu 'Esra Ezmeci ile Yeni Baştan' programı ile sık sık sosyal medyanın gündemine oturuyor. Zaman zaman sosyal medya hesabından da takipçilerinin sorularını yanıtlayan Ezmeci bu defa Buket Aydın'ın programına konuk oldu. İlişkiler üzerine tavsiyeler veren Ezmeci, "Hesap ödetmeyen kadın aldatılmaya mahkumdur" sözleriyle sosyal medyayı ayağa kaldırdı.

Magazin 24-04-2024 15:34

Demet Akalın 5 bin TL kira ödeyen kiracısına ağzına geleni söyledi! Sen kimsin? Ev benim... deyip...

Türkiye'de son dönemde ciddi sorun olan ev sahibi-kiracı gerilimi Demet Akalın'a da yansıdı. Demet Akalın 5 bin TL ödeyen kiracısına sert çıktı. "Sen kimsin?" diyerek duydukları karşısında sinirlenen Akalın sosyal medyayı ikiye böldü.

Magazin 24-04-2024 13:29

İnci Taneleri'ne bomba transfer! Tüm dengeler değişecek

Hazar Ergüçlü ve Yılmaz Erdoğan'ın başrollerini paylaştığı İnci Taneleri dizisi yayınlandığı günden bu yana büyük bir ilgiyle izleniyor. Her bölümü sosyal medyada yankı uyandıran dizinin kadrosuna yeni bir isim dahil oldu. Dizide Yılmaz Erdoğan'ın canlandırdığı Azem karakterinin kızı Nehir'e hayat verecek oyuncu belli oldu.

Magazin 24-04-2024 11:03

Uğur Dündar iddialar sonrası art arda açıklama yaptı! Kızı var mı? Mahkemenin gizlilik kararı olmasa...

Metin Akpınar’a babalık davası açan Duygu Nebioğlu’nun, “Ablamın babası da ünlü gazeteci” dediği ismin Uğur Dündar olduğu ortaya iddia edildi. Dündar açıklaması sonrası durumun gündemde kalması sonrası önce Müge Anlı'ya mesaj attı ardından sosyal medyada paylaşım yaptı.

Magazin 17-04-2024 13:02

'Kızım üvey babasıyla birlikte' dedi! Esra Ezmeci duyduklarına inanamadı! 'Yatak odasındaki ses kaydı...'

Klinik psikolog ve yazar Esra Ezmeci'nin Beyaz TV'de hafta içi her gün izleyicisinin karşısına çıktığı 'Yeni Baştan' programındaki itiraflar herkesi şaşırtıyor. Programa bu defa Afyonkarahisar'dan aradığını söyleyen Zehra Hanım'ın anlattıkları damga vurdu. 'Kızım üvey babasıyla birlikte' dedi itirafları şoke etti.

Magazin 16-04-2024 11:31

Fatih Altaylı Hakan Ural'ın gündemi yorumlamasına sert çıktı! Murat Kurum'u hatırlatıp...

Hakan Ural'ın İran-İsrail gerilimini analiz etmesi gündemden düşmüyor. Fatih Altaylı da bu konuda sessiz kalmadı ve sert ifadeler kullandı. Altaylı açıklamasında "Benim merak ettiğim, kim hangi zeka hangi fikir, hangi algıyla Hakan Ural'ı çağırıp görüşlerine başvuruyor" dedi.

Magazin 15-04-2024 10:30

Yunus Emre ve Ogeday kavgasında diskalifiye kararı olacak mı? Acun Ilıcalı Problem çıkaran sensin deyip...

Yunus Emre ve Ogeday kavgası seyircinin sosyal medyada büyük tepki göstermesine sebep oldu. Herkes diskalifiye beklerken Acun Ilıcalı Yunus Emre'ye sert ifadeler kullandı.

Magazin 14-04-2024 07:12

Damla Ersubaşı babasının öldüğünü açıklarken küfürler havada uçuştu! Torbacı, babamın kalbi...

