Alp Korkmaz Haberleri Ve Son Dakika Alp Korkmaz Haberleri

Alp Korkmaz Haberleri Ve Son Dakika Alp Korkmaz Haberleri

2 Mart 1981 yılında Ankara’da dünyaya gelen Alp Korkmaz, ilk ve orta öğrenimini İstanbul’da, lise öğrenimini Çanakkale’de tamamlamıştır

Üniversite eğitimini ise Amerika’da University Of South Florida Radyo Televizyon bölümünde tamamlamıştır. Alp Korkmaz, üniversite eğitiminden sonra New York’un en önemli okullarından biri olan Neighborhood Playhouse School of Theatre da oyunculuk eğitimi almıştır.

2006’da Türkiye’ye dönen Alp Korkmaz, aynı yıl Arka Sokaklar dizisinde oyunculuk kariyerine başlamıştır. Dizide Keskin Nişancı-Komiser Ali Akdoğan karakterine hayat vermiştir. En uzun soluklu polisiye dizilerinden biri olan Arka Sokaklar’da ün yakalamayı başaran oyuncu, ayrıca reklam ve sinema filmlerinde de yer almıştır. 2009’da Melekler ve Kumarbazlar, 2012’de Laz Vampir Tirakula ve 2014’te Peri Masalı sinema filmlerinde rol almıştır. Bunun yanı sıra reklam filmlerinde de yer almıştır.

Alp Korkmaz Haberleri

Diziden apar topar çıkarılmıştı! Arka Sokaklar'ın Ali'si Alp Korkmaz'ın son haline yorum yağdı

Yıllarca süren Arka Sokaklar dizisinde ücret yüzünden sorun yaşayan Alp Korkmaz diziden ayrılmıştı. Arka Sokaklar'ın Ali'si Alp Korkmaz sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekti. Korkmaz'ın görenler "Abi yaşlanmışsın", "Yaş almak yakışmış" yorumlarında bulundu.

Magazin 07-04-2023 15:39

Arka Sokaklar'ın Ali'si Alp Korkmaz'ın eski aşkı bakın kim çıktı! Gören şaşkına döndü

2006 yılından beri ekran macerasını sürdüren Arka sokaklar dizisi, Türk televizyonlarının en uzun soluklu yapımları arasında yer alıyor. Dizide hayat verdiği 'Ali' karakteriyle akıllara kazınan Alp Korkmaz, bakın kimin eski aşkı çıktı.

Magazin 27-01-2022 18:02

Arka Sokaklar'ın Ali'si Alp Korkmaz diziden ayrıldı mı?

Kanal D ekranlarının en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar'da ayrılıklar peşpeşe geliyor. Yaprak dökümünün sürdüğü dizide bir deprem de Komiser Ali rolüyle tanınan Alp Korkmaz'dan geldi.

Magazin 09-08-2021 22:30

Arka Sokaklar dizisinden flaş karar! | Arka Sokaklar dizisi final mi yapıyor?

Türkiye’nin en uzun soluklu dizilerinden biri olan ve bu sene 15. Sezonu ile izleyici karşısına çıkan Arka Sokaklar dizisi ile ilgili sezon final tarihi netleşti. Geçtiğimiz günlerde oyuncularda çıkan COVID-19 virüsü sonrası çekimlerine ara vermeyen yapım şirketi ve oyuncular arasında gerginlik yaşanmıştı.

Magazin 22-05-2021 14:56

Alp Korkmaz

Alp Korkmaz Hakkındaki Haberler Mynet'te. Alp Korkmaz Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Arka Sokaklar'ın Komiser Ali'si sevgilisiyle yakalandı

Fenomen dizi Arka Sokaklar'ın yakışıklı oyuncusu Alp Korkmaz, önceki akşam sevgilisiyle görüntülendi. İkili kameralara yakalanınca utandı

Magazin 12-02-2018 13:09

Nez, oyuncu Alp Korkmaz'la yakalandı

Uzun süredir ortalarda görünmeyen şarkıcı Nez, önceki gece Cihangir'deki bir mekânda "Arka Sokaklar" dizisiyle tanınan oyuncu Alp Korkmaz'la görüntülendi.

Magazin 10-09-2015 04:57

Bir dizi aşkı daha

Kanal D'nin sevilen dizisi Arka Sokaklar setinde aşk rüzgarı...

Magazin 10-01-2014 15:34