Akrep Nalan Haberleri

Akrep Nalan son yolculuğuna o parçayla uğurlandı! Belediye hoparlöründen yayınlandı

‘Akrep Nalan’ lakaplı 68 yaşındaki sevilen sanatçı Füsun Nalan Açın, Muğla’nın Bodrum ilçesinde solunum yetmezliği nedeniyle hayatını kaybetmişti. Akrep Nalan, son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze namazının ardından belediye hoparlöründen sanatçının ‘Halikarnas’ adlı parçası yayınlandı.

Magazin 05-03-2022 19:50

Akrep Nalan mirasını kime bıraktı? Nereye bağışladı? Hayat Bilgisi'nin Fidan Hocası Akrep Nalan ne zaman defnedilecek? Cenazesi hangi gün, nerede?

Akrep Nalan lakaplı ünlü sanatçı Füsun Nalan Açın dün sabah saatlerinde yaşamını yitirdi. Ünlü sanatçının ölümü sevenlerini yasa boğdu. Öte yandan sevilen şarkıcının mirasına kime bıraktığı ortaya çıktı. Peki Akrep Nalan mirasını kime bıraktı? Nereye bağışladı? Hayat Bilgisi'nin Fidan Hocası Akrep Nalan ne zaman defnedilecek? Cenazesi hangi gün, nerede? Detaylar haberimizde...

Magazin 05-03-2022 12:24

Akrep Nalan'ın mirası ortaya çıktı! Nesin Vakfı paylaştı

Müzisyenlik kariyerinin dışında, Hayat Bilgisi dizisinde canlandırdığı 'Fidan Hoca' karakteriyle de efsaneleşen, 'Akrep Nalan' lakaplı sanatçı Füsun Nalan Açın, dün sabah yaşamını yitirdi. Açın'ın ölüm haberi sevenlerini yasa boğarken, ünlü sanatçı için sosyal medyadan bir paylaşımda bulunan Nesin Vakfı, Açın'ın yıllar önce evini vakfa bağışladığını hatırlattı.

Magazin 05-03-2022 10:40

Akrep Nalan kimdir? Nereli? Şarkıları nelerdir? Lakabı nereden geliyor? Hayat Bilgisi'nin Fidan Hocası Akrep Nalan ölüm sebebi nedir? Kaç yaşında hayatını kaybetti?

Akrep Nalan'ı birçok kişi bir döneme damgasını vuran Hayat Bilgisi dizisiyle tanıyor. Hayat Bilgisi dizisinde Fidan Hoca karakterini canlandıran ünlü oyuncu ve şarkıcı ile ilgili Akrep Nalan kimdir? Nereli? Şarkıları nelerdir? Lakabı nereden geliyor? Hayat Bilgisi'nin Fidan Hocası Akrep Nalan ölüm sebebi nedir? Kaç yaşında hayatını kaybetti? soru ve konu başlıkları vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı. İşte ayrıntılar...

Magazin 05-03-2022 09:18

Akrep Nalan

Akrep Nalan Hakkındaki Haberler Mynet'te. Akrep Nalan Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

SON DAKİKA! Akrep Nalan hayatını kaybetti! Akrep Nalan neden öldü?

Son Dakika: 'Halikarnas'ta Geçen Yaz' şarkısıyla ünlenen Akrep Nalan lakaplı sanatçı Füsun Nalan Açın (67) hayatını kaybetti. Hayranları 'Akrep Nalan neden öldü?' sorusuna yanıt arıyor. Akrep Nalan müzisyenlik kariyerinin dışında Hayat Bilgisi dizisinde de rol almıştı. Ünlü sanatçının ölüm nedeni henüz bilinmiyor.

Magazin 04-03-2022 14:05

Akrep Nalan'ın vefatının ardından yürek burkan kare! Köpeği arkasından bakakaldı

Şarkılarıyla adından söz ettiren ve Hayat Bilgisi dizisindeki rolüyle hafızalara kazınan Akrep Nalan olarak olarak tanınan Füsun Nalan Açın, Muğla'nın Bodrum ilçesinde yaşamını yitirdi. Ünlü sanatçı Akrep Nalan'ın cenazesi, ölü bulunduğu evinden alınarak morga götürüldü. Usta sanatçının köpeği Lucy ise her şeyi uzaktan izledi.

Magazin 04-03-2022 12:01

Sanatçı Füsun Nalan Açın, Bodrum'da hayatını kaybetti

Sanatçı Füsun Nalan Açın, Bodrum'da hayatını kaybetti

Yurthaber 04-03-2022 10:42

Akrep Nalan'ın ölüm haberi sonrası mesajı gündem oldu! Geliyor gelmekte olan...

Son dakika haberi... Türk müziğinin usta isimlerinden Akrep Nalan lakaplı Füsun Nalan Açın'ın ölüm haberi herkesi yasa boğdu. Akrep Nalan'ın ölüm haberinin ardından geçtiğimiz gün sağlık durumuyla ilgili yaptığı paylaşım gündeme geldi.

Magazin 04-03-2022 10:26

Hayat Bilgisi'nin Fidan Hoca'sıydı! Akrep Nalan, değişimiyle şaşırttı!

2003-2006 yılları arasında yayınlanan Hayat Bilgisi dizisinde hayat verdiği 'Fidan Hoca' karakteriyle hafızalara kazınan ünlü şarkıcı Akrep Nalan, yıllar içindeki değişimiyle şaşırttı.

Magazin 30-11-2021 10:09

Akrep Nalan olarak bilinen Nalan Duman kimdir? Akrep Nalan neden öldü?

Halk arasında Akrep Nalan olarak bilinen Nalan Duman, bir süredir kanser tedavisi görüyordu. 12 Eylül darbesinden önce sol hareketler içerisinde bulunan Nalan Duman'ın "Kasabalılar" adıyla bir grubu da bulunuyordu. 1980 darbesinden sonra ise "Kasabalılar" grubu, dağıldı.

Magazin 29-06-2021 15:13