Alev Aydın Haberleri

Halsey'den Filistin'e bağış! Korktuğu için sessiz kalmış

İsrail'in, Gazze Şeridi'ne saldırılarına tepki gösteren şarkıcı Halsey, Filistin'e yardım gönderen kuruluşlara bağışta bulunacağını duyurdu. Filistin’i destekleyen bir açıklama yapan Halsey, daha önce korktuğu için konuşamadığını da itiraf etti.

Magazin 16-11-2023 07:49

Halsey, Türk senaristi çabuk unuttu! Yeni aşkıyla dudak dudağa yakalandı

Türk senarist Alev Aydın ile uzun süredir aşk yaşayan ABD'li şarkıcı Halsey, temmuz 2021'de oğlu Ender Ridley'i kucağına almıştı. Nisan ayında ayrılık kararı alan çift velayet davasında karşı karşıya kaldı. Halsey Türk aşkını çabuk unuttu ve yeni aşka yelken açtı.

Magazin 21-09-2023 13:48

Türk sevgilisinden ayrılmıştı! Halsey sütyensiz tarzı dikkat çekti

Amerikalı şarkıcı Halsey son dönemde Türk senarist Alev Aydın ile ayrılmasıyla gündemdeydi. İki yaşında Ender adında oğlu olan Halsey son olarak beyaz gömleğiyle verdiği sütyensiz pozlarla dikkat çekti.

Magazin 09-06-2023 10:45

Halsey'in şaşırtan güzellik sırrı! Anne sütünü hem oğluna hem de kendine...

Amerikalı şarkıcı Halsey, Türk sevgilisi Alev Aydın'la olan birlikteliğinden Ender adında bir çocuk dünyaya getirmişti. 2021 yılında doğum yapan Halsey, başarılarının yanı sıra kusursuz cildi ve Alev Aydın'la olan Türkiye ziyaretleri ile gündem oluyordu. Halsey, geçen günlerde yaptığı açıklamada cildi için anne sütü kullanarak yaptığı şaşırtıcı güzellik sırrını açıkladı.

Kadin 26-04-2023 11:46

Alev Aydın

Alev Aydın Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Alev Aydın Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Halsey Türk sevgilisi Alev Aydın'dan ayrıldı! Ender için velayet davası

Gerçek adı Ashley Nicolette Frangipane olan 28 yaşındaki şarkıcı Halsey uzun yıllardır Türk sevgilisi Alev Aydın ile yaşıyordu. Ender adında bir çocukları olan çift ayrılık kararı alarak herkesi şaşırttı. Çift arasında şimdi velayet davası başlayacak.

Magazin 26-04-2023 09:54

Halsey sınırları zorladı! Arkasını görenler şoke oldu

Türk senarist Alev Aydın ile birlikteliğinden bir oğlu olan dünyaca ünlü şarkıcı Halsey'nin Türkiye'de de büyük bir hayran kitlesi var. Şu sıralar moda şovlarında boy gösteren Halsey son paylaşımıyla görenlerin ağızlarını açık bıraktı. Şarkıcı sansürsüz paylaşımıyla olay oldu.

Magazin 06-03-2023 09:27

Halsey başını bağladı! Elbisesindeki cesur detay gözden kaçmadı

Dünyaca ünlü Amerikalı şarkıcı Halsey sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekti. Şarkıcı Halsey bir çekim için başını bağladı. Sütyensiz tarzıyla dikkat çeken Halsey'e Türk hayranlarından da yorum yağdı.

Magazin 02-03-2023 09:37

Milli yenge Halsey süper minisiyle hayranlarına şov yaptı! Gören bir daha baktı

Uzun bir süredir Türk yapımcı ve senarist Alev Aydın ile aşk yaşayan dünyaca ünlü şarkıcı Halsey, süper minili stiliyle hayranlarına şov yaptı. Halsey'in paylaşımı, Naomi Campbell ve Abby Roberts gibi isimlerin de beğenisini kazandı.

Magazin 16-12-2022 13:22

Halsey geceye damga vurdu! Göğüs uçlarının belli olmasını umursamadı

Senarist Alev Aydın ile birliktelik yaşayan ve zaman zaman Türkçe paylaşımlar yaparak Türk hayranlarını mest eden şarkıcı Halsey katıldığı gecede oldukça iddialıydı. Halsey tercih ettiği kıyafetinin altına sütyen giymedi. Meme uçları belli olan Halsey bu durumu da umursamadı.

