Alti Haberleri

Müküs Çayı'nda kaybolan hemşireyi arama çalışmalarında 36'ncı gün

Siirt'te piknik yaptıkları sırada Müküs Çayı'na düşen meslektaşını kurtarmak isterken akıntıya kapılan hemşire Eyüp Güneş'ten hala tek bir iz yok. Ekiplerin çalışmaları 36 gündür devam ederken, havai hat çekilen bölgede, su altı kamerasıyla da arama yapılıyor.

Haber

Şimdiye kadar attığınız her muz kabuğu için pişman olacaksınız! İlaç kadar faydalı

Muz, dünya çapında yediden yetmişe herkesin severek yediği meyvelerin başında geliyor. Tam bir potasyum kaynağı olan muz, uzun süre tok tuttuğu için de herkes tarafından tercih ediliyor. Mükemmel tadı, doyurucu olması, vitamin ve mineral kaynağı olan muzun bilmediğimiz bir yanı daha varmış: Muz kabuğunun faydaları! Neredeyse ilaç gibi olan muz kabuğu, inanılmaz faydalarıyla şaşırtıyor. Cilt bakımından sinek ısırıklarına aklınıza gelmeyecek birçok durumda muz kabuğunu kullanabilirsiniz.

Haber

Sadece okul ve iş için kullanacağım diyenlere 6000 TL altı kullanışlı laptop modelleri

Dizi ve film izlemek, online görüşmeler gerçekleştirmek, sosyal medyayı takip etmek, çeşitli iş ve eğitim programlarını kullanmak için tercih edilen laptoplar kullanıcıların günlük ihtiyaçlarına yanıt veren vazgeçilmez gereçlerden biri haline geldi. Tüm bu ihtiyaçlar gözetilerek üretilmiş performans odaklı laptop modelleri arasından seçim yapmakta zorlanıyor olabilirsiniz. Gelin, 6000 TL altı en iyi dizüstü bilgisayar modellerini beraber inceleyelim.

Haber

Yazı oyun oynayarak geçirmek isteyen gamerlara özel 300 TL altı oyuncu ekipmanları

İyi bir oyuncu olabilmek için sadece oyuna hâkim olmak artık yeterli değil. İyi bir bilgisayar ve konsol ile kaliteli ekipmanlar da gerekiyor. Kulaklık, mouse, klavye, oyuncu koltuğu gibi birçok aksesuar oyun performansını arttırıyor, daha uzun süre ve rahat bir şekilde oynamaya imkân veriyor. Yaz aylarını oyun oynayarak geçirmek istiyor fakat bunun için çok yüksek bütçeler ayıramıyorsanız gelin, sizin için bir araya getirdiğimiz 300 TL altı oyuncu ekipmanlarına beraber bakalım.

Haber

Alti

Alti Hakkındaki Haberler Mynet'te. Alti Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Altılı masanın hemen yanı başında duruyordu! Hepsini Meral Akşener seçti…

Altılı masanın dün gerçekleştirdiği görüşme ile ilgili dikkat çeken bir detay ortaya çıktı. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in ev sahipliği yaptığı altılı masanın beşinci toplantısında, yuvarlak masanın yanı başında bulunan konsolda yer alan objeler ve verdiği mesajlar kamuoyu ile paylaşıldı.

Haber

Sayılı gün kaldı! Bu tarihten itibaren artık vitrinde kedi- köpek satılamayacak

Hayvanları Koruma Kanunu'nun yürürlüğe girmesiyle pet shoplarda sergilenerek hayvan satışı yapılması 14 Temmuz 2022'den itibaren yasaklanacak. Buna göre satışlar, internet üzerinden katalogdan yapılacak. Hayvanlar doğal ortamında yaşamaya devam ederken, hayvanın fotoğrafları ve bilgileri satıcı tarafından internete yüklenecek. Müşteriler, bu bilgileri inceleyip almaya karar verirse internet üzerinden alım gerçekleştirecek. Satıcı, hayvanı doğal ortamından sahibine teslim edecek.

Haber

Babalar Günü hediyesi almayı unutanlara 200 TL altı harika öneriler

Finaller, iş yoğunluğu, yaz sıcakları ve çeşitli koşuşturmacalar derken Babalar Günü'nü unuttuysanız üzülmeyin. Babanıza geç de olsa sevimli bir sürpriz yaparak gönlünü alabileceğiniz birbirinden kaliteli ve kullanışlı hediye seçenekleri bulunuyor. Gelin, babanızın yaşantısını kolaylaştıracak ve her baktığında sizi anımsayacağı en iyi Babalar Günü hediye önerilerine beraber göz atalım!