Sihirli Annem dizisiyle tanınan oyuncu Damla Ersubaşı'nın babası vefat etti. Ersubaşı, babasının vefat haberini verdikten sonra eski eşine ve eşinin kardeşine hakaretler yağdırdı. Ersubaşı'dan ağızları açık bırakan ifadeler...

Magazin 12-04-2024 08:39

Emre Aşık’ın eski eşi Yağmur Sarnıç, paylaştığı videonun ardından intihar girişiminde bulundu: 'Olmadı, artık dayanacak gücüm kalmadı'

Eski futbolcu Emre Aşık'ın eski eşi Yağmur Sarnıç'ın son paylaştığı video sosyal medyada gündem oldu. Emre Aşık ile olayı boşanma süreciyle gündem olan Yağmur Sarnıç, çektiği videoda "Olmadı, artık dayanacak gücüm kalmadı. Ben bunlarla baş edemem, o yüzden kendimi öldürmeye karar verdim" dedi. İhbar üzerine ikamete giden polis ekipleri, Yağmur Sarnıç’ın fazla antidepresan ilacı kullanarak intihara kalkıştığını belirledi.

Magazin 11-04-2024 18:16

Çağla Şıkel'in göğüslerine laf etmişti! Arto şimdi de dudaklarına taktı

Çağla Şıkel'in dudaklarındaki eşitsizlik, elmacık kemiklerindeki dolgunluk ve ön dişleri dikkat çekmişti. Daha önce Şıkel'in davalık olduğu Arto da kendini tutamadı. Arto'nun paylaşımı olay oldu.

Magazin 10-04-2024 12:55

Çocuklar Duymasın'ın Meltem'i Pınar Altuğ kraliçe olduğu geceden paylaştı! Beğeni yağdı

Ekranların uzun soluklu dizisi Çocuklar Duymasın'da hayat verdiği Meltem karakteri ile hafızalara kazınan Pınar Altuğ şimdilerde sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Her gönderisi binlerce beğeni ve yorum alan ünlü isim bu defa kraliçe olduğu geceden paylaştı. Pınar Altuğ'un o karesine beğeni yağdı.

Magazin 04-04-2024 17:41

Esra Erol'da stüdyo buz kesti... Dadı Meryem'in 8 yaşındaki küçük kızı diri diri gömdüğü ortaya çıktı! Detaylar kan dondurdu

Hafta içi her gün Atv ekranlarında yayınlanan Esra Erol'da programında kan donduran bir olay gündeme geldi. Programa katılan Mehmet Altun, 6 yıldır birlikte olduğu eşi Rabia Altun'la barışmak istediğini belirterek programa başvurdu. Mehmet Altun'un eşi ise çocuklarının dadısı ile aldatıldığını söyleyince Dadı Meryem canlı yayına çıktı. Dadı Meryem hakkında ortaya çıkan bir gerçek ise kan dondurdu.

Magazin 04-04-2024 10:27

Aramızda Kalmasın canlı yayınında bomba anlar! Müge Dağıstanlı Ebru Polat'a 'Kalça estetiği var mı?' diye sordu! 'Elleyebilirsin' deyince...

Müge Dağıstanlı ile Yelda Kırçuval'ın sunduğu Aramızda Kalmasın programına iddialı pozları ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen Ebru Polat konuk oldu. Müge Dağıstanlı Ebru Polat'a 'Kalçanda protez var mı yok mu?' diye sordu. 'Kalçamda protez yok' yanıtını veren Polat 'Belim çok ince elleyebilirsin istersen' deyince canlı yayında bomba anlar yaşandı.

Magazin 03-04-2024 11:49

Kısmetse Olur yarışmacısı Çağrı Özer Nihat Hatipoğlu'na katıldı! 'Kadınlardan uygunsuz fotoğraflar alıyorum' deyince...

