Adını Feriha Koydum Dizisi Haberleri

Adını Feriha Koydum'un Cansu'su Sedef Şahin kırmızı mini elbisesiyle büyüledi

Sedef Şahin, 2011-2012 yılları arasında yayınlanan Adını Feriha Koydum dizisindeki Cansu rolüyle seyircilerin aklına kazındı. Bir süredir ekranlardan uzak bir hayat yaşayan Şahin, verdiği kilolarla oldukça konuşulmuştu. Şahin, son haliyle dikkat çekti.

Magazin 06-09-2022 19:22

İşte Benim Stilim Özden, Hazal Kaya'yı paylaşıp kendiyle dalga geçti! İşte Özden Cerrahoğlu'nun son hali

İşte Benim Stilim yarışmasıyla tanınan Özden Cerrahoğlu son haliyle zaman zaman gündeme geliyor. İşte Benim Stilim Özden son olarak Hazal Kaya'nın oynadığı Adını Feriha Koydum dizisinden paylaşım yaparak kendiyle dalga geçti.

Magazin 23-05-2022 10:14

Adını Feriha Koydum'un Lara'sını tanımak imkansız! İşte 21 kilo veren Feyza Civelek'in son hali...

Feyza Civelek, başrollerinde Hazal Kaya ve Çağatay Ulusoy'un yer aldığı 2011-2012 yılları arasında yayınlanan Adını Feriha Koydum dizisinde, Feriha'nın komşusu Lara rolüne hayat vermişti. Feyza Civelek'in son halini tanımak imkansız...

Magazin 17-05-2022 13:00

Adını Feriha Koydum dizisinin Halil'i Ufuk Tan Altunkaya değişimiyle olay oldu! Halil sana ne oldu?

Bir dönemin popüler dizisi Adını Feriha Koydum da Halil karakterine hayat veren Ufuk Tan Altunkaya'nın son halini görenler adeta şoke oldu. Dizideki haliyle şimdiki hali arasında dağlar kadar fark olan başarılı oyuncu, sosyal medya hesabından birçok paylaşımda bulunuyor. Oyuncunun son halini görenler ise yaptıkları yorumlarla dikkat çekiyor.

Magazin 06-05-2022 16:24

Adını Feriha Koydum'un Halil'i Ufuk Tan Altunkaya'nın değişimi! Herkes diziyi hatırlatıyor

Adını Feriha Koydum’da Halil karakteriyle yıldızı parlayan Ufuk Tan Altunkaya, sosyal medya paylaşımlarıyla öne çıkıyor. Oyunculuğun yanı sıra yönetmenlik ve yapımcılık da yapan Altınkaya'nın son halini görenler "Halil sana ne oldu?" yorumları yapıyor.

Magazin 05-05-2022 12:00

'Adını Feriha Koydum'un Cansu'su Sedef Şahin amuda kalktı!

'Adını Feriha Koydum' dizisinde Cansu karakterine hayat veren Sedef Şahin değişimiyle gündemdeydi. Oyuncu Sedef Şahin sosyal medya pozlarıyla dikkat çekiyor. Şahin son olarak amuda kalktığı anları paylaşıp hayranlarının dikkatini çekti.

Magazin 31-03-2022 10:08

Hazal Kaya kimdir, aslen nereli ve eşi kim? Pera Palas'ta Gece Yarısı'nın Esra'sı Hazal Kaya kaç yaşında?

Netflix'te izleyicilerle buluşan Pera Palas'ta Gece Yarısı dizisinin yayınlanmasıyla birlikte dizide Esra karakterini canlandıran Hazal Kaya'nın hayatı, memleketi ve evli olup olmadığı merak edildi. Ünlü isim bir dönem Aşk-ı Memnu ve Adını Feriha Koydum dizileriyle akıllarda yer etmişti. Peki Hazal Kaya kimdir, aslen nereli ve eşi kim? Hazal Kaya kaç yaşında? İşte hayatı ve merak edilenler!

Magazin 08-03-2022 15:45

Gigi Hadid'in son hali Adını Feriha Koydum Cansu'ya benzetildi! Az kalsın frikik veriyordu

Gigi Hadid'in son hali gündeme bomba gibi düştü. Adını Feriha Koydum Cansu'ya benzetilen model Gigi Hadid balkonda yakalandı. Ünlü model poz verirken az kalsın göğsü açılıyordu. Modelin bu görüntüleri gündem oldu.

Magazin 01-03-2022 17:47

Adını Feriha Koydum'un Lara'sı Feyza Civelek değişimiyle dumur etti! Görenler tanımakta zorlandı

Başrollerini Hazal Kaya, Çağatay Ulusoy ve Vahide Gördüm'ün paylaştığı Adını Feriha Koydum dizisi, Türk televizyonlarının unutulmaz yapımları arasında yer alıyor. Adını Feriha Koydum dizisinde hayat verdiği 'Lara' karakteriyle akıllara kazınan Feyza Civelek, yıllar içindeki değişimiyle görenleri şaşkına çevirdi.