Haber

Kadın avukatın çığlıkları yeri göğü inletti! Trafik magandası dehşeti kamerada

Antalya'da yaşayan avukat Zaide Büşra Güngör trafikte dehşeti yaşadı. Kırmızı ışıkta kadın sürücüyü sıkıştıran şahıs, avukat Güngör'ü aracından indirip üzerine yürümeye başladı. O anları kameraya alan genç kadın, maganda tarafından darbedilirken, 'imdat' diye bağırdı. Güngör'ün çığlıkları kameraya yansırken, avukatın elindeki telefonu vurarak düşüren şahıs, telefonu almaya çalıştı.

Haber

Estetik oldu yaşamadığı kabus kalmadı! 'Burun kemiklerim genzimden düştü'

Antalya’da yaşayan Çilem Kılıç, arkadaşının tavsiyesi ile estetik yaptırmaya karar verince hayatı kabusa döndü. Estetik cerrah R.Ö. ile iletişime geçen Kılıç, çektiği kredi sonrası 75 bin TL’ye operasyon için anlaştı. Talihsiz kadın, ''Sadece moralim düzelsin diye birkaç güzel dokunuş istedim. Sağlığımdan oldum. Vücudumun her yeri haritaya döndü'' demiş, doktordan şikayetçi olmuştu. Şimdi ise burun kemiklerinin eriyip genzine düştüğünü söyleyen Kılıç, ''Nefes alıp vermekte zorlanıyorum" dedi.

Haber

Tiktok'ta keşfedilmiş ve babalarınızın çok seveceği hediye önerileri

Babalar günü yaklaşırken ne hediye alacağınıza karar veremediniz mi? Sosyal medya aracılığıyla güzel ürünler arıyor fakat bir türlü bulamıyorsanız hiç merak etmeyin! Sizin için TikTok'un altını üstüne getirdik ve babanızın beğeneceği hediyelerin yer aldığı bir liste hazırladık. Gelin, bu harika ürünleri birlikte inceleyelim.

Haber

Teknolojiye meraklı babanız için satın alabileceğiniz 500 TL altı teknolojik ürünler

Babalar günü her yıl, haziran ayının üçüncü pazar günü kutlanıyor. 19 Haziran günü yaklaşmaya başladıkça da herkes babasına ne alacağını düşünmeye başlıyor. Son yıllarda babalar, özellikle teknolojiyle yakından ilgilendiğinden hem 500 TL altında hem onların hoşuna gidecek birçok ürün bulmak mümkün. Babanızın ilgisini çekecek bir hediye arıyorsanız sizin için seçtiğimiz ürünleri çok beğeneceksiniz! Hazırsanız başlıyoruz.

Haber

Saat seven babalara 300 TL altı en güzel saat önerileri

Haziran ayına girdiğimiz şu günlerde Babalar Günü telaşı da arttı. Böyle özel günlerde sevdiklerinize armağan vererek mutlu ve değerli hissetmelerini sağlayabilirsiniz. Peki, aksesuar kullanmayı seven babanıza şıklığı ve kalitesiyle fark yaratan, tarzına hitap edecek saat hediye etmek ister misiniz? Gelin, zarif tasarımının yanı sıra 300 TL altı fiyatıyla bütçenizi de yormayacak en güzel saat önerilerine birlikte bakalım.

Haber

Somondan daha fazla omega 3 var: Chia tohumunu suda bekletip içince ne oluyor?

Chia tohumu, Salvia hispanica bitkisinden geliyor. Chia tohumu protein ve lif gibi besinler açısından çok zengindir. Chia tohumu siyah ve beyaz renkte olabilir. Kilo vermek isteyenlerin sıklıkla kullandığı chia tohumu genellikle yemeklerin içine katılıyor. Bazı insanlar ise chia tohumunu suda bekleterek tüketmeyi tercih ediyor. Peki, chia tohumunu suda bekleterek tüketmenin faydası var mı?

