Adidas Beyaz Ayakkabı Haberleri

Fiyatı 1154 TL'ye düştü! Şık tasarımı ve konforuyla öne çıkan Adidas Planet Z OmegaE indirimde

Kaliteli, sizi uzun süre götürecek, hoş tasarımlı, her kombinin altına uyacak bir spor ayakkabı arıyorsanız tam da olmanız gereken yerdesiniz! YılIn Son Fırsatları'nın gözde ürünlerinden Adidas Planet Z OmegaE, kısa süreliğine %45 indirimle karşınızda, işte detaylar!

Haber 15-12-2023 14:18

Fiyatı 993 TL'ye düştü! Adidas Advantage Tenis Ayakkabısı kısa süreliğine indirimde

Hem rahat olmak hem de tarz görünmek isteyenler buraya! Yaz aylarının vazgeçilmezi beyaz bir spor ayakkabıya sahip olmaya ne dersiniz? Üstelik neredeyse yarı fiyatına! Tarzınızı yükseltecek minimal, sade, şık ve rahat Adidas Advantage Tenis kısa süreliğine %30 indirimde! İşte detaylar...

Haber 28-07-2023 12:10

Puma, Adidas, Merrell... Spor ve outdoor ayakkabılarda %40'a varan indirim

Her adımınızda rahat ve aynı zamanda stil sahibi olmak istemez misiniz? İster spor yaparken ister doğada yürüyüş yaparken ayaklarınızın tam destek ve konfora sahip olması çok önemli. Neyse ki Puma, Adidas ve daha birçok markanın spor ayakkabı modellerinde indirimler başladı. Haydi, fırsatları görmek için detaylara geçelim.

Haber 21-07-2023 13:47

Fiyatı 1703 TL'ye düştü! Adidas beyaz spor ayakkabıda 425 TL indirim

Yürüyüşte, koşuda, sporda, kısacası günün her anında sizi yarı yolda bırakmayacak bir spor ayakkabıya ihtiyacınız varsa işte kaçırılmayacak bir fırsat önerisi karşınızda: Adidas CourtJam Control M Unisex Ayakkabı'da 425 TL indirim sizleri bekliyor! Hafif ve rahat tasarımıyla bir kez giyenlerin gözdesi olan bu ayakkabıyla tanışmak için sınırlı zaman var. İşte detaylar!

Haber 26-06-2023 16:08

Rahatlığı ve şıklığıyla gönlünüzü fethedecek en iyi kadın sneaker modelleri

Ayakkabılar yalnızca kombinlerin şık birer parçası olmakla kalmaz, gün boyu yaşayacağımız konforun da bir belirleyicisi olurlar. Her gün yepyeni modellerin piyasaya sürüldüğü bu alanda spor ayakkabılar pek çok kişinin favorileri olmayı başarıyor. Buna bağlı olarak modaya uygun seçimler yaparken spor ayakkabılardan yararlanmamak mümkün değil. İşte rahatlığı ve şıklığıyla gönlünüzde taht kuracak en güzel sneaker modelleri...

Kadin 10-03-2023 12:22