Magazin 19-02-2022 14:33

‘Adını Feriha Koydum’ dizisinin yıldızları Ceyda Ateş ve Hazal Kaya seneler sonra bir arada!

Bir döneme damga vuran 'Adını Feriha Koydum' dizisinde 'Feriha' karakterini canlandıran Hazal Kaya ve 'Hande' karakterine hayat veren Ceyda Ateş seneler sonra buluştu. Dizide sık sık rekabet eden ve anlaşamayan ikili olarak görünen Hazal Kaya ve Ceyda Ateş, aslında çok iyi iki arkadaş… Seneler sonra buluşan ünlü oyuncular bugün bir araya geldi ve çekildikleri fotoğrafları takipçilerinin beğenisine sundu.

Magazin 19-02-2022 08:39

Adını Feriha Koydum'un Halil'i Ufuk Tan Altunkaya'nın son hali şaşırttı! Sevmediğin çocuğa dön bir bak Feriha!

Türk televizyonlarının unutulmaz dizilerinden biri olarak hafızalara kazınan Adını Feriha Koydum’da Halil karakteriyle izleyicileri çileden çıkaran Ufuk Tan Altunkaya, sosyal medya paylaşımlarıyla şaşırtıyor. Oyunculuğun yanı sıra yönetmenlik ve yapımcılık da yapan Altınkaya, mütevazi hayatıyla takipçilerinden beğeni topluyor.

Magazin 21-12-2021 09:45

Yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoy'un son hali şoke etti! ''İbrahim Büyükak sandım''

Adını Feriha Koydum, Medcezir, Deli Bal ve İçerde gibi güçlü yapımlarla seyirci karşısına çıkan ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy, son haliyle sevenlerini şaşırttı.

Magazin 14-12-2021 11:51

Bir döneme damga vuran sim ve abartılı makyaj trendi geri dönüyor

1990’lı yılların 2000’lerin başında hangi düğüne giderseniz gidin mutlaka abartılı makyaj ve simlerle bezenen topuzlara denk gelmişsinizdir. Özellikle damadın kız kardeşinin yaptırdığı büyük topuzlara kuaförlerin simleri boca etmesi oldukça popülerdi. Uzun bir süre boyunca dalga geçilen bu moda akımı tarihin tozlu sayfalarından yeniden ışıl ışıl çıktı.

Kadin 30-09-2021 15:30

Küçük İbo'daki bu minik kızı tanıdınız mı? Meğer çok ünlü bir oyuncuymuş

İlk bölümü 1997 yılında ekrana gelen ve yayınlandığı dönem reyting rekorları kıran Küçük İbo dizisindeki sarışın kız çocuğunun kim olduğunu biliyor musunuz? Kendisi, şimdilerde ekranlarda sık sık gördüğümüz ünlü bir oyuncu...

Magazin 07-09-2021 11:33

Ünlü oyuncu Evlerden Biri dizisinde oynamıştı! Ceyda Ateş'in o rolünü hatırlandınız mı?

Türk oyuncu ve tiyatrocu Ceyda Ateş birçok dizi ve film projesinde yer aldı. 2012 yılında yayınlanan "Evlerden Biri" adlı dizide "Nursen" karakterine hayat veren Ceyda Ateş yıllar içerisinde tarzını epeyce değiştirdi. Adını Feriha Koydum dizisindeki "Hande" rolü ile akıllara kazınan Ceyda Ateş, başrol oynadığı Evlerden Biri adlı dizide Özgür Çevik, Dilara Aksüyek, Mehtap Bayri ile birlikte çalışmıştı.

Magazin 26-08-2021 19:56

Adını Feriha Koydum'un Cansu'su Sedef Şahin tanınmaz halde!

Hazal Kaya ve Çağatay Ulusoy'un başrollerini paylaştığı 'Adını Feriha Koydum' dizisinde Cansu karakterine hayat veren ünlü oyuncu Sedef Şahin'in şaşırtan değişimi sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 18-08-2021 14:29

Adını Feriha Koydum ile tanınmıştı! Sedef Şahin bambaşka biri oldu

Bir dönemin en çok konuşulan çocuk oyuncularından Sedef Şahin en son Diriliş Ertuğrul'da Maria karakteriyle ekrana gelmişti. Genç oyuncunun kısa süre içerisindeki büyük değişimi akıllara 'Estetik mi yaptırdı?' sorularını getirdi.

Magazin 02-04-2021 13:39

Adını Feriha Koydum ile tanınan Emre Koç Kuruluş Osman’a katıldı!

Atv’nin çok izlenen dizisi Kuruluş Osman’a yeni bir oyuncu daha katıldı. Adını Feriha Koydum dizisiyle tanınan Emre Koç, önümüzdeki dönemde Kuruluş Osman dizisinde izleyici karşısına çıkacak.

Magazin 25-03-2021 13:46

Hazal Kaya: Dizi oyuncularını hep küçümsediler

Hazal Kaya, Türk yapımlarının dünyaya satılmasının ardından dizi oyuncularının hak ettiği değeri gördüğünü ifade etti.

Magazin 15-03-2021 17:18