Ağırlık Haberleri

Vücut geliştirme ile ilgilenenlerin mutlaka edinmesi gereken en iyi ağırlık yelekleri

Vücut geliştirme, disiplin ve emek ister. Ancak antrenmanlarını en düzenli şekilde yapan, beslenmesine maksimum derecede dikkat eden vücut geliştirmecilerin bile zaman zaman performanslarını destekleyecek aksesuarlara ihtiyacı olabilir. Bu konuda yardım alabileceğiniz en etkili aksesuarlar ağırlık yelekleridir. Dilerseniz gelin, en iyi ağırlık yeleği önerilerimizi birlikte inceleyelim!

Haber 30-05-2023 17:14

Yeni başlayanlar için ağırlık antrenmanı nasıl olmalıdır? Ağırlık antrenmanı nasıl yapılır, kaç kalori yakar?

Ağırlık çalışması birçok insanın fitness hedeflerine ulaşmak için kullandığı bir egzersiz biçimidir. Vücut geliştirme sporcuları tarafından kullanılan bir teknik olarak bilinse de ağırlık çalışması sağlıklı bir yaşam tarzı için herkesin faydalanabileceği bir egzersizdir. Ağırlık çalışması kas kütlenizi artırır, kemik yoğunluğunuzu artırır ve dayanıklılığınızı artırır. Peki, ağırlık antrenmanı nasıl olmalıdır, antrenmandan önce ve sonra nasıl beslenmek gerekir?

Haber 08-05-2023 14:04

Kilo vermek için kardiyo mu ağırlık antrenmanı mı? Sadece kardiyo yaparak kilo verilir mi?

Kilo vermek birçok insanın hayatında önemli bir konudur. Fiziksel görünüşün yanı sıra sağlık açısından da önemli bir konudur. Fazla kilolar kalp hastalığı, diyabet, yüksek tansiyon, uyku apnesi ve diğer pek çok sağlık sorununa neden olabilir. Kilo vermek, sağlıklı bir yaşam tarzı benimsemekle başlar. Bu, düzenli egzersiz yapmak, dengeli bir diyet uygulamak ve stresi azaltmak gibi çeşitli faktörleri içerir. Peki, kilo vermek için kardiyo mu ağırlık antrenmanı mı?

Haber 28-04-2023 15:23

Hamilelik boyunca ağırlık kaldırdı! Doğan bebeğinin kasları görenleri şaşırtıyor

Anne adaylarının hamilelik boyunca yedikleri, içtikleri ve hissettikleri hem kendilerini hem de bebeklerini etkiliyor. Hamilelikte sağlıklı ve hafif tempolu sporlar yapmanın önemi olduğu belirtiliyor. Hamileyken ağırlık kaldıran sporcu bir annenin yeni doğan bebeğinin görüntüsü görenleri hayrete düşürüyor.

Kadin 01-03-2023 10:08

Ağırlık

Ağırlık Hakkındaki Haberler Mynet'te. Ağırlık Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Sporda güvenliği en öne koyanlar için ağırlık kemeri önerileri

Ağırlık çalışılarak yapılan antrenmanların kas gelişimine katkısı tartışılmaz bir gerçek. Ancak ağırlık antrenmanları yaparken dikkatli olmak son derece önemli. Yanlış yapılacak herhangi bir hareket, beden sağlığına ciddi şekilde zarar verebilir. Spor yaparken bedeninizi korumak ve sporda güvenliği öne çıkarmak için ağırlık kemeri kullanmak faydalı olur. "Ağırlık kemeri ne işe yarar?" sorusunun cevabı olacak ürünleri sizin için bir araya getirdik. İşte detaylar!

Haber 20-01-2023 17:21

İstediğiniz vücudu elde etmenizde yardımcı olacak en iyi ağırlık sehpaları

Her zaman iyi bir fiziğe sahip olmayı ve girdiği her ortamda dikkat çekmeyi sevenler, bu isteklerini ancak düzenli spor ile elde edebilirler. Eğer siz de dikkat çeken harika ve fit bir bedene sahip olmak istiyorsanız doğru yerdesiniz. Sizi hayalinizdeki görünüme kavuşturacak profesyonel ağırlık sehpası modelleri ile tanıştırmaya geldik. Vücudunuzdaki tüm kasları çalıştırabilme konusunda çok önemli bir yardımcı olan ağırlık sehpası modellerinden derlediğimiz listemizi siz sporseverlere sunuyoruz!

Haber 12-01-2023 18:12

Sık sık kullanılıyor! Sırt ağrılarının en büyük nedeni

Sırt çantaları eşyaları taşımak için en iyi ürünlerden. Ağır eşyaları elde taşımaktansa sırtta taşımak çok daha kolay geliyor. Ancak sırt çantaları özellikle çocuklarda ortopedik sorunlara yol açıyor. Uzmanlar sırt çantaları hakkında ebeveynleri uyarıyor.

Haber 19-08-2022 16:42