Alemin Kralı Haberleri

Alemin Kıralı'nın Oben'iydi... Birsu Demir'in son halini görenler inanamadı! Pozlarına yorum yağdı

Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran Alemin Kıralı dizisinde hayat verdiği 'Oben' karakteriyle geniş bir hayran kitlesine sahip olan Birsu Demir son dönemde değişimiyle adından söz ettiriyor. Her paylaşımı büyük beğeni toplayan genç oyuncunun son haline yorum yağıyor.

Magazin 31-10-2023 17:31

Alemin Kıralı'nın yıldızı Elvin Levinler '100. yıl' kutlama pozuyla gündem oldu! 'Ayaklarını indir, bu ne biçim kutlama'

Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran Alemin Kıralı dizisinde hayat verdiği Ayben karakteriyle hafızalarımıza kazınan Elvin Levinler Cumhuriyet'in 100. yıl dönümü için Selanik'e gitti. Levinler'in '100. yılda çok özel bir ziyarete geldik' notu ile paylaştığı balkon pozu sosyal medyada tartışma yarattı.

Magazin 26-10-2023 17:21

Alemin Kralı'nın Mehveş'i Zeynep Gülmez yeni yaşını kutladı! Görenler Hep çok çekici dedi

Alemin Kralı dizisinin Mehveş'i olarak hafızalara yer edinen Zeynep Gülmez'in son hali herkesi şaşırttı. Geçtiğimiz yıllarda eski eşi Tolga Güleryüz'ün trafik kazasında ölümü sonrası yaptığı paylaşımla gündeme gelen oyuncu yeni yaşını kutladı. Gülmez'i görenler "Yıllara rağmen çekici" yorumlarında bulundu.

Magazin 10-07-2023 09:49

Alemin Kralı'nın Mehveş'i Zeynep Gülmez 'in son haline bakın! Cesur pozlarına yorum yağdı

Kadrosunda Oya Başar, Evrim Akın ve Elvin Levinler gibi isimlerin yer aldığı Alemin Kralı dizisiyle akıllarda yer edinen ünlü oyuncu Zeynep Gülmez, oyunculuk kariyerine hız kesmeden devam ediyor. Şimdilerde 48 yaşında olan oyuncunun son haline bakanlar 'Yıllar sizi teğet geçmiş' demeden edemedi.

Magazin 21-01-2023 17:36

Alemin Kralı

Alemin Kralı Hakkındaki Haberler Mynet'te. Alemin Kralı Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Alemin Kıralı'nın Nihale'si son haliyle ağızları açık bıraktı! Dekolteli paylaşımlarına yorum yağdı

Kadrosunda Şafak Sezer, Oya Başar, Elvin Levinler, Evrim Akın gibi isimlerin yer aldığı Alemin Kralı dizisiyle akıllarda yer edinen ünlü oyuncu Ececan Gümeci, son haliyle dikkat çekti.

Magazin 10-01-2023 10:52

Alemin Kralı'nın Oben'iydi! Birsu Demir'in son halini görenler gözlerine inanamıyor

Bir döneme damga vuran Alemin Kıralı dizisinde Oben karakterine hayat veren Birsu Demir'in son halini görenler şaşkınlığını gizleyemiyor. Komik halleri ile hafızalarda kalan Birsu Demir şimdilerde ise pozları ile sosyal medyayı kasıp kavuruyor. İşte Birsu Demir'in son hali...

Magazin 05-01-2023 12:53

Yağmur Ün kimdir, kaç yaşında ve nereli? Alemin Kralı dizisinin Ahsen'i Yağmur Ün bebeğini kucağına aldı!

Alem'in Kralı dizisindeki Ahsen rolü ile akıllara kazınan Yağmur Ün anne oldu. Bununla birlikte Yağmur Ün hakkında detaylar araştırılmaya başlandı. Yağmur Ün, Doğaç Ergezen ile bu yıl hayatını birleştirmişti. Peki Yağmur Ün kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte merak edilenler...

Magazin 19-12-2022 16:30