Abdullah Güler Haberleri

Son dakika | Asgari ücret desteği yükseliyor! Emekli maaşlarına zam da eklenecek: Milyonları ilgilendiren yasa teklifi Mecliste

Son dakika haberi: İşverenlere verilen asgari ücret desteği yükseliyor. AK Parti söz konusu düzenlemeyi içeren yasa teklifini Meclis Başkanlığına sundu. Yasayla birlikte asgari ücret desteği günlük 23,33 TL, aylık 700 TL'ye yükselecek. Öte yandan AK Parti'den SSK ve Bağkur emekli maaşlarına yapılacak zamla ilgili de yanıt geldi.

Finans 15-01-2024 15:14

Sivas'ta yapımı tamamlanan Yağdonduran Tüneli açılışa hazırlanıyor

Sivas'ın Kangal ile Ulaş ilçeleri arasında 2 tüp şeklinde yapımı tamamlanan 1567 metre uzunluğundaki Yağdonduran Tüneli açılışa hazırlanıyor.

Yurthaber 05-12-2023 13:43

AK Parti'den 80 maddelik yasa teklifi! 5 bin TL emekli ikramiyesi için AK Parti'den açıklama geldi: Erdoğan talimat verdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 5 bin TL emekli ikramiyesi hakkında verdiği talimat ortaya çıktı, AK Parti'den ilk açıklama geldi. İkramiyeden milyonlarca emeklinin yararlanamaması tartışmaları beraberinde getirmişti. Erdoğan'ın talimatı üzerine emeklilere ikramiye çalışmasında kapsam genişliyor.

Haber 24-11-2023 15:21

Emekliye zamda gözlerin çevrildiği tarih için açıklama geldi! Bu zam yeterli değil diyerek mesaj verdi

Özellikle en düşük aylığı alan emeklilerin maaşlarını yeterli bulmaması ve memurlara zam yapılmasının ardından 'Emekliye ara zam gelir mi?' sorusu gündeme gelmişti. AK Parti'den emeklilere zam yapılmasıyla ilgili yeni açıklama geldi. AK Partili Güler, zammın ekim ayında gelip gelmeyeceğiyle ilgili soruyu da yanıtladı.

Finans 25-08-2023 07:40

Her türlü itirazı ve engellemeyi yapan CHP'dir

AK Parti İstanbul Milletvekili Abdullah Güler: - "Sayımların yapılmaması ve durdurulmasına dair her türlü itirazı ve engellemeyi yapan Cumhuriyet Halk Partisi'dir. Bin 89 sandıkta başlayan oy sayımı, CHP'nin itirazı üzerine durduruldu. Biz, bu karar üzerine YSK'ya giderek oy sayım işleminin açık, şeffaf bir şekilde devam etmesini talep ettik. YSK bizi haklı gördü ve oy sayımı devam etti"

Haber 15-04-2019 18:25

TBMM Genel Kurulu toplandı

AK Parti İstanbul Milletvekili Abdullah Güler: - "Artık İsrail ve Filistin'in iki devlet olarak, güvenli ve uluslararası alanda tanınmış sınırlar içerisinde bir arada yaşamasını öngören çözüm vizyonu bir an önce hayata geçirilmelidir"

Haber 29-11-2018 16:04

Terörle mücadele düzenlemesi TBMM Genel Kurulunda

AK Parti İstanbul Milletvekili Abdullah Güler: "Ülkemizin FETÖ/PDY, DEAŞ, PKK/YPG ve DHKP-C gibi eli kanlı terör örgütleriyle etkin mücadelesinin devam ettirilmesi ve aziz milletimizin huzur ile güvenliğinin devamı için bazı kanunlarda değişiklik yapılması ihtiyacı doğmuş ve şu anda bu kanun teklifini görüşüyoruz" - MHP Tokat Milletvekili Yücel Bulut: "Teklifin yasalaşmasını, içinde bulunduğumuz şartlar ve özellikle son iki yılda yaşanan gelişmeler ile Cumhuriyet tarihinin son 50 yıllık tecrübelerinin bir toplamı olarak, devletin bekası ve milletin geleceği için elzem kabul etmekteyiz"

Haber 24-07-2018 21:04

Çiş kavgası; 9 yaralı

Gaziantep'te işyerinin önüne çiş yapılması nedeniyle çıkan silahlı kavgada, 9 kişi yaralandı.

Yurthaber 08-05-2012 11:16

Elbiseleriyle gömülmüş 3 ceset bulundu

Şırnak'ın Güçlükonak İlçesi'nde yapılan faili meçhul kazılarda, elbiseleriyle gömülmüş 3 ceset bulundu.

Yurthaber 20-01-2012 09:24