Haber

Klasik giyimi hayat tarzı haline getiren erkekler için 2000 TL altı klasik saat önerileri

Kol saatleri erkeklerin vazgeçilmez aksesuarlarının başında geliyor. Kol saatleri hem zaman yönetimi hem şık bir görünüm için oldukça önem taşıyor. Stil sahibi erkekler ise giyim tarzına uygun saati seçebilmek için detaylı araştırma yapıyor. Saatler modeline, kullanılan malzemesine ve markasına göre farklı fiyat seçenekleriyle satışa sunuluyor. İşte klasik giyimi hayat tarzı hâline getiren erkekler için 2000 TL'nin altında saat önerileri ile karşınızdayız!

Haber

Bu yaş grubu tehlike altında! Nadir hastalıklardan biri olarak biliniyor, belirtiler arasında...

Maymun çiçeği hastalığı dünyada giderek yayılıyor. Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) şimdiye kadar 80 maymun çiçeği vakasını doğrularken Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Doç. Dr. Nafiz Koçak, "Dünya çapında 42 yaşın altındaki popülasyon, çiçek hastalığı aşılama programlarının uygulamasının sonlandırılması nedeniyle enfeksiyona açık durumdadır" diye konuştu.

Haber

Yer: Rize! Elektrik direğini yıkılmasın diye eve bağladı, yıllardır çözüm bekliyor: Koparsa altı mezarlık

Rize'de evinin önündeki elektrik direği eğilen vatandaş yıkılmasın diye direği sırma telle eve bağladı. Direğin kopmasından endişe duyduklarının altını çizen Davut Köse, “Koparsa altı mezarlık, orada amcamın mezarlığı var. Yengem orada Fatiha okumaya gidiyor, kadın korkuyor. Bir taraftan direği gözetliyor, bir taraftan Fatiha okuyor. Yaz sezonu herkes çaya bahçeye gidiyor. Yola düşerse can kaybı da yaşanabilir. Endişe içerisindeyiz” ifadelerini kullandı.

Haber

CHP'nin mitinginin ardından Kılıçdaroğlu hakkında çarpıcı açıklama! 'Artık lider olarak kabul edebiliriz'

CHP'nin dün İstanbul'un Maltepe ilçesinde gerçekleştirdiği 'Milletin Sesi' mitinginin yankıları sürüyor. Mitingden önce 'Kılıçdaroğlu liderliğini mi açıklayacak' sorusu tartışılırken mitingin ardından da gündem yaratacak bir açıklama geldi. Demokrat Parti (DP) Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, 'Kılıçdaroğlu'nu artık lider olarak kabul edebiliriz' dedi.

Haber

Ebeveynlik hayatınızı çok kolaylaştıracak 200 TL altı işe yarar ürünler

Ebeveynlik daima daha dikkatli, ilgili ve fedakâr olmanın yanı sıra bir çocuğa kol kanat germek gibi önemli bir sorumluluğu da beraberinde getiriyor. Meşakkatli olmasına rağmen bir çocuğun yaşam mozaiğinde güzel bir etki bırakabilmek bile ebeveynlerin dünyasını güzelleştirmeye yetiyor. Tabii bu süreci, daha keyifli geçirmenize yardımcı olacak pek çok yararlı ürün bulunuyor. Ebeveynlik serüveninde işinizi kolaylaştıracak ürünlerle tanışmaya hazırsanız yazımızı okumaya devam edin.

Haber

Yaklaşan yazı bahane edip tatile gitmek isteyenler için 300 TL altı valiz önerileri

Bazen bulunduğunuz yerden kısa ya da uzun süreliğine uzaklaşmak ve tatile gitmek tüm hayatınıza bir anda dinginlik katabilir. Huzurlu ve rahat bir tatil içinse yanınızda götürdüğünüz eşyalar büyük önem taşıyor. Tatile giderken ihtiyacınız olan eşyaların tümünü sığdırabileceğiniz bir valiziniz yoksa üzülmeyin. Gelin, sizin için hem ekonomik hem kaliteli valizleri incelediğimiz yazımıza beraber göz atalım.

Haber

Kuyumculardan yeni altın tahmini! Gram altın yeniden...

Altın fiyatlarındaki tahmin yatırımcılar ve vatandaşlar tarafından takip ediliyor. Dolar fiyatlarının artmasıyla birlikte altın fiyatları da yükselişe geçerek bir ayın zirvesini gördü. Bununla beraber kuyumculardan gram altınla ilgili yeni tahmin geldi.