Nihat Hatipoğlu ile İftar programında sorulan sorular sık sık sosyal medyanın gündemine oturuyor. Programa bu defa Kısmetse Olur yarışmacısı Çağrı Özer katıldı ve sorduğu soru ile herkesi şaşırttı. Çağrı Özer 'Kadınlardan uygunsuz fotoğraflar alıyorum' deyince Nihat Hatipoğlu bir kez daha sordu.

Magazin 03-04-2024 07:25

Akıllara durgunluk veren olay! Müge Anlı'da mide bulandıran ilişki iddiası! Bana aşık olsun, zapt etmesi kolay olur

Müge Anlı programında her gün yeni bir olay yaşanıyor. Programa başvuran Yunus Açıkalın, 49 günlük eşi Dicle’nin üvey babası Mehmet Güzel’e kaçtığını iddia etti. Üvey babasının yanında olduğu ileri sürülen genç kadınla ilgili yayına bağlanan bir izleyicinin anlattıkları ise duyanları hayrete düşürdü.

Magazin 02-04-2024 16:25

Kızıl Goncalar'daki o sahne gündem oldu! Cüneyd ve Zeynep'in sahnesine yorum yağdı! 'Senden kaçıp okuyayım diye'

Başrollerinde Özgü Namal ve Özcan Deniz'in yer aldığı Kızıl Goncalar dizisi her bölümüyle sosyal medyanın gündemine oturuyor. Dizinin son bölümüne Mert Yazıcıoğlu'nun hayat verdiği Cüneyd karakteri ile Mina Demirtaş'ın canlandırdığı Zeynep karakterinin sahneleri damga vurdu. İkili arasındaki diyalog sosyal medyanın gündemine oturdu.

Magazin 02-04-2024 09:53

Hakan Ural'dan Önce askere gitsin diyen Özgür Demirtaş'a yanıt: Derdiniz benim siyasi görüşüm...

Seçim sonuçları sonrası Hakan Ural'ın seçim tahmini gündem olmuştu. Özgür Demirtaş da bu açıklamaları alıntılayarak "Önce askere gitsin" demişti. Hakan Ural'dan Demirtaş'a yanıt gecikmedi.

Magazin 02-04-2024 07:38

Sandıklardan 'sürpriz' çıktı! Armağan Çağlayan kendini tutamadı! 'Emekliler yılı...'

Türkiye, 5 yıl boyunca görev yapacak yerel yöneticileri seçmek için sandık başına gitti. Açıklanan seçim sonuçlarıyla birlikte; haritanın rengi değişti, bazı iller turuncudan kırmızıya dönerken, bazı illerde de tam tersi bir tablo ortaya çıktı. CHP ilk kez bir seçimde AK Parti'nin önünde yer aldı. Sandıklardan çıkan sürprizler karşısında Armağan Çağlayan da kendini tutamadı.

Magazin 31-03-2024 23:54

Murat Kurum'a seçim şarkısı yapmıştı! Sinan Akçıl 'İstanbul gitti' sözlerine sert çıktı

Ünlü şarkıcı Sinan Akçıl, Cumhur İttifakı İBB Başkan adayı Murat Kurum için seçim şarkısı bestelemiş ve 'Geceleri daha rahat uyumak için oyumu Murat Kurum’a vereceğim' demişti. Anadolu Ajansı'nın ilk seçim sonuçlarını yayımlamasıyla birlikte Türkiye haritasında illerin yer aldığı tabloda büyük değişimlerin olduğu görüldü. Birçok il AK Parti'den CHP'ye geçti. Sinan Akçıl'dan da seçim yorumu gecikmedi.

Magazin 31-03-2024 22:30

Uyuşturucu ve kumar itirafı gündem olmuştu! Sihirli Annem'in Tuğçe'si Damla Ersubaşı 'evim arandı, kan testim verildi...' diyerek anlattı

Sihirli Annem dizisinde hayat verdiği Tuğçe karakteri ile hafızalara kazınan Damla Ersubaşı, eski eşi Mustafa Can Keser ile sancılı bir boşanma süreci yaşadı. Ünlü çiftin davası devam ederken Ersubaşı'ya ait bir video sosyal medyada gündem oldu. 'Uyuşturucu batağına düştüm' diyen Ersubaşı daha sonra bu videonun videonun 1.5 yıl önce çekildiğini, eski eşinin montajlayarak medyaya servis ettiğini söylemişti. Damla Ersubaşı uyuşturucu testinin sonucunu paylaştı.

