Ahmet Bolat Haberleri

THY'den yılın ilk yarısında 737 milyon dolarlık net kar

THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat: - "Özellikle Avrupa havalimanlarında yaşanan aksaklıklara rağmen artan yolcu talebini başarıyla karşılamamız neticesinde salgın öncesi gelir seviyesini ve karlılığını önemli ölçüde aşarak Avrupalı emsallerimizin önüne geçtik" - "THY'ye ilk 6 ayda 963 yeni çalışma arkadaşımız katıldı. Yıl sonuna kadar bu sayıyı 2 bin 600'ün üzerine çıkarmayı hedefliyoruz"

Yurthaber 12-08-2022 20:30

THY, IATA'nın Çevresel Değerlendirme programında En Üst Düzey Sertifikanın sahibi oldu

THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Ahmet Bolat: - "En çok ülkeye uçan havayolu olarak dünyamızı seviyor, uçtuğumuz her nokta için değer üretiyoruz. IATA tarafından havacılık sektörüne özgü Çevre Yönetim Sistemi modeli olarak tasarlanan IEnVA programında en üst seviyeyi temsil eden Stage 2 sertifikasını doğrudan almayı başaran ilk havayolu olarak bu konudaki kararlılığımızı da gösterdik"

Yurthaber 21-06-2022 11:26

THY'de devir teslim töreni yapıldı

THY'de devir teslim töreni yapıldı

Yurthaber 28-01-2022 19:10

Ahmet Bolat: THY'nin yeni yönetim kurulu başkanı kimdir?

Türk Hava Yolları'nda (THY) Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı olarak istifa eden İlker Aycı'nın yerine THY Yatırım ve Teknolojiden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Bolat geldi. Bolat daha önce akademisyen ve yönetici olarak çeşitli üniversitelerde ve şirketlerde çalışmıştı.

Haber 28-01-2022 14:17

Ahmet Bolat kimdir, aslen nereli? Yeni THY Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat hangi okuldan mezun? İşte Prof. Dr. Ahmet Bolat hayatı ve biyografisi

Ahmet Bolat, havacılık ve uzay sanayisi alanında yaptıklarıyla ve akademisyen kimliğiyle biliniyor. Prof. Dr. Ahmet Bolat, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ'de yönetim kurulu üyesi olarak görev yapıyor. THY Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine getirilmesi sonrası Bolat'ın hayatı merak edildi. Peki Ahmet Bolat kimdir, aslen nereli? İşte hayatı ve merak edilenler...

Haber 27-01-2022 15:29