Ağaç Aşılama Nasıl Yapılır Haberleri

Erik çekirdeği çimlendirme nasıl yapılır, saksıda yetişir mi? Erik çekirdeği toprağa nasıl dikilir?

Gülgiller familyasından olan erik, çok sıkı ve nemli olmayan topraklarda yetişir. Sofralarda ve tariflerde sıkça yer alan erik, ülkemizde de yoğun şekilde tüketilir. Erik meyvesi tüketmenin birçok faydası vardır. Ayrıca erik ağaçlarının farklı türleri bulunur. Sert çekirdekli erik meyvesinin yemeye uygun bölümü ise yumuşak ve suludur.

Haber 07-04-2023 16:07

Kiraz çekirdeği çimlendirme nasıl olur, nasıl ekilir? Kiraz çekirdekten yetişir mi, kaç günde filizlenir?

Kiraz meyvesi, koyu kırmızı çekirdeklere sahiptir. Haziran ve temmuz gibi yaz aylarında yetişen kiraz meyvesinin çekirdeklerini kullanarak, yeni mahsul elde etmek mümkündür. Ancak çekirdekten kiraz yetiştirme işlemi için sabırlı ve dikkatli olmak gerekir. Çekirdeklerin çimlenmesini sağlayarak, ev veya bahçe ortamında kiraz yetiştirmek mümkündür.

Haber 07-04-2023 16:00

Zeytin çekirdeği çimlendirme nasıl yapılır, kaç günde çimlenir? Zeytin çekirdeği nasıl değerlendirilir?

Zeytin, ülkemizde yaygın olarak yetişen bitkiler arasında yer alır. Sofralarda sıklıkla tüketilen zeytini, hazır şekilde almak veya ev ortamında yetiştirmek mümkündür. Zeytin bitkisi yoğun güneş ışığını sevmesi sebebiyle ülkemizde Akdeniz ve Ege bölgelerinde sıklıkla yetiştirilir. Bölgelerdeki birçok kişinin temel geçim kaynağını oluşturan zeytin, ılıman ve nemli iklimlerde kısa sürede yetişir.

Haber 07-04-2023 15:59

Ağaç Aşılama Nasıl Yapılır

Ağaç Aşılama Nasıl Yapılır Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Ağaç Aşılama Nasıl Yapılır Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.