Magazin 30-03-2024 11:07

Survivor All Star'da elenen isim kamera görüntüleri ile belirledi! Gözyaşları sel oldu

Survivor All Star'da eleme heyecanı yaşandı. Bu hafta eleme potasında yer alan Aleyna, Aysu, Berna ve Merve adada kalmak için düelloda bireysel performanslarını sergilediler. Nefes kesen eleme düellosunun ilk turunu Merve ve Berna kazanırken, Aysu ve Aleyna karşılaşmasında kazananı kamera görüntüleri belirledi. İnceleme sonucu adaya veda eden isim belli oldu.

Magazin 29-03-2024 07:27

Balta sapları, sopalar... Canlı yayında anlattıklarıyla Zahide Yetiş'i şoke etti! Semazen kocası için 'ayakta başka yatakta başka' dedi

Hafta içi her gün Star Tv'de izleyicisinin karşısına çıkan Zahide Yetiş 'Yeniden Başlasak' programı ile adından söz ettiriyor. Programa katılan konuklar anlattıklarıyla sosyal medyanın gündemine oturuyor. Programa bu defa 23 yıllık eşinden boşanmak istediğini söyleyen Ceylan Hanım'ın anlattıkları damga vurdu. Ceylan Hanım, semazen kocası için 'ayakta başka yatakta başka' dedi. Zahide Yetiş duyduklarına inanamadı.

Magazin 26-03-2024 15:32

Sihirli Annem'ın Tuğçe'si Damla Ersubaşı'nın tesettürlü pozları gündem oldu

Sihirli Annem'ın Tuğçe'si Damla Ersubaşı sosyal medyayı aktif kullanan bir isim. Hem özel hayatı hem de değişimiyle adından söz ettiren Subaşı tesettürlü pozlarıyla gündeme geldi.

Magazin 25-03-2024 15:38

Eski futbolcu Batuhan Karadeniz'in Mustafa Denizli anısı olay oldu! Perdeleri çekmeyi unutmuşum

Eski milli futbolcu Batuhan Karadeniz, katıldığı Youtube programında futbol hayatıyla ilgili açıklamalar da bulundu. Karadeniz, "Futbolu çok seviyordum, ama koşmayı sevmiyordum" dedi.

Magazin 23-03-2024 15:09

24 Mart saat 19.36'ya dikkat! Nur Viral'e konuk olan ünlü astrolog Mine Ölmez 'Bunları yapın' diyerek reçeteyi verdi

Beyaz Tv ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Nur Viral'le Hayatta Her Şey Var programı işlediği konularla sosyal medyada gündem oluyor. Ünlü sunucuya bazı günler uzman isimler eşlik ediyor. Nur Viral'e bu defa ünlü astrolog Mine Ölmez konuk oldu. Ölmez, '24 Mart saat 19.36'ya dikkat' diyerek reçeteyi verdi.

Magazin 22-03-2024 13:27

İtirafı gündem oldu! Mustafa Üstündağ sanayideki tamircinin kıyafetini takım elbise karşılığında aldı: Dükkan dükkan erkek seyrediyordum

Oyuncu Mustafa Üstündağ “Orhan Usta” rolüne hayat verdiği Emanet filminin kostümlerini sanayi mahallesinden aldığını açıkladı. Üstündağ, "Sultandağı’nda sanayiye gittim. Filmde oradan aldığım kıyafetlerle oynadım" dedi.

