Aksaray Valiliği Haberleri

Aksaray'da üniversite öğrencisinin hayatını kaybettiği trafik kazasına ilişkin soruşturma başlatıldı

Aksaray Valiliği, üniversite öğrencisinin hayatını kaybettiği trafik kazasına ilişkin adli ve idari soruşturma başlatıldığını bildirdi.

Yurthaber 04-12-2023 12:23

Aksaray Valiliğinden iki aile arasındaki kız kaçırma kavgasına ilişkin açıklama:

"Jandarma ekipleri kaçırılan 15 yaşındaki D.C'yi kısa sürede buldu. D.C, Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığınca Aile Sosyal Hizmetler Müdürlüğüne teslim edilerek koruma altına alındı" - Vali Hamza Aydoğdu: - "Büyükler olarak size ve bizlere düşen yavrumuza sahip çıkmaktır. Olayla ilgili adli süreç devam etmektedir. İki ailenin büyüklerini de barıştırdık"

Yurthaber 18-05-2021 15:52

Aksaray’ın 2 asırlık taş evleri hayata geri dönüyor

Aksaray'ın Güzelyurt ilçesinde turistlerin ilgi odağı 2 asırlık taş evler, restorasyon çalışmalarıyla yeniden ayağa kaldırılıyor.

Trend 13-04-2021 15:40

Karantina ihlali, valilik girişinde HES kodundan tespit edildi

Aksaray'da, valilik binasına işi için gelen Fırat U.'nun (20), girişte yapılan HES kodu sorgulamasında, temaslı olduğu belirlendi. Karantinayı ihlal ettiği için 3 bin 150 lira ceza kesilen Fırat U., filyasyon ekiplerince KYK yurduna yerleştirildi.

Haber 09-04-2021 16:53

Aksaray Valiliği

Aksaray Valiliği Hakkındaki Haberler Mynet'te. Aksaray Valiliği Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Köpekleriyle köyünden kovulan engelli gence Vali Aydoğdu sahip çıktı

Aksaray’da sokak hayvanlarına baktığı için “Canlar” diye adlandırdığı köpeklerle birlikte köyden kovulan engelli gence Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu sahip çıktı.

Haber 14-03-2021 16:06

Aksaray'da flaş karar! Pazar günü kimse sokağa çıkamayacak, her yer kapalı olacak

Sağlık Bakanlığı'nın açıkladığı haritaya göre, çok yüksek riskli il olarak kırmızı kategoride bulunan Aksaray'da, pazar günü sokağa çıkma kısıtlamasında bakkal ve manavlar da kapalı olacak. Vali Hamza Aydoğdu, "Pazar günü istisnalar da ortadan kaldırılarak sokağa çıkma yasağı uygulanacak. Hiçbir şekilde, hiçbir vatandaşımız sokağa çıkmayacak. Bakkallar, manavlar, parklar dahil olmak üzere her yer kapalı olacak. Gün boyunca sabredeceğiz. Bu, Aksaray’ın geleceği için çok önemli" dedi.

Haber 04-03-2021 14:41

Aksaray için kötü haberi Vali Aydoğdu verdi: Böyle devam ederse normalleşemeyiz

Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, koronavirüs vaka sayısında turuncu listede olduklarını ve tedbirleri uyulmadığı takdirde normalleşmenin çok zor olacağını söyledi. Vali Aydoğdu, "Bizim tespit ettiğimiz, akşam komşu oturmaları çok sık devam ediyor. Hafta sonları istisnaların dışında olan vatandaşlarımız kısıtlamalara rağmen dışarı çıkmaya devam ediyor. Gençlerimizin ve yaşlılarımızın kurallara uyması gereken saatler var. Bu saatlere uyulmadığı ile ilgili tespitlerimiz var" dedi.

Haber 22-02-2021 15:05