Ahmet Rıfat Şungar kimdir?

Ahmet Rıfat Şungar kimdir?

Ahmet Rıfat Şungar, 9 Temmuz 1983 yılında İstanbul Kartal'da dünyaya gelmiştir. 2006 yılından bu yana aktif bir şekilde sinema ve televizyon ekranlarında yer alan oyuncu, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun olmuştur. 2006'da vizyona giren Janjan filmi ve Kaybolan Yıllar isimli televizyon dizisi ile profesyonel oyunculuk kariyerine başlayan Ahmet Rıfat Şungar, Üç Maymun filmindeki performansı ile ün kazanmıştır. Hatırla Sevgili, Kadın, Menajerimi Ara ve Şeref Bey gibi dizilerde yer alan oyuncunun geçtiğimiz yıllarda Farah Zeynep Abdullah ile birlikte olduğu biliniyor. Ahmet Rıfat Şungar, oyunculuk kariyerinin yanı sıra basketbol, kayak ve yüzme sporları ile de uğraşıyor.

Ahmet Rıfat Şungar Haberleri

Saklı dizisinin sevişme sahneleri gündemde! Ahmet Rıfat Şungar sorulardan rahatsız oldu

Başrollerinde Hazar Ergüçlü, Defne Kayalar, Ahmet Rıfat Şungar ve Fırat Çelik’in yer aldığı Saklı dizisi daha başlamadan gündem oldu. Sevişme sahneleri çok konuşulan diziyle ilgili Şungar'a gelen sorular başarılı oyuncuyu rahatsız etti.

Magazin 21-11-2021 14:50

Saklı dizisinden olay fragman! Sevişme sahneleri gündem oldu

Başrollerinde Hazar Ergüçlü, Fırat Çelik, Defne Kayalar ve Ahmet Rıfat Şungar’ın yer aldığı Saklı dizisinden ilk fragman yayınlandı. Dünyada izlenme rekorları kıran The Affair dizisinden uyarlanan Saklı dizisinin ilk fragmanına sevişme sahneleri damga vurdu.

Magazin 13-10-2021 14:26

Ahmet Rıfat Şungar ve Esra Gülmen, Büyükada’da evlendi

Oyuncu Ahmet Rıfat Şungar, görsel sanatlar alanındaki çalışmalarıyla tanınan Esra Gülmen’le önceki gün Büyükada’da evlendi.

Magazin 15-03-2021 11:19

Farah Zeynep Abdullah ve Ahmet Rıfat Şungar ayrıldı

Yaklaşık iki yıldır birlikte olan Farah Zeynep Abdullah ve Ahmet Rıfat Şungar çifti geçtiğimiz günlerde ayrıldı. İkili birlikte oldukları fotoğrafları da sosyal medyadan sildi.

Magazin 25-10-2019 14:23

Dumlupınar filminin oyuncu kadrosu belli oldu

Dumlupınar Denizaltısı'nda yaşam mücadelesi veren 81 kahramanın hikayesi sinema filmine konu olacak.

Trend 19-02-2019 09:48

Kadın dizisine sürpriz oyuncu! Kadın'da Emre rolünü kim oynuyor?

Özge Özpirinçci, Caner Cindoruk ve Bennu Yıldırımlar’ın başrollerini paylaştığı Fox TV'nin sevilen dizisi Kadın'a yeni bir oyuncu dahil oldu. Ahmet Rıfat Şungar, Kadın'ın 45. yeni bölümünde Emre rolüyle seyirci karşısına çıkacak.

Magazin 25-12-2018 19:52

Farah Zeynep Abdullah ve Ahmet Rıfat Şungar el ele

Farah Zeynep Abdullah ve sevgilisi Ahmet Rıfat Şungar el ele görüntülendi... İki aşık yeni sezon öncesi arkadaşlarıyla stres attı

Magazin 31-08-2018 10:57

'Kumun Tadı' Berlin Film Festivali'nde

Mira Furlan, Timuçin Esen ve Ahmet Rıfat Şungar'un başrollerini oynadığı Melisa Önel'in yönettiği 'Kumun Tadı', Berlin Film Festivali'nin Forum bölümünde yer alacak.

Magazin 20-01-2014 00:25