Ali Kocatepe Haberleri

Fenerbahçe'nin başkanlık seçimleri ne zaman? İşte Fenerbahçe'nin başkan adayları

Pandemi sebebiyle birçok kulübün başkanlık seçimleri ertelenmişti. Fenerbah Furbol Kulübü’nün de Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı, pandemi koşulları sebebiyle ileri bir tarihe ertelendi. Pandemi tedbirlerinin gevşetilmesiyle beraber, kurul başkanlık seçimleri toplantısı için yeni bir tarih belirledi. Peki Fenerbahçe’nin başkanlık seçimleri ne zaman?

Spor 18-06-2021 15:38

Aysun Kocatepe kimdir, nereli, kaç yaşında? Ali Kocatepe'nin eşi Aysun Kocatepe kimdir?

Aysun Kocatepe, 1962 senesinde dünyaya geldi. Çetin İnöntepe'nin kızı olan Aysun Kocatepe; kendi gibi ünlü bir sanatçı olan Ali Kocatepe ile evli. Eşi ile birlikte özel orkestraları ile "Şiirler Şarkı Söyler" isimli projelerle sahne alan Aysun Kocatepe, çok büyük başarılara imza attı. Peki Aysun Kocatepe kimdir, nereli, kaç yaşında? Ali Kocatepe'nin eşi Aysun Kocatepe kimdir?

Magazin 03-04-2021 16:05

Ali Kocatepe kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Ali Kocatepe’nin biyografisi…

İzmir’de doğup büyüdükten sonra eğitimini de burada tamamlayan Ali Kocatepe, 1968’de ilk plağını çıkardı. 1973’te kendi yapım firmasını kuran Ali Kocatepe, Kral TV Müzik ödüllerinde onu ödülüne layık görüldü.

Magazin 03-04-2021 14:51

Ali Kocatepe suskunluğunu bozdu! 'Nükhet Duru benden intikam alıyor'

Ünlü pop sanatçısı Nükhet Duru’nun hayatının ve son albümü olarak hazırladığı 'Hikayesi Var'ın yayına hazırlık süreci, “Duru Olmak” ismiyle belgeselleştirilerek geçtiğimiz hafta Netflix'te seyirciyle buluşturmuştu. Albümde yer alan Ali Kocatepe'ye ait iki düetin belgeselde yayımlanmaması üzerine iki ünlü isim arasının neden açık olduğu merak konusu olmuştu. Son günlerin en çok merak edilen kavgası üzerine Ali Kocatepe, suskunluğunu bozarak, 'Nükhet benden intikam almaya çalışıyor.' dedi.

Magazin 01-03-2021 09:23

Ali Kocatepe

Ali Kocatepe Hakkındaki Haberler Mynet'te. Ali Kocatepe Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

'Duru Olmak' belgeselinde 'düeti beğenmedi' tartışması: Ali Kocatepe ve Nükhet Duru arasında neler yaşandı?

Ünlü pop sanatçısı Nükhet Duru’nun hayatının ve son albümü olarak hazırladığı 'Hikayesi Var'ın yayına hazırlık süreci, “Duru Olmak” ismiyle belgeselleştirilerek geçtiğimiz hafta Netflix'te seyirciyle buluştu. Albümde yer alan Ali Kocatepe'ye ait iki düetin belgeselde yayımlanmaması dikkat çekti.

Magazin 24-02-2021 10:33