Alpaslan Özmol Haberleri

'Çaylar' repliğiyle hafızalara kazındı! Çocuklar Duymasın'ı Çaycı Hüseyin'i yeni imajı sosyal medyada gündem oldu

Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran başrollerinde Pınar Altuğ, Tamer Karadağlı ve Zeyno Günenç'in yer aldığı efsane dizi Çocuklar Duymasın'da hayat verdiği Çaycı Hüseyin karakteriyle geniş bir hayran kitlesine sahip olan Alpaslan Özmol şimdi de yeni imajıyla gündem oldu. Ünlü ismin son haline yorum yağdı.

Magazin 16-01-2024 15:50

Çocuklar Duymasın'ın Çaycı Hüseyin'i 'Öldü' haberlerine artık dayanamadı! Avukatıyla paylaşım yaptı

Bir dönemin efsane dizisi Çocuklar Duymasın'da hayat verdiği Çaycı Hüseyin karakteriyle hafızalarımıza kazınan Alpaslan Özmol hakkında çıkan 'Öldü' haberlerinden artık bıktı usandı. Ünlü oyuncu son olarak avukatıyla birlikte sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.

Magazin 17-07-2023 13:01

'Çaycı Hüseyin' karakteriyle tanınan Alpaslan Özmol annesine veda etti

Çocuklar Duymasın dizisinde canlandırdığı 'Çaycı Hüseyin' karakteriyle bir döneme damga vuran Alpaslan Özmol’un annesi hayatını kaybetti. Vicdan Özmol, Bursa'da son yolculuğuna uğurlandı.

Magazin 19-12-2022 21:37

Çaycı Hüseyin'in acı günü! Annesi hayatını kaybetti

Oynadığı 'Çocuklar Duymasın' dizisinde 'Çaycı Hüseyin' karakterine can veren ve şimdilerde 'Kuruluş Osman' dizisinde rol alan oyuncu Alpaslan Özmol'un annesi hayatını kaybetti. Acı haberi 'Kuruluş Osman' dizisinin yapımcısı Mehmet Bozdağ verdi. İşte haberin detayları...

Magazin 18-12-2022 23:37

Sürekli 'öldü' haberleriyle gündeme geliyordu! Çocuklar Duymasın'ın Çaycı Hüseyin'i Alpaslan Özmol, Kuruluş Osman'a katıldı

Çocuklar Duymasın dizisinde canlandırdığı Çaycı Hüseyin karakteriyle hafızalara kazınan Alpaslan Özmol uzun süredir ekranlardan uzak ve sık sık ölüm haberiyle gündeme geliyor. Özmol sonunda ekranlara dönüyor. Alpaslan Özmol, Gürbüz Alp karakteriyle Kuruluş Osman'a katıldı.

Magazin 18-11-2022 07:33

Çocuklar Duymasın'ın Çaycı Hüseyin'i Kuruluş Osman'a katıldı! Sosyal medyadaki goygoycuların diline düştü: Ölmemiş miydin ağabey sen?

Çocuklar Duymasın dizisinde Çaycı Hüseyin rolüyle tanınan Alpaslan Özmol, Kuruluş Osman'ın kadrosuna dahil oldu. Alpaslan Özmol en son hakkında çıkan ölüm haberlerine isyan etmesiyle gündem olmuştu. Oyuncunun Kuruluş Osman'a katıldığını duyan kişiler, sosyal medyada Alpaslan Özmol'a "Sen ölmemiş miydin?" yorumlarında bulundu.

Magazin 18-11-2022 07:22

Çaycı Hüseyin lakabıyla tanınan Alpaslan Özmol mavi tik almak isterken dolandırıldı! ‘Şikayetçiyim’

'Çocuklar Duymasın' dizisinin sempatik oyuncusu 'Çaycı Hüseyin' olarak tanınan Alpaslan Özmol, mavi tik almak isterken dolandırıldığını ve hesabının çalındığını öne sürerek mahkemenin yolunu tuttu. Hesabını geri alamayan oyuncunun davacı olduğu zanlı İbrahim T. 6 sene hapis talebiyle yargılanıyor. Özmol hakim karşısındaki ifadesinde "Ben mavi tik almak için para göndermiştim. Hesabımı da geri alamadım. Yeni hesap açmak zorunda kaldım. Şikayetçiyim" şeklinde konuştu.

Magazin 15-03-2022 11:54

Çocuklar Duymasın'ın Çaycı Hüseyin'in Alpaslan Özmol, bıyıksız imajıyla dikkat çekti!

Çocuklar Duymasın dizisinde hayat verdiği Çaycı Hüseyin karakteri ile hafızalara kazınan ünlü oyuncu Alpaslan Özmol, sosyal medya hesabından paylaştığı bıyıksız pozlarıyla, takipçilerini şaşkına çevirdi.

Magazin 05-11-2021 12:21

Çaycı Hüseyin isyan etti! Adamı hasta etmeyin, ben ölmedim

'Çaycı Hüseyin' olarak bilinen ve sosyal medyada sıkça 'öldü' paylaşımlarıyla anılan 45 yaşındaki oyuncu Alpaslan Özmol, "Adamı hasta etmeyin kardeşim, ben ölmedim" dedi.

Magazin 12-10-2021 14:32