Magazin 20-03-2024 10:23

Acun Ilıcalı Fatih Terim'i tebrik etmek için aradı! Survivor konseyde sorduğu soruyu açıkladı

Survivor'ın en hırslı yarışmacılarından Ogeday'ın yarışmayı bırakmak istemesi konseyde gündem oldu. Acun Ilıcalı bu konuda konuşurken "Beni gören sizi soruyor" diyerek Fatih Terim ile telefon konuşmasının da detaylarını anlattı.

Magazin 18-03-2024 12:07

Gökçe Bahadır'ın Boğaz manzaralı evinin kirası ağızları açıkta bıraktı

Ömer'in yıldızı Gökçe Bahadır'ın yeni evi gündem oldu. İddialara göre Boğaz manzaralı yeni eve taşınan oyuncu aylık 270 bin lira kira ödüyor. Bahadır'ın tuttuğu evde daha önce ise Galatasaray’ın eski yıldızı, ünlü futbolcu Juan Mata oturuyormuş.

Magazin 17-03-2024 14:30

Survivor'a veda eden Pınar Saka'dan ilk paylaşım geldi: Modumuz belli...

Survivor'ın başarılı yarışmacılarından Sema Aydemir, Pınar Saka ile fiziksel boyutlara varan kavgası nedeniyle geçtiğimiz aylarda diskalifiye edilmişti. Geçtiğimiz günlerde ise yarışmadan Pınar Saka’nın elenmesi gündem olmuştu. Adaya veda eden Pınar Saka'dan ilk paylaşım geldi.

Magazin 16-03-2024 09:17

Canlı yayında gelen soruya Yusuf Kavaklı çok sinirlendi! 'RTÜK amca lütfen duyma bunu! Gavur keser gibi keserim onu!' dedi... Nur Viral çok şaşırdı

Beyaz Tv ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Nur Viral'le Hayatta Her Şey Var programı her bölümüyle sosyal medyada gündem oluyor. Bazı günler ünlü sunucuya emekli müftü Yusuf Kavaklı eşlik ediyor. Canlı yayında izleyenlerden gelen soruları yanıtlayan Kavaklı bu defa gelen soruya çok sinirlendi.

Magazin 16-03-2024 08:26

Nihat Hatipoğlu'na yapay zeka sorusu soruldu! Verdiği yanıtla gündem oldu: Basur kremi satıyorum...

Nihat Hatipoğlu, sunduğu Nihat Hatipoğlu ile İftar programında yine izleyicilerden gelen sorulara cevap verdi. Yapay zekayla ilgili sorulan bir sorudan yola çıkan Hatipoğlu, başına gelen bir olayı da anlattı.

Magazin 15-03-2024 15:17

Survivor All Star'da şaşırtan veda! İddialı isim elendi, sosyal medya yıkıldı

Survivor All Star'da yine eleme heyecanı vardı. Ödül oyununda kıyasıya mücadelenin ardından Pınar Saka, Gizem Memiç, Aysu Keskin ve Berna Canbeldek düelloya çıktı. Düello sonunda bir kişi Survivor hayallerine veda etti.

Magazin 15-03-2024 07:32

Ünlü YouTuber İlayda Oymak'ın paylaşımı korkuttu! Gerçek başka çıktı: Tövbe çarpıldın sandım...

Ünlü Youtuber İlayda Oymak, Türkiye'nin tanınmış isimlerinden biri. Sosyal medya hesabını sık sık kullanan ünlü isim son paylaşımıyla gündeme geldi. Paylaşımı görenleri korkuttu ama sonradan gerçek başka çıktı.

Magazin 13-03-2024 12:29

MasterChef Tahsin Küçük, Demet ve Jess ile Gel Konuşalım programına katıldı! Samimi hallerini gören Kerimcan Durmaz laf soktu

MasterChef Tahsin Küçük geçtiğimiz günlerde Kerimcan Durmaz'ın programına konuk olmuştu. Demet Akalın'la ilgili yaptığı açıklamalar gündem olmuştu. Küçük, bu kez Demet ve Jess ile Gel Konuşalım programına konuk oldu. Küçük'ün samimi tavırlarını gören Kerimcan Durmaz, lafını sokmadan edemedi.

