Afra Saraçoğlu Mert Yazıcıoğlu Haberleri

Afra Saraçoğlu'nun eski aşkı Mert Yazıcıoğlu'ndan flaş hamle! Mert Ramazan Demir karşılıksız bırakmadı

Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir "Arkadaşız" açıklamalarından sonra dudak dudağa yakalandı. Afra Saraçoğlu ile aşkları belgelenen Mert Ramazan Demir, Mert Yazıcıoğlu ile de arkadaştı. Yazıcıoğlu eski aşkının pozları sonrası arkadaşını sildi.

Magazin 03-07-2023 12:15

Mert Ramazan Demir ile dudak dudağa yakalandı! Afra Saraçoğlu'ndan Yalı Çapkını yorumu

Her fırsatta arkadaş olduklarını söyleyen Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu dudak dudağa yakalandı. Güzel oyuncu bu haberle gündemdeyken verdiği röportajda "Seyran ve Ferit’in birlikte çıktıkları yolda sadece gitgelli bir ilişki değil, gözümüzün önünde büyüyen iki genç insan var" yorumunda bulundu.

Magazin 25-06-2023 14:55

Afra Saraçoğlu'ndan Mert Ramazan Demir açıklaması! Aşk yanıtı geldi

Afra Saraçoğlu Mert Yazıcıoğlu ile arasındaki 4 senelik ilişkiye ara verdikten sonra sık sık Yalı Çapkını'ndaki rol arkadaşıyla anılıyordu. Son olarak arkadaşıyla tatilde de görüntülenen güzel oyuncu iddialara yanıt verdi.

Magazin 11-05-2023 11:25

Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir sevgili mi? Urla tatili gündem oldu

Yalı Çapkını başladığı günden beri Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir'in aşk yaşadığı iddiaları gündeme geliyor. Afra Saraçoğlu ile sevgilisi ayrılınca iddialar yeniden gündeme geldi, üstüne güzel oyuncu bir de Mert Ramazan Demir ile Urla'ya gidince sosyal medya karıştı.

Magazin 25-04-2023 07:07

Afra Saraçoğlu Mert Yazıcıoğlu

Afra Saraçoğlu Mert Yazıcıoğlu Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Afra Saraçoğlu Mert Yazıcıoğlu Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Afra Saraçoğlu Mert Yazıcıoğlu ayrılığında şok iddia! Haklıymışsın kardeşim

Afra Saraçoğlu Mert Yazıcıoğlu ayrılığı magazin gündemindeki yerini koruyor. Mert Yazıcıoğlu şu sıralar Dilan Çiçek Deniz ile yaşadığı ilişki ile de gündemde. Ayrılığın nedeni olarak gösterilen Mert Ramazan Demir ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. Afra ve Mert Ramazan'ın aynı mekandan fotoğraf paylaşması sonucu aldatma iddiaları tekrar alevlendi.

Magazin 21-04-2023 23:16

Yalı Çapkını’nın Seyran'ı Afra Saraçoğlu sütyensiz tarzıyla beğeni topladı! En önemlisi asla vazgeçmemek

Yalı Çapkını dizisi ve özel hayatıyla son dönemde adından söz ettiren Afra Saraçoğlu, Bazaar Style için poz verdi. Yalı Çapkını’nın Seyran'ı Afra Saraçoğlu sütyensiz tarzıyla hayranlarından tam not aldı.

Magazin 07-04-2023 15:19

Afra Saraçoğlu'ndan ayrılan Mert Yazıcıoğlu: Mert Ramazan bizim arkadaşımız

Afra Saraçoğlu ile kendisi gibi oyuncu olan Mert Yazıcıoğlu, 'ihanet' dedikodularının gölgesinde geçtiğimiz günlerde ayrıldıklarını duyurmuştu. 'Üçüncü kişi' iddiasını yalanlayan ünlü çiftten Yazıcıoğlu geçtiğimiz gün yine muhabirlere açıklama yaptı. Mert Yazıcıoğlu "Mert Ramazan bizim arkadaşımız" dedi.

Magazin 17-01-2023 07:38

Yalı Çapkını'nın Seyran'ı Afra Saraçoğlu ve Mert Yazıcıoğlu ayrıldı mı? Mert Ramazan Demir iddiası olay olmuştu

Afra Saraçoğlu ve Mert Yazıcıoğlu ayrılığı magazin gündemine bomba gibi düştü. Çiftin ayrılık sebebinin Hafsanur Sancaktutan olduğu öne sürülmüştü. Güzel oyuncunun Yalı Çapkını dizisindeki partneri Mert Ramazan Demir ile olan samimi halleri de olay olmuştu. Ünlü oyuncu Afra Saraçoğlu, Mert Yazıcıoğlu ile biten ilişkisine dair sosyal medya hesabında açıklamada bulundu.

Magazin 31-12-2022 15:59

Yalı Çapkını’nın Seyran’ı Afra Saraçoğlu'nun sevgilisi Mert Yazıcıoğlu'ndan ilginç paylaşım

Son günlerin fenomen dizisi Yalı Çapkını’nın Seyran’ı Afra Saraçoğlu ve sevgilisi Mert Yazıcıoğlu sosyal medyada dikkat çekti. Sosyal medyayı sık kullanan Afra Saraçoğlu ve Mert Yazıcıoğlu'nun evlilik teklifi paylaşımlarını ti'ye alması takipçileri güldürdü.

Magazin 24-11-2022 10:16

Yalı Çapkını Seyran kimdir, kaç yaşında? Afra Saraçoğlu’nun sevgilisi de ünlü bir oyuncu

Yalı Çapkını dizisindeki Seyran ile ilgili bilgiler merak ediliyor. Star TV ekranlarında yayınlanan Yalı Çapkını oyuncuları arasında Afra Saraçoğlu da yer alıyor. Ünlü isim Seyran karakterine hayat veriyor. Peki, Afra Saraçoğlu ve sevgilisi kimdir?

Magazin 14-10-2022 17:27

Mert Yazıcıoğlu'na şaşırtan itiraf! Seninle asansörde baş başa kalalım...

Mert Yazıcıoğlu oyunculuğuyla ve aşk hayatıyla gündeme gelmeye devam ediyor. Mert Yazıcıoğlu'nun katıldığı bir televizyon programında yaptığı itiraf olay oldu. Sunucu İbrahim Selim'in, Mert Yazıcıoğlu'na sorduğu "Şimdiye kadar aldığın en garip iltifat neydi?" sorusuna verdiği yanıt izleyicileri şaşırttı.

Magazin 14-08-2022 12:05