Alaattin Çakıcı Haberleri Ve Son Dakika Alaattin Çakıcı Haberleri

Alaattin Çakıcı Haberleri Ve Son Dakika Alaattin Çakıcı Haberleri

Alaattin Çakıcı, 20 Ocak 1953 yılında Trabzon’un Arsin ilçesinde doğmuştur. Babasının adı Ali, annesinin adı Şakire’dir. 5 çocuklu bu ailenin en büyük çocuğu olan Çakıcı, iki erkek, iki de kız kardeşe sahiptir. Ailesiyle birlikte İstanbul’a göç eden aile, burada bir kahvehane kurmuştur. Gençlik yıllarında bir dönem cezaevinde kalan Alaattin Çakıcı, babası ve kardeşiyle birlikte MHP Ülkü Ocakları’na katılmıştır. 1972 yılında Gönül Kurtuluş ile evlenerek Ali, Aytül ve Betül isimlerinde çocukları olmuştur. Eşinde boşanan Çakıcı, 20 Mayıs 1991 yılında Nuriye Uğur Kılıç ile evlenmiş, 4 Kasım 1974 yılında bu eşinden de boşanmıştır. Son evliliğini ise yine eski eşi Gönül Kurtuluş ile yapan Alaattin Çakıcı, Türk mafya ve organize suç örgütü lideri olmakla tanınmıştır.

Alaattin Çakıcı Haberleri

Fatih Altaylı kimsenin konuşmadığı o detaya dikkat çekti! Gerilime 'Mafya mısın?' diyerek katıldı: Bir eksik Alaattin Çakıcı kaldı

Ünlü futbolcuların fon vaadiyle kandırılmasıyla başlayan ve ardından milyonlarca doların buhar olduğu Seçil Erzan davasında peş peşe yeni gelişmeler yaşanıyor. Ünlü avukat Rezan Epözdemir ile Denizbank arasında yaşananlar Gazeteci Fatih Altaylı'nın da radarına girdi. Altaylı'nın 'Çakıcı' sözleri gündem oldu. İşte detaylar...

Finans 16-01-2024 14:26

'Alaattin amca tabancan var mı?' Çakıcı'yı karşısında gören küçük çocuğun sorusu gündem oldu!

Alaattin Çakıcı'nın sosyal medyada paylaşılan videosu gündem oldu. Memleketi Trabzon'da birtakım ziyaretlerde bulunan Çakıcı'nın yanına yaklaşan çocuğun sorusu çok konuşuldu. Söz konusu görüntülerde küçük çocuğun "Alaattin amca tabancan var mı?" diye sorduğu görülüyor.

Trend 19-12-2023 10:32

'Nurişler' suç örgütü lideri Nuri Ergin'den Alaattin Çakıcı çıkışı: Bir tek o yaşıyor! Onu da kapsam dışı bıraktım

Yeraltı dünyasının bilinen isimlerinden 'Nurişler' suç örgütü lideri Nuri Ergin'in, Karagümrük Spor Kulübü'nün eski başkanı Yaşar Ecim ve Gürcan Tan'a düzenlenen silahlı saldırıyla ilgili yargılanması devam etti. Duruşmada sert ifadeler kullanan Nuri Ergin, "Ben sadece hasımlarımla savaşmakla mükellefim. Benim hasımlarımdan sadece Alaattin Çakıcı yaşamaktadır. Onu da kapsama alanı dışında bıraktım" ifadelerini kullandı.

Haber 27-11-2023 18:19

90'lı yıllarda Dündar Kılıç'ın kızı Uğur Kılıç'ı öldürmüştü! Abdurrahman Keskin ölü bulundu! İşkence izleri...

1995 yılında Alaattin Çakıcı'nın eski eşi ve mafya babası Dündar Kılıç'ın kızı Uğur Kılıç'ı öldüren Abdurrahman Keskin Sakarya'da ölü bulundu. Keskin'in işkence yapılarak öldürüldüğü tespit edildi.

Haber 04-11-2023 12:04

Alaattin Çakıcı

Alaattin Çakıcı Hakkındaki Haberler Mynet'te. Alaattin Çakıcı Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Alaattin Çakıcı'nın yeğeni, bacağından vurulmuştu! Adem Çakıcıya silahlı saldırıda yeni gelişme

İstanbul Zeytinburnu'nda geçtiğimiz şubat ayında, Alaattin Çakıcı'nın yeğeni Adem Çakıcı'ya silahlı saldırı düzenlenmiş ve bacağından yaralanmıştı. Olay sonrası soruşturma başlatılırken 1 firari 2'si tutuklu 5 sanık hakkında iddianame hazırlandı. Şüpheliler hakkında birçok suçtan toplam 61 yıla kadar hapis cezası talep edildi.