Magazin 09-03-2024 16:28

Survivor All Star'da ortalık yine karıştı! Hakan'dan Batuhan ve Yasin hakkında olay iddia

Survivor All Star'da bu sezon kaos ve heyecan hiç bitmiyor. Yarışmacılar arasındaki tartışmaların nefes kestiği yarışmada bu defa Hakan Hatipoğlu'nun Yasin ve Batuhan hakkındaki iddiası gündem oldu. Dominik'te yaşananları izleyenlerin ağzı açık kaldı.

Magazin 08-03-2024 15:23

Ebru Gündeş ve Murat Özdemir aşk yuvasını buldu! Balayı sonrası lüks villa tuttular

Ebru Gündeş'in kendisinden 12 yaş küçük Murat Osman Özdemir ile evlenmesi magazin gündeminde büyük ses getirdi. Dubai'de evlenen çift balayı yerine İstanbul'da lüks otele gelmiş. Ev arayışında oldukları söylenen ünlü çift aşk yuvalarını buldu.

Magazin 08-03-2024 11:19

Geceliği 21 bin Avustralya doları! Taylor Swift bir gece için paraya kıydı

Grammy Ödülleri'nde dördüncü kez "Yılın Albümü" kategorisinde ödül kazanan Taylor Swift turne için paraya kıydı. Capella tatil köyünde konakladığına inanılan şarkıcı gecelik 21.000 Avustralya doları ödeyip villayı tuttu.

Magazin 07-03-2024 09:27

'Cumartesi gecesine kadar dikkat' diyerek uyardı! Nur Viral'e konuk olan Astrolog Nuray Sayarı ilginç önerisiyle gündem oldu! 'Ayvayı alın...'

Beyaz Tv ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Nur Viral'le Hayatta Her Şey Var programı her bölümüyle büyük yankı uyandırıyor. Bazı günler ünlü sunucuya uzman isimler eşlik ediyor. Nur Viral'e konuk olan Astrolog Nuray Sayarı bomba açıklamalar yaptı. 'Cumartesi gecesine kadar bunlara dikkat' diyen Sayarı 'Ayva ritüeli' ile sosyal medyayı salladı.

Magazin 07-03-2024 09:15

Oyuncu Didem Uzel'den yıllar sonra gelen itiraf: Bugünkü aklım olsa asla paylaşmazdım!

Oyuncu Didem Uzel, oğlu Aslan'la ilgili artık paylaşım gerçekleştirmeme kararı aldığını açıkladı. Uzel, tüm dünyada çocuk kaçırma ve pedofili olaylarının sıklıkla yaşandığına vurgu yaparak, "Çocuğunuzun kimliğini açığa çıkarmak hiç doğru değil. Bugünkü aklım olsa Aslan’ın tek bir kare fotoğrafını paylaşmaz ve yüzünü göstermezdim” ifadelerini kullandı.

Magazin 04-03-2024 16:44

3 düelloya çıktı ama Dominik'te kalamadı... İddialı yarışmacı Survivor'a gözyaşları içinde veda etti

Survivor All Star'da eleme gecesi için nefesler tutuldu. Eleme potasında yer alan; Aleyna, Begüm, Pınar ve Gizem eleme düellosunda karşı karşıya geldi. Zorlu mücadeleyi kaybeden yarışmacı Survivor hayallerine ve yarışmaya veda etti. 3 düelloya çıkan iddialı yarışmacı gözyaşları içinde Dominik'ten ayrıldı.

Magazin 01-03-2024 07:29

Gördüğü rüyayı anlattı Nur Viral şoke oldu! 'Arkadaşım çırılçıplak yatak odamda...'

Beyaz Tv ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Nur Viral'le Hayatta Her Şey Var programı her bölümüyle büyük yankı uyandırıyor. Bazı günler ünlü sunucuya uzman isimler eşlik ediyor. Ünlü Rüya Yorumcusu Mehmet Emin Kırgil'in konuk olduğu bölümde canlı yayına gelen soru herkesi şaşırttı.

Magazin 27-02-2024 14:59

'Peaky Blinders'ın Arthur Shelby'si Paul Anderson tanınmaz halde!

'Peaky Blinders' dizisinde canlandırdığı Arthur Shelby rolü ile geniş bir hayran kitlesine ulaşan Paul Anderson'un son hali sosyal medyayı salladı. Görenler ünlü oyuncuyu tanımakta zorlandı.

Magazin 25-02-2024 08:57

Cinsel ilişki itirafı şoke etti! Kocam bir kereliğine... Nur Viral ne diyeceğini bilemedi

Beyaz Tv ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Nur Viral'le Hayatta Her Şey Var programı her bölümüyle büyük yankı uyandırıyor. Bazı günler ünlü sunucuya uzman isimler eşlik ediyor. Psikoterapist Şeyda Betül Kılıç'ın konuk olduğu bölümde gelen bir itiraf ağızları açık bıraktı. Nur Viral duyduklarına inanamadı.

Magazin 23-02-2024 16:14

Peaky Blinders'ın yıldızı uyuşturucu batağına saplandı! Son hali görenleri şaşkına çevirdi...

Milyonlarca kişi tarafından dünyanın en iyi dizileri arasında gösterilen Peaky Blinders'ın yıldızı Paul Anderson, uyuşturucu batağına düştü. Geçtiğimiz aylarda kokain bulundurduğunu itiraf etmesinin ardından Londra'da görüntülenen Anderson'ın son hali, hayranlarının ağzını açık bıraktı...

Magazin 23-02-2024 12:21

İç çamaşırları kocasının yüzüne fırlattı! Şoke eden gerçek ortaya çıktı... Sapkın duygular...

Klinik psikolog ve yazar Esra Ezmeci'nin Beyaz TV'de yayınlanan 'Yeni Baştan' programının itiraf köşesine Pervin Hanım'ın anlattıkları damga vurdu. 20 yıllık evli olan konuğun eşiyle ilgili itirafı ağızları açık bıraktı. Kocasının dolabında kadın iç çamaşırları bulduğunu söyleyen Pervin Hanım'ın anlattığı gerçek Esra Ezmeci'yi bile şoke etti.

Magazin 22-02-2024 10:48

Avukat Feyza Altun gözaltı anını Fatih Altaylı'ya anlattı! Savcıdan 5 dakika izin isteyip rakı koymuş

Sosyal medya hesabından küfürlü şeriat karşıtı bir paylaşım yaptıktan sonra hakkında soruşturma başlatılan Feyza Altun gözaltına alınmıştı. Fatih Altaylı avukat Altun ile konuşmasını aktardı. Feyza Altun savcıdan izin isteyip rakı koymuş...

Magazin 21-02-2024 13:53

Taş Kağıt Makas dizisinin afişi yayınlandı!

Yapımcılığını MF Yapım’ın üstlendiği, yayınlanan tanıtımları ile büyük beğeni toplayan “Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu” seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Çekimlerinin tüm hızıyla devam ettiği dizinin 28 Şubat 2024 tarihi itibariyle çarşamba akşamı saat 20.00’de yayınlanacağı açıklandı. Zengin oyuncu kadrosu ve sürükleyici hikayesiyle merak uyandıran dizinin afişi de yayınlandı.

Magazin 20-02-2024 18:26

'Lohusa gibisin' demişti! Demet Akalın Survivor Pınar'ın sözlerine tepki gösterdi: Kendine gel

İlgi ile takip edilen Survivor All Star'ın yeni bölümlerinde kavga ve gerilim eksik olmuyor. Sıkı bir Survivor izleyicisi olan Demet Akalın, Pınar'ın Sema'ya söylediği 'Lohusa kadın gibisin' sözlerine sessiz kalmayarak sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla tepki gösterdi.

Magazin 19-02-2024 10:46