Magazin 24-10-2022 12:10

Halsey iç gösteren elbisesiyle Instagram'ı salladı! Arkası dönük pozuna beğeni yağdı

Türk müzisyen Alev Aydın ile uzun yıllardır birliktelik yaşayan ABD'li şarkıcı Halsey, iddialı sosyal medya paylaşımlarıyla magazin gündemini meşgul etmeye devam ediyor. Instagram'da 30 milyondan fazla takipçisi bulunan Halsey, bu defa kırmızı transparan kıyafetiyle dikkatleri üzerine topladı. İç çamaşırlarını sergilemekten geri durmayan yıldız, arkasını dönüp poz verdi.

Magazin 01-10-2022 16:51

Halsey, Türkçe notuyla olay oldu! Türk takipçileri yorum yağdırdı

Türk senarist Alev Aydın ile birlikteliğinden bir çocuğu olan ünlü Amerikalı şarkıcı Halsey, sosyal medyayı aktif kullanıyor. Türkçe öğrenmeye çalışan Halsey son olarak Türkçe bir notla paylaşımda bulununca sosyal medyanın gündemine oturdu.

Magazin 07-04-2022 08:32

Alev Aydın kimdir, aslen nereli? Halsey’in Türk sevgilisi Alev Aydın kaç yaşında, mesleği nedir?

94. Oscar Ödülleri önceki gece Los Angeles’taki Dolby Theatre'da yapılan törenle sahiplerini bulmuştu. Ödül töreni kadar after partisi de çokça konuşulurken geceye şarkıcı Halsey damgasını vurdu. Ünlü şarkıcının eşi Alev Aydın'ın kim olduğu merak konusu oldu. Peki Alev Aydın kimdir, aslen nereli? Halsey’in Türk sevgilisi Alev Aydın kaç yaşında, mesleği nedir? İşte hayatı ve merak edilenler...

Magazin 29-03-2022 17:24

Halsey Oscar'a Türk sevgilisi Alev Aydın ile katıldı! İddialı tarzı olay oldu

Türk sevgilisi Alev Aydın ile ilişkisinden Ender adında bir bebek sahibi olan şarkıcı Halsey, Oscar partisinde dikkatleri üzerine çekti. Siyah transparan tercihiyle boy gösteren Halsey oldukça cesurdu. Halsey pozlarıyla hayranlarından tam not aldı.

Magazin 28-03-2022 16:32

Halsey oğlu Ender'i paylaştı! Bit kafa

Dünyaca ünlü şarkıcı Halsey, Türk sevgilisi Alev Aydın ile birlikteliğinden olan oğlu Ender'in son halini sosyal medyada yayınladı. Halsey'in paylaşımına sevgilisi "Bit kafa" yorumunda bulundu.

Magazin 03-01-2022 16:16

Halsey Türkçeyi ilerletti: Nazar değmesin!

Türk senarist Alev Aydın ile birlikteliğinden bir oğlu olan dünyaca ünlü şarkıcı Halsey, oğlunun fotoğraflarına Türkçe mesaj yazdı.

Magazin 03-10-2021 10:55

Halsey, oğlu Ender Ridley’in yüzünü ilk kez gösterdi

Dünyaca ünlü şarkıcı Halsey ile Türk sevgilisi Alev Aydın geçtiğimiz temmuz ayında ilk çocuklarını kucaklarına almışlardı. Adını Ender Ridley koydukları bebeklerinin fotoğrafını ilk kez yayınladılar.

Magazin 30-09-2021 07:47

Halsey doğum yaptığı için eleştirildiğini açıkladı

Temmuz ayında ilk çocuğu Ender Ridley Aydın'a doğum yapan Halsey bir bebeğe sahip olduğu için eleştirildiğini açıkladı.

Magazin 01-09-2021 14:16

Halsey Türkçe yorumuyla dikkat çekti! Türk hayranları beğeni yağdırdı

Türk sevgilisi Alev Aydın ile birlikteliğinden kısa bir süre önce Ender Ridley adını verdikleri bir erkek bebek dünyaya getiren ünlü şarkıcı Halsey, oğlunu fotoğrafını yaptığı Türkçe yorumla dikkat çekti.

Magazin 09-08-2021 14:09

Halsey emzirme pozuyla gündemdeydi! Bu sefer de...

Türk senarist Alev Aydın’la birlikte olan dünyaca ünlü şarkıcı Halsey, oğlu Ender Ridley’ı dünyaya getirdi. Halsey geçtiğimiz gün doğumdan sonraki çatlaklarını paylaştı.

Magazin 08-08-2021 10:44

Türk sevgilisi Alev Aydın’dan oğlu olan dünyaca ünlü şarkıcı Halsey, bebeğini emzirdiği anları paylaştı

Uzun süredir Türk senarist Alev Aydın’la birlikte olan dünyaca ünlü şarkıcı Halsey, geçtiğimiz haftalarda oğlu Ender Ridley’ı kucağına aldı. Halsey, Türk aşkı Alev Aydın’dan olan oğlu Ender’i bahçede emzirdi.

