Akıllı Hoparlör Haberleri

iPhone'dan AirPods'a, airfryerdan dikey süpürgeye çok satan teknolojik ürünler

Teknolojik ürünlere ilgi duyuyorsanız tam da olmanız gereken yerdesiniz! Geçtiğimiz yıla damgasını vuran, kullanıcılardan takdir toplayan, en çok satan teknolojik ürünleri bir araya getirdik. Seçkimizde yer alan bu teknolojik ürünler yeni deneyimler ve unutulmaz anlar yaşamanıza katkı sağlarken hayatınıza pratiklik ve değer katacak.

Haber 29-12-2023 14:49

Fiyatı 710 TL'ye düştü! Xiaomi Mi Taşınabilir Bluetooth Hoparlör'de %25 indirim

Xiaomi Mi Taşınabilir Bluetooth Hoparlör'ün fiyatı düştü! Kaliteli bir ses deneyimi için tasarlanmış bambu gövdeli hoparlörü çok uygun bir fiyata satın alabilirsiniz. Xiaomi'nin yaratıcı mühendislik ekibi tarafından tasarlanan bu hoparlör, müzik severler tarafından oldukça seviliyor. Hem şık tasarımı hem de kaliteli sesi ile sizi büyüleyecek bu cihaza bir şans vermeye ne dersiniz?

Haber 05-06-2023 18:06

Fiyatı 496 TL'ye düştü! JBL'in çok sevilen su geçirmez hoparlörü indirimde

"Müzik dinlemeden duramam!" diyenler buraya! Müzik keyfinizi artıracak harika bir hoparlör önerisiyle karşınızdayız: JBL Go Essential IPX7. Mini boyutu, yüksek ses kalitesi, uzun pil ömrü, su geçirmez özelliğiyle öne çıkan hoparlörde kısa süreliğine 100 TL'nin üzerinde indirim mevcut. Bizden söylemesi, bu fırsat kaçmaz!

Haber 26-01-2023 12:08

Müzik dinlemeyi sevenler ve müziksiz yapamayanlar için en iyi bluetooth hoparlör çeşitleri

Müzik dinlemeden bir gün bile geçiremeyen ve bu keyfi her an yanında taşımak isteyen müzik tutkunları için birbirinden başarılı bluetooth hoparlör modelleri bulunuyor. Dayanıklı malzemeye sahip, geniş çekim mesafeli ve etkileyici ses kalitesi sunan bluetooth hoparlör modelleri; eğlenceli partilere yeni bir soluk kazandırıyor. Gelin, en iyi bluetooth hoparlör çeşitlerini birlikte inceleyelim!

Haber 10-10-2022 16:15

Eviniz için alabileceğiniz en yararlı akıllı ürün önerileri

Günümüzde zaman hepimiz için çok önemli. Hâl böyle olunca kullanıcılara zaman kazandıran akıllı sistemler ön plana çıkıyor. Özellikle de akıllı ürünler... Peki, eviniz için alabileceğiniz en yararlı akıllı ürün önerilerini keşfetmeye hazır mısınız? Öyleyse hayatınızı kolaylaştıracak seçeneklere beraber bakalım!

Haber 06-10-2022 14:15

Kaliteli bir hoparlör isteyenler için JBL marka en iyi hoparlör çeşitleri

Hayatın her anında müziğe ihtiyaç duyan ve her zaman eğlencenin tadını doyasıya yaşamayı sevenlere JBL marka hoparlör çeşitleri tavsiye ediliyor. Yüksek, canlı, kristalize ses deneyimi yaşatan JBL hoparlör modelleri; modern ve şık tasarımlarıyla da beğeni kazanmayı ihmal etmiyor. Gelin; ses ve malzeme kalitesiyle uzun yıllar kullanabileceğiniz, her bütçeye uygun en iyi JBL hoparlör çeşitlerini hep birlikte inceleyelim!

Haber 28-09-2022 15:39

Hem evinizde iş yaparken hem gezilerinizde zaman geçirirken yanınızdan ayırmayacağınız bluetooth hoparlör çeşitleri

Müzik dinlemeye bayılan ve gittikleri her ortama müzik keyfini yanında taşımak isteyenlere Bluetooth hoparlör modelleri tavsiye ediliyor. Bluetooth hoparlör çeşitleri, kompakt tasarımları sayesinde her ortama uyum sağlayıp kolayca taşınabiliyor. Ayrıca müzik keyfinin kablosuz olarak yaşanması da konfor sunuyor. Gelin, yanınızdan ayırmak istemeyeceğiniz en kaliteli Bluetooth hoparlör modellerine beraber göz atalım.

Haber 20-05-2022 09:44

Müziği iliklerinize kadar hissettirip sizi moda sokacak en iyi bluetooth hoparlörler

Müzik keyfini doruklara çıkarmak isteyen kişilerin tercih ettiği ürünlerin başında Bluetooth hoparlörler geliyor. Her yere kolayca taşındığı ve yüksek ses kalitesi sunduğu için sıkça tercih ediliyor. Bluetooth hoparlörlerin birçok markaya ait birbirinden şık tasarımlı, bol özellikli ve kaliteli ses sunan çeşidi bulunuyor. Gelin en iyi Bluetooth hoparlör modellerini hep beraber inceleyelim.

Haber 02-02-2022 20:05

Müziğim hep benimle olsun diyenlere indirimli kulaklık ve hoparlör önerileri

Siz de müzik keyfini doyasıya yaşamak isteyenlerden misiniz? O halde en iyi ses kalitesini elde edebileceğiniz hoparlör ve kulaklıklara ihtiyacınız olmalı. Peki, birbirinden kaliteli ürünleri indirimli fiyatlarla almaya ne dersiniz? Black Friday indirim kampanyasında yer alan, müzik keyfinizi artıracak en iyi kulaklık ve hoparlörleri sizler için araştırdık.

Haber 25-11-2021 14:41

Realme'den GT Neo 2 ve daha fazlası geliyor!

Realme GT Neo 2 telefonun birkaç özelliği Realme’nin resmi sitesi aracılığıyla doğrulandı. Şirket, Realme GT Neo 2'nin Qualcomm Snapdragon 870 yonga seti tarafından destekleneceğini ve120 Hz E4 AMOLED panele sahip olacağını açıkladı.

Haber 12-10-2021 11:27

Amazon Prime Day indirimlerini inceliyoruz: Elektronik

“Amazon Prime Day” kapsamında bulabileceğiniz birbirinden uygun elektronik ürünler…

Haber 18-06-2021 11:54

Sesli kontrol ile erişime açıldı

Akıllı hoparlör sahiplerinin %70'inin düzenli olarak müzik çalmak için ses kontrolünü kullanıyor. Şimdi iOS kullanıcısı Müzik severler, Deezer'ı varsayılan müzik hizmeti olarak ayarlayabiliyor ve Siri'den 73 milyon parçadan oluşan küresel kataloğumuzdan herhangi bir şarkıyı çalmasını isteyebiliyor.

Haber 08-05-2021 10:28