Alkollü Içecekler Haberleri

Alkol cinsel hayatı etkiler mi, cinsel isteği artırır mı? Alkolün cinsel hayata etkisi nedir, erkeklerde ve kadınlarda alkolün etkisi nasıldır?

Kadınlarda ve erkeklerde alkol ile cinsellik ilişkisinin nasıl olduğu sıklıkla araştırılır. Az miktarda alkol tüketiminin kadınlarda libidoyu artırabildiği, cinsiyet fark etmeksizin de sosyal anksiyeteyi azaltabildiği bilinir. Fakat yüksek miktarda alkol tüketiminin cinsel bozukluklara ve isteksizliğe davetiye çıkarttığı unutulmamalıdır. Erkeklerde ve kadınlarda alkol ve cinsellik ilişkisi nasıldır, alkol cinsel hayatı ve libidoyu nasıl etkiler?

Kadin 24-03-2023 17:31

Türkiye'de ve dünyada bugün neler yaşandı? Meclis'te EYT maratonu, Metin Uca ve Barbaros Şansal'ın gözaltına alınması, Konyaspor'dan yılın transferi...

Türkiye'de ve dünyada birçok önemli gelişmenin yaşandığı günün en öne çıkan haberlerini sizler için derledik. 9 ülkenin büyükelçisi Dışişleri Bakanlığı'na çağırıldı, Meclis'te EYT maratonu başladı, Metin Uca ve Barbaros Şansal'ın İstanbul Havalimanı'nda gözaltına alınması, alkollü içecekler için yeni düzenleme, Zühtü Arslan'ın yeniden Anayasa Mahkemesi Başkanı seçilmesi, Konyaspor'dan yılın transferi, Nihat Doğan'dan 'Antidepresan' yorumu...

Haber 02-02-2023 19:20

Alkollü Içecekler

Alkollü İçecekler Hakkındaki Haberler Mynet'te. Alkollü İçecekler Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.