Haber 04-10-2022 14:20

Bahçeli, MHP Genel Merkezi'nde Alaattin Çakıcı'yla görüştü

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli bugün öğle saatlerinde Alaattin Çakıcı'yla bir araya geldi. Görüşme MHP Genel Merkezi'nde gerçekleşti. Görüşmenin ardından Çakıcı sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Haber 29-08-2022 16:57

Şafak Mahmutyazıcıoğlu davasında dikkat çeken Alaattin Çakıcı detayı! 'Her gün cezaevine gider, gelirdi'

Beşiktaş eski yöneticisi ve Ece Erken'in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun öldürülmesine ilişkin dava üçüncü gününde devam ediyor. Davanın bugünkü duruşmasında ağabey Celal Mahmutyazıcıoğlu müşteki olarak ifade verdi. Duruşmaya, sanık avukatının 'Alaattin Çakıcı' sorusu damga vurdu. Mahmutyazıcıoğlu'nun Alaattin Çakıcı ile tanışıklığı olduğuna ilişkin Celal Mahmutyazıcıoğlu'na soru yöneltildi. Mahmutyazıcıoğlu ise "Eski tanışırlar, ilk müvekkilidir. Her gün cezaevine gider, gelirdi" dedi.

Haber 18-08-2022 14:39

Yargıtaydan flaş Alaattin Çakıcı kararı

Yerel mahkeme tarafından "Tasarlayarak öldürmeye azmettirmeye teşebbüs" suçundan 17 yıl hapse çarptırılan Alaattin Çakıcı'yla ilgili Yargıtay'dan flaş bir karar geldi. Temyiz başvurusunu inceleyen Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı, kararın bozulmasını talep etti.

Haber 23-03-2022 11:18

Alaattin Çakıcı'nın yeğeni Adem Çakıcı'ya silahlı saldırı düzenlenmişti! Olayla ilgili yeni gelişme

İstanbul'da geçtiğimiz günlerde Alaattin Çakıcı'nın yeğeni Adem Çakıcı'ya yönelik silahlı saldırı düzenlendi. Adem Çakıcı'nın bacağından yaralandığı silahlı saldırıyla ilgili olarak 3 şüphelinin gözaltına alındığı bildirildi.

Haber 18-02-2022 12:09

Alaattin Çakıcı'nın yeğeni Adem Çakıcı silahlı saldırıya uğradı

İstanbul Cevizlibağ'da dün gece Alaattin Çakıcı'nın yeğeni Adem Çakıcı, silahlı saldırıya uğradı. Araçtan açılan ateş sonucu bacağından yaralanan Adem Çakıcı, İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi Hastanesinde tedavi altına alındı.

Haber 16-02-2022 10:51

Şafak Mahmutyazıcıoğlu silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti! Alaattin Çakıcı ile fotoğrafı yeniden gündemde

Ece Erken'in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun öldürülmesi sonrasında Mahmutyazıcıoğlu'nun Alaattin Çakıcı ile olan fotoğrafı sosyal medyada yeniden gündeme geldi. Mahmutyazıcıoğlu paylaşımında "Meslek hayatımdaki ilk müvekkilim, amcam Alaattin Çakıcı, cezaevinden çıktıktan sonra koronavirüs nedeniyle geciken ziyaretimi teknesinde yaptım" ifadelerine yer vermişti.

Haber 27-01-2022 12:10

İsmail Türüt’ten olay yaratacak Sedat Peker sözleri! Tabii ki hâlâ görüşüyorum

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker'le olan fotoğrafını silmemesiyle gündeme gelen türkücü İsmail Türüt, Peker'le hâlâ dost olduklarını ve görüştüklerini ifade etti. Türüt, “Bu adamlar vatan haini değil ki ya” ifadelerini kullandı.