Finans

Oyun tutkunları için fiyatına değecek 4000 TL altı fiyat performans oyuncu monitörü önerileri

Oyun tutkunlarının keyifli oyun deneyimleri yaşamaları için sahip olması gereken önemli ekipmanlardan biri oyuncu monitörleri. Bu ürünler, oyunlarda meydana gelen hızlı ve hareketli sahnelerin donma ve kasma yaşanmadan görüntülenmesini sağlıyor. Böylece başarıya giden yolda önemli bir görev üstleniyor. Gelin, oyun keyfinizi katlamak ve başarınızı zirveye taşımak için tercih edebileceğiniz en iyi oyuncu monitörü çeşitlerine beraber göz atalım.

Haber

Apple Car iddialarından sonra... Apple'dan Canoo hamlesi gelebilir!

Apple'ın "Apple Car" adında bir elektrikli otomobil geliştirdiği uzun zamandır söyleniyor. Ancak ABD'li teknoloji devi otomobil projesini henüz gün yüzüne çıkarmış değil. Ünlü bir Apple analisti ise şirketin otomobil projesini canlandırmak adına olası bir satın alma yaparak Canoo isimli şirketi bünyesine katabileceğini iddia etti.

Haber

Oyun sevdalılarına oyun zevklerini arttıracak 500 TL altı gamepad önerileri

Oyun oynamadan duramayanlar ve oyun dünyasının usta savaşçıları, hâlâ neyi bekliyorsunuz? Oyun zevkini doruklarda yaşamak gibisi yok. Gamepad'ler de alınan zevki katlamanıza yardımcı olur. Siz de bu zevki sonuna kadar hissedip oyun kalitesini mükemmelleştirmek istiyorsanız size harika bir haberimiz var. 500 TL altındaki en kaliteli gamepad modellerini sizin için araştırdık!

Haber

Sadece müzik dinlemeyle kalmayacağınız şıklığıyla aksesuar da olabilecek 500 TL altı kulak üstü kulaklık modelleri

Müzik hayatımızın olmazsa olmazı. Kulaklıklar ise seyahat ederken ya da yürüyüş yaparken müziği yanınızda taşımanızı ve keyifle zaman geçirmenizi sağlar. Tam da bu sebeple kulaklık seçerken ses kalitesinin yüksek olmasına ve uzun süreli kullanımlarda kulağınızı yormamasına dikkat etmelisiniz. Siz de güzel bir kulaklığa sahip olmak istiyor ama hangi ürünü seçmeniz gerektiğine karar veremiyorsanız listemizdeki 500 TL altı seçeneklere göz atabilirsiniz.

Haber

5000 TL altı olmalarına rağmen özellikleri sayarak bitmeyecek LED televizyon önerileri

Kaliteli görsel şölen eşliğinde dizi, film ve belgesel izlemek isteyenlere LED TV çeşitleri tavsiye ediliyor. LED TV'ler, sahip oldukları teknoloji sayesinde gerçekçi ve dinamik görsellik sunarak TV başında keyifli saatlerin geçirilmesine yardımcı oluyor. Gelin, her bütçeye uygun başarılı özellikleri ve kalitesiyle öne çıkan en iyi LED TV modellerine beraber göz atalım!

Haber

Zeytinyağı diye yeşil boya satıyorlar! Ölümcül tehlike saçıyor

Dünyanın en değerli yağlarından biri olan zeytinyağı faydaları saymakla bitmeyen besinlerin başında gelir. Ancak zeytinyağı diye satılan bazı ürünlerin içinden çıkanlar pes dedirtti. Merdiven altı satılan sahte zeytinyağlarının ölümcül olabileceğini vurgulayan uzmanlar, sahte zeytinyağların içinde tehlikeli madde tespit edildiğini söyledi. Ölümcül sonuçlara yol açabilen sahte zeytinyağı satın almamak için bazı şeylere dikkat etmelisiniz.

Haber

Parasının her kuruşuna değecek hem sağlam hem kullanışlı 500 TL altı oyuncu ekipmanları

Klavye, mouse, mouse pad, kulaklık, notebook soğutucu ve gamepad gibi oyuncu ekipmanları, gamerların oyun anlarını taçlandırıp oyun keyfini üst seviyelere çıkarıyor. Böylelikle oyun deneyimleri eğlenceli anlara dönüşüyor. Gelin, birçok oyuncunun rüyalarını süsleyen, performanslı ve kaliteli kullanımlarıyla öne çıkan 500 TL altı en iyi oyuncu ekipmanı çeşitlerine beraber göz atalım.