Magazin 05-08-2021 07:20

Alev Aydın kimdir? Kaç yaşında ve nereli? İşte Halsey ile Alev Aydın'ın çocuğunun ismi...

Dünyaca ünlü şarkıcı Halsey geçtiğimiz günlerde doğum yaptı. Alev Aydın ile Halsey çocuklarına Türk ismi verdi. O anları Instagram hesabından paylaşan Halsey çok konuşuldu. Alev Aydın'ın kim olduğu ve ne iş yaptığı merak edildi. Alev Aydın senaristtir. İşte ayrıntılar...

Magazin 20-07-2021 14:26

Halsey kimdir? Halsey kaç yaşında ve nereli? Doğum yaptı mı?

Türk senarist Alev Aydın'la iki yıldır birlikte olan Halsey bebeğini kucağına aldı. Anne olmanın mutluluğunu yaşayan Halsey o anları Instagram hesabından paylaştı. Halsey şarkıcı ve söz yazarıdır. Müzik kariyeri boyunca birçok hit parçayı seslendirdi. Halsey müzik kariyerine YouTube'da cover şarkılar yayınlayarak başladı.

Magazin 20-07-2021 12:04

Beklenen bebek doğdu! Halsey, bebeğine Türk ismi koydu

Türk sevgilisi Alev Aydın ile birlikteliğinden ilk bebeğini kucağına alan dünyaca ünlü şarkıcı Halsey, sosyal medya hesabından mutlu anını paylaştı. Halsey-Alev Aydın çifti, 5 gün önce dünyaya gelen bebeklerine Ender Ridley ismini verdi.

Magazin 20-07-2021 09:39

Halsey: Çocuğumuz hem Noel'i hem de Ramazan'ı yaşayacak

Türk sevgilisi Alev Aydın ile birlikteliğinden ilk bebeğini kucağına almaya hazırlanan dünyaca ünlü şarkıcı Halsey, ilişkisi ve doğacak bebeğiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Halsey, "Çocuğumuz, hem Noel'i hem de Ramazan'ı yaşayacak" ifadelerini kullandı.

Magazin 16-07-2021 13:32

Karnı burnundaki Halsey'den cesur poz! Alev Aydın'a olan aşkını anlattı

Alev Aydın'la mutlu beraberliği olan dünyaca ünlü şarkıcı Halsey, Allure Magazine'nin objektifine çırılçıplak poz verdi. Halsey ilişkisi hakkında da samimi açıklamalarda bulundu.

Magazin 15-07-2021 11:02

Dünyaca ünlü ABD'li şarkıcı Halsey, Türk sevgilisinin annesinin mezarını ziyaret etti! Başörtüsünü taktı, diz çöküp dua etti!

26 yaşındaki dünyaca ünlü ABD'li şarkıcı Halsey, 2019 yılından bu yana birlikte olduğu ve doğacak bebeğinin babası olan Türk sevgilisi Alev Aydın'ın annesi Kadriye Hanım'ın mezarını ziyaret etti. Halsey'in başörtüsü takıp, diz çöktüğü ve dua ettiği görüldü. Ünlü yıldız, daha önce Türkiye'ye olan sevgisini pek çok kez dile getirmiş ve Türkçe öğrendiğini söylemişti. Menemen yediği anları paylaşan Halsey, Türkiye ziyaretinde fal baktırıp Türk kahvesi de içmişti.

Magazin 25-06-2021 13:00

Halsey başörtüsü takıp mezarlık ziyareti yaptı

Türk sevgilisi Alev Aydın ile birlikteliğinden ilk bebeğini kucağına almaya hazırlanan dünyaca ünlü şarkıcı Halsey, Aydın'ın annesinin mezarlığını ziyaret etti.

Magazin 25-06-2021 11:22

Halsey'in hamilelik pozlarına beğeni yağdı

Türk sevgilisi Alev Aydın ile birlikteliğinden ilk bebeğini kucağına almaya hazırlanan dünyaca ünlü şarkıcı Halsey, annelik serüveninden fotoğrafları paylaşmayı sürdürüyor

Magazin 06-06-2021 15:48

Türk sevgilisinden hamile olan Halsey alışverişte görüntülendi

Dünyaca ünlü şarkıcı Halsey, geçtiğimiz ocak ayında Türk sevgilisi Alev Aydın’dan hamile olduğunu Instagram hesabından duyurmuştu. Doğum için gün sayan şarkıcı, alışverişte görüntülendi.

Magazin 22-04-2021 14:19