Magazin 24-01-2022 12:30

Alaattin Çakıcı'ya Kılıçdaroğlu'na hakaret ve tehditten hapis cezası

Son dakika haberine göre Alaattin Çakıcı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik hakaret ve tehditlerinden dolayı 1 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Haber 11-10-2021 15:43

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç'tan Alaattin Çakıcı ve Adil Öksüz açıklaması

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, Adil Öksüz'ün, FETÖ'nün siyasi ayağının hala ortada olmadığını, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun ne iş yaptığını sordu. Özkoç ayrıca, "Alaattin Çakıcı her gün bir bildiri, ültimatom yayınlıyor. Siyasetçileri tehdit ediyor. Siyasetin üzerinde ağırlığını hissettirmeye çalışıyor." ifadelerini kullandı.

Haber 20-05-2021 17:24

Alaattin Çakıcı, Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik ifadeleri nedeniyle yargılanmaya başladı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik ifadeleri nedeniyle Alaattin Çakıcı'nın, "kamu görevlisine karşı görevinden dolayı alenen hakaret" ve "tehdit" suçlamalarıyla yargılanmasına başlandı.

Haber 31-03-2021 16:18

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na yönelik ifadeleri nedeniyle Alaattin Çakıcı hakkında iddianame hazırlandı

İddianamede, "kamu görevlisine karşı görevinden dolayı alenen hakaret" ve "tehdit" suçlarını zincirleme şekilde işlediği belirtilen Çakıcı'nın cezalandırılması talep edildi

Yurthaber 03-02-2021 15:14

Alaattin Çakıcı hakkında iddianame hazırlandı

Son dakika haberine göre CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik tehdit içerikli ifadeleri nedeniyle Alaattin Çakıcı hakkında iddianame hazırlandı.

Haber 03-02-2021 13:55

Valilikten 'çakarlı araç' açıklaması: Alaattin Çakıcı’ya ait değil

Kırıkkale Valiliği, Alaattin Çakıcı’nın Keskin Adliyesindeki duruşmaya "çakarlı araç" ile girdiği iddialarının asılsız olduğunu, söz konusu aracın ise başka kişiye ait olduğunu bildirdi.

Haber 01-02-2021 13:57

Çakıcı'nın yargılanmasına başlandı

Yargıtay 1. Ceza Dairesi'nin, "talimat vermek suretiyle müessir fiili azmettirmek" suçundan Alaattin Çakıcı hakkında verilen 1 yıl 8 ay 21 gün hapis cezasını bozmasının ardından, 7'si tutuklu 24 sanıklı davanın İstanbul Ağır Ceza Mahkemesi'nde yeniden görülmesine başlandı.

Haber 28-12-2004 14:13

Alaattin Çakıcı adliyede

Avusturya'dan iade edilen Alaattin Çakıcı, Yargıtay'ın daha önce verilen kararı bozması üzerine yeniden görülmesine başlanan Karagümrük Spor Kulübü Lokali baskınına ilişkin davaya katılmak üzere cezaevinden adliyeye getirildi.

Haber 28-12-2004 12:05

Alaaddin Çakıcı hastaneye kaldırıldı

Alaaddin Çakıcı Tekirdağ Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Haber 24-11-2004 12:25

Çakıcı duruşması ertelendi

Hakkında "cürüm işlemek amacıyla teşekkül oluşturmak" ve "Türkbank ihalesine fesat karıştırmak" suçlarından 4 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılan Alaattin Çakıcı'nın İstanbul Adliyesi'nde yargılanmasına bugün başlandı. Mahkeme heyeti, avukatların tüm itirazlarına rağmen, yargılamanın yapılmamasına ilişkin talebi reddetti.

Haber 18-11-2004 11:54

Çakıcı 'Türkbank Davası'ndan yargılanıyor

Hakkında "cürüm işlemek amacıyla teşekkül oluşturmak" ve "Türkbank ihalesine fesat karıştırmak" suçlarından 4 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılan Alaattin Çakıcı'nın İstanbul Adliyesi'nde yargılanmasına başlandı.

Haber 18-11-2004 10:54

Çakıcı davası başladı

Alaattin Çakıcı'nın, Borsa Danışmanı Adil Öngen'e yönelik silahlı saldırıyı azmettirdiği iddiasıyla yargılandığı davaya bugün başlandı.

Haber 10-11-2004 13:28

Çakıcı iddianamesinde ünlü isimler

Alaattin Çakıcı'nın yurt dışına çıkışıyla ilgili olarak İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma tamamlanırken, iddianamede geçen ünlü isimler dikkat çekti. İddianamede, Beşiktaş Spor Kulübü'nün eski menajeri Sinan Engin'in, o dönemde başkan olan Serdar Bilgili'nin imzasını kullandığı belirtiliyor.