Haber

Fiyatı uygun olmasına rağmen çok daha görkemli görünen 200 TL altı ev eşyaları

Şık ve kaliteli ev ürünleri dendiği zaman bu eşyaların hep çok pahalı olması gerektiği düşünülür. Eğer siz de böyle düşünüyor ve "Muhtemelen bütçemi aşar." dediğiniz ürünlere uzaktan bakıyorsanız harika önerilerle karşınızdayız! Birbirinden kullanışlı, kaliteli ve görkemli tam 10 adet ürünü sizler için bir araya getirdik. 200 TL altı fiyatları ile gönlünüzü fethedecek ürünleri incelemeye ne dersiniz?

Haber

Şevval orucu nedir? Şevval orucu ne zaman ve nasıl tutulur? Şevval orucu fazileti nedir?

Şevval orucu gündemde yer alıyor. Ramazan'dan sonra Şevval orucu araştırmaları hız kazandı. Altı oruçlar da denilen 6 gün orucu bayramın hemen ardından yerine getirmek için Müslümanlar tarafından araştırılıyor. Diyanet dini günler takvimi ile belirlenen Şevval ayı başlangıcı Ramazan ayının bitimiyle birlikte başladı. İşte merak edilen şevval orucu ne zaman tutulur, altı gün orucu nasıl tutulur? soruların detayları!

Haber

Fazla masraf etmeden yedek bir telefonum olsun diyenler için 2500 TL altı akıllı telefon önerileri

Hayatın her alanında kullanım kolaylığı sağlayan cep telefonları birçok farklı amaçla kullanılabiliyor. Haberleşmek, internete girmek, fotoğraf çekmek, oyun oynamak ve müzik dinlemek için cep telefonları büyük bir pratiklik sağlıyor. Mevcut telefonlarının yanı sıra uygun fiyata bir telefona daha sahip olmak isteyenler için birbirinden kaliteli akıllı cep telefonu önerileri bulunuyor. Gelin, fazla masraf etmenizi gerektirmeyecek en iyi akıllı telefon önerilerine beraber göz atalım.

Haber

Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi olan ilçeler hangileri? AYEDAŞ-BEDAŞ kesinti sorgulama 26 Nisan 2022 Salı

Elektrikler ne zaman gelecek? sorusunun yanıtı ile 26 Nisan 2022 Salı günü için AYEDAŞ ve BEDAŞ'tan yapılan açıklamanın detayları merak konusu oldu. İstanbul'da arıza ve bakım çalışmaları sebebiyle kesinti yapılacak ilçeler listesi paylaşıldı. Peki Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi olan ilçeler hangileri? İşte 26 Nisan 2022 Salı AYEDAŞ-BEDAŞ kesinti sorgulama ekranı ve detaylar...

Haber

Bakan Nebati: Başarı hikayelerini beraber yazacağız

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati İTO İş Dünyası Buluşmasında önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Nebati fiyatlardaki artış ve enflasyon oranlarıyla ilgili, "Dünya, enflasyon ve büyüme ikilemiyle karşı karşıya." ifadelerini kullandı. Bakan Nebati ayrıca, " Yeni başarı hikayelerini yine beraber yazacağız." dedi.

Finans

CERN'deki Büyük Hadron Çarpıştırıcısı, 3 yıl aradan sonra yeniden çalıştırıldı

İsviçre'deki Avrupa Nükleer Araştırma Merkezi'nde (CERN) doğadaki dört temel kuvvetin dışında yeni bir kuvvet arama çalışmalarını sürdürmek için inşa edilen Büyük Hadron Çarpıştırıcısı (LHC), 3 yıllık bakım ve onarım çalışmalarının ardından yeniden çalışmaya başlatıldı. Dünyanın en büyük, en güçlü parçacık çarpıştırıcısı olan Büyük Hadron Çarpıştırıcısı 175 metre derinlik ve 27 kilometre uzunluktaki bir tünelde yer alıyor.

Haber

Ucuz sebze-meyveye ulaşmak hayal oldu! Üreticiler uyardı: Fiyatlar yükselecek

Meyve ve sebze fiyatlarında yaşanan artış havaların ısınmaya başlamasıyla yerini düşüşe bırakması beklenirken Mersin'den bir kötü haber daha geldi. Geçen ay Türkiye genelinde etkili olan zirai don, Akdeniz ilçesinde hemen hemen tüm sebze ve meyveyi vurdu. Üretimde çok ciddi oranda verim düşüklüğü yaşanırken, üreticiler ürün azlığının fiyatları yükselteceği uyarısında bulundular.

Finans

50 TL altı alabileceğiniz en kullanışