Abdülhamid Han Haberleri

Ümit Özdağ'dan Şevki Yılmaz'ın Osmanlı'yı süren soysuzları lanetliyorum ifadesine çok sert çıkış! Dilerim onu bir yerde görmem

"Osmanlı'yı süren soysuzları lanetliyorum" diyen eski milletvekili Şevki Yılmaz'ın tepki çeken sözlerine bir yanıt da Zafer Partisi genel başkanı Ümit Özdağ'dan geldi. Yılmaz'ın sözlerine karşı "olağanüstü öfkeli" olduğunu ifade eden Özdağ, "Dilerim onu bir yerde görmem" dedi.

Haber 19-02-2024 12:40

Önce suratını çevirdi, sonra tavana baktı! 2. Abdülhamid Han'ın torununun düğününe İlber Ortaylı damgası: Osmanlı'yı süren soysuzları lanetliyorum sözlerini duyduğu anda...

II. Abdülhamid'in 4. kuşak torunu olan Orhan Osmanoğlu'nun kızı Berna Sultan Osmanoğlu, İstanbul'da düzenlenen törenle evlendi. Beykoz'daki törende Tarihçi Prof. Dr. İlber Ortaylı'nın nikah şahidi olması gündem olurken, törene eski Refah Partisi Milletvekili Şevki Yılmaz'ın sözleri damga vurdu. Düğünde konuşan Yılmaz, "Osmanlı’yı süren soysuzları lanetliyorum" derken, o sırada İlber Ortaylı'nın tavrı dikkat çekti.

Haber 19-02-2024 10:51

Abdülhamid Han sondaj gemisi yeni seferi için Mersin açıklarında bekliyor

Türkiye'nin hidrokarbon arama çalışmalarına katılan 4. sondaj gemisi Abdülhamid Han, yeni görevi öncesi Mersin'in Taşucu Limanı açıklarında bekliyor.

Yurthaber 10-08-2023 14:41

Abdülhamid Han sondaj gemisinin görevleri neler? Abdülhamid Han bugün yola çıkıyor!

Türkiye'nin 4. sondaj gemisi Abdülhamid Han, düzenlenecek törenin ardından ilk görevi için yola çıktı. Yunanistan'ın endişesi olan Abdülhamid Han sondaj gemisi bugün göreve başlamaya hazırlandı. Peki Abdülhamid Han sondaj gemisinin özellikleri nelerdir?

Haber 09-08-2022 15:13

Abdülhamid Han

Abdülhamid Han Hakkındaki Haberler Mynet'te. Abdülhamid Han Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Abdülhamid Han gemisinin Doğu Akdeniz'de arayacağı Hidrokarbon nedir, ne işe yarar? Hidrokarbon nerelerde kullanılır, örnekleri nelerdir?

Abdülhamid Han gemisi Doğu Akdeniz'de Hidrokarbon arayacak. Ülkemizin dördüncü sondaj gemisi olan Abdülhamid Han ile ilgili basında yer alan haberlerin ardından çok sayıda vatandaş arama motorlarında konuya ilişkin sorgulama yapmaya başladı. Yunan medyasının da yakından takip ettiği Abdülhamid Han gemisinin ilk görev yeri ise Doğu Akdeniz. Peki Abdülhamid Han gemisinin Doğu Akdeniz'de arayacağı Hidrokarbon nedir, ne işe yarar? Hidrokarbon nerelerde kullanılır, örnekleri nelerdir?

Haber 09-08-2022 15:05

Bakan Dönmez ‘büyük gün’ diyerek duyurdu! 'Abdülhamid Han' göreve başlıyor

Türkiye'nin 4'üncü sondaj gemisi Abdülhamid Han göreve başlamaya hazırlanıyor. Gemi, bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla düzenlenecek törenle görev yerine uğurlanacak. Teknik donanımı ve fiziki özellikleriyle dikkati çeken 'Abdülhamid Han', hidrokarbon arayacak.

Finans 09-08-2022 08:28

Abdülhamid Han sondaj gemisi göreve hazır

Mersin'in Taşucu Limanı'nda demirli Türkiye'nin 4. hidrokarbon sondaj gemisi Abdülhamid Han, 9 Ağustos'ta görevine uğurlanacak

Yurthaber 03-08-2022 11:41

KKTC Cumhurbaşkanı Tatar, Abdülhamid Han sondaj gemisiyle ilgili konuştu:

"Denizlerde Türkiye Cumhuriyeti'nin hakkını ve hukukunu koruyacak, çeşitli sondaj çalışmalarıyla bu bölgelerde iddia edilen zenginliklerin araştırılmasına ve geliştirilmesine elbette böyle bir geminin hizmeti çok büyük olacaktır"

Yurthaber 26-07-2022 16:23