Haber 04-11-2004 17:10

Çakıcı soruşturması tamamlandı

Alaattin Çakıcı'nın yurt dışına çıkışıyla ilgili olarak İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma tamamlandı.

Haber 02-11-2004 17:52

Gencay Çakıcı serbest

Viyana'dan İstanbul'a gelişinde Atatürk Havalimanı'nda gözaltına alınan, Alaattin Çakıcı'nın kardeşi Gencay Çakıcı, ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.

Haber 15-10-2004 21:34

Gencay Çakıcı gözaltına alındı

Kaçakçılık yaptığı gerekçesiyle hakkında gıyabi tutuklama kararı bulunan Alaattin Çakıcı'nın kardeşi Gencay Çakıcı, Atatürk Havalimanı'nda gözaltına alındı.

Haber 15-10-2004 14:08

Alaattin Çakıcı Tekirdağ'a gönderildi

Avusturya'dan Türkiye'ye iade edildikten sonra, hakkında 7 ayrı suçtan verilen gıyabi tutuklama kararının vicahiye çevrilmesi üzerine tutuklanan ve avukatı tarafından Bayrampaşa Cezaevi'ne gönderileceği belirtilen Alattin Çakıcı'nın, Tekirdağ F Tipi Cezaevi'ne gönderildiği öğrenildi.

Haber 14-10-2004 19:18

Alaattin Çakıcı tutuklandı

Avusturya'dan Türkiye'ye iade edilen Alaattin Çakıcı, hakkında 7 ayrı suçtan verilen gıyabi tutuklama kararının vicahiye çevrilmesi üzerine tutuklanarak Bayrampaşa Cezaevi'ne gönderildi. Çakıcı'nın avukatı Şeyda Yıldırım, "İade şartnamesinde bu davalardan yargılanmasına izin verilmemiştir" dedi.

Haber 14-10-2004 17:09

Alaattin Çakıcı tutuklandı

Avusturya'dan Türkiye'ye iade edilen Alaattin Çakıcı, hakkındaki gıyabi tutuklama kararının vicahiye çevrilmesi üzerine tutuklandı.

Haber 14-10-2004 15:06

Çakıcı İstanbul Adliyesi'ne götürüldü

"Çıkar amaçlı suç örgütü elebaşı" Alaattin Çakıcı, tutuklu bulunduğu Avusturya'dan getirildiği Türkiye'de geniş güvenlik önlemleri altında uçaktan çıkarıldı.

Haber 14-10-2004 14:07

Alaattin Çakıcı Türkiye'de

Avusturya'nın Graz kentinde, 14 Temmuz'da yakalanan ve çıkarıldığı mahkemece tutuklanan yeraltı dünyasının önden gelen isimlerinden Alaattin Çakıcı, Türkiye'ye iade edildi. Çakıcı'yı taşıyan uçak, saat 13.30 sıralarında İstanbul Atatürk Havalimanı'na iniş yaptı.

Haber 14-10-2004 13:30

Çakıcı, Türkiye'ye getiriliyor

Avusturya'da tutuklu bulunan organize suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı'nın Türkiye'ye iade edilmek üzere yola çıkarıldığı bildirildi.

Haber 14-10-2004 12:01

Çakıcı için özel ekip gönderildi

Türkiye'ye iade edilmesi kararlaştırılan yeraltı dünyasının önden gelen isimlerinden Alaaddin Çakıcı için Avusturya'ya özel ekip gönderildi.

Haber 13-10-2004 18:27

Çakıcı'nın yeğenine tutuklama kararı

Yargıtay 1. Ceza Dairesi'nin bozma kararının ardından yeniden görülmeye başlanan Karagümrük Lokali'nin basılması davasında, Alaattin Çakıcı'nın yeğeni hakkında gıyabi tutuklama kararı çıkarıldı.

Haber 12-10-2004 13:05

Alaaddin Çakıcı kimdir?

Avusturya'nın Graz kentinde, 14 Temmuz'da yakalanan ve çıkarıldığı mahkemece tutuklanan, yeraltı dünyasının önden gelen isimlerinden Alaaddin Çakıcı'nın en geç cuma günü Türkiye'ye getirilmesi bekleniyor.

Haber 04-10-2004 13:32

Çakıcı en geç cuma günü iade edilecek

Avusturya'nın Graz kentinde, 14 Temmuz'da yakalanan ve çıkarıldığı mahkemece tutuklanan yeraltı dünyasının önden gelen isimlerinden Alaaddin Çakıcı'nın en geç cuma günü Türkiye'de olacağı bildirildi.

Haber 04-10-2004 12:29

Alaaddin Çakıcı iade edilecek

Avusturya'nın Graz kentinde, 14 Temmuz'da yakalanan ve çıkarıldığı mahkemece tutuklanan yeraltı dünyasının önden gelen isimlerinden Alaaddin Çakıcı, Türkiye'ye iade edilecek.

Haber 04-10-2004 11:25

Çakıcı ilk duruşmasına çıktı

Avusturya'nın Graz kentinde 14 Temmuz'da yakalanan ve çıkarıldığı mahkemece tutuklanan yeraltı dünyasının önde gelen isimlerinden Alaattin Çakıcı, yoğun güvenlik önlemleri altında ilk duruşmasına çıktı.

Haber 04-10-2004 10:31

Çakıcı'ya pasaport bulan şahıs tutuklandı

Organize suç örgütü lideri olduğu iddia edilen Alaattin Çakıcı'ya sahte pasaport temininde yardımcı olduğu iddiasıyla gözaltına alınan Ali Yüce tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber 22-09-2004 20:03

Çakıcı olayından ders çıkarılmalı

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Özdemir Özok, Yargıtay-MİT-Çakıcı skandalına değinerek, yargı üyelerinden bu konuda ders çıkarmalarını istedi.

Haber 06-09-2004 14:53

Çakıcı'ya müfettiş incelemesi

Adalet Bakanlığı, Çakıcı-Mit-Yargıtay ilişkisi iddiaları ile ilgili olarak, Çakıcı soruşturmasını takip etmeleri için iki müfettiş görevlendirdi. İ

Haber 26-08-2004 20:19

Çakıcı'nın kaçışında polisin ihmali yok

Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Ramazan Er, Alaaddin Çakıcı'nın yurt dışına kaçışında polisin bir ihmali olmadığını belirterek, Çakıcı'nın illegal yollardan yurtdışına kaçtığını açıkladı.

Haber 20-08-2004 12:12

Özkaya'dan Çakıcı açıklaması

Yargıtay Başkanı Eraslan Özkaya, Alaattin Çakıcı'yı basını izleyen her vatandaş kadar tanıdığını belirterek, "Bu kişi ile direkt ya da dolaylı hiçbir bağlantım olmadı, olması da mümkün değildir" dedi.

Haber 13-08-2004 11:54

Çakıcı yeniden yargılanıyor

Karagümrük Spor Lokali'nin basılarak 15 kişinin yaralanması olayına azmettirici olarak yargılanan ve 1 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldıktan sonra cezası az bulunarak Yargıtay tarafından bozulan Alaatin Çakıcı'nın yargılandığı davanın görülmesine İstanbul 9. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yeniden başlandı. Mahkeme heyeti, Çakıcı hakkında bu davadan gıyabi tutuklama kararı çıkardı. Kararla birlikte şimdiye kadar Çakıcı hakkında 4 gıyabi tutuklama kararı çıkarılmış oldu.

Haber 22-07-2004 12:28

Alaattin Çakıcı'nın iade dosyası verildi

Viyana Eyalet Mahkemesi'nin "iade edilecek suçlular" biriminde hücrede tutulan Alaattin Çakıcı'nın iade dosyası, bugün sabah saatlerinde Adalet Bakanlığı'na iletilmek üzere Avusturya Dışişleri Bakanlığı'na teslim edildi.

Haber 21-07-2004 15:34

Çakıcı 2 hafta sonra iade edilecek

Türkiye'de organize suç örgütü elebaşısı olduğu gerekçesiyle aranan, Avusturya'nın Graz kentinde 14 Temmuz'da yakalanan ve çıkarıldığı mahkemece tutuklanan Alaattin Çakıcı'nın kısa süre içinde Türkiye'ye iade edileceği bildirildi.

Haber 19-07-2004 14:28

Çakıcı'nın fotoğrafları medyaya dağıtıldı

Alaattin Çakıcı'nın fotoğrafları medyaya dağıtıldı.

Haber 18-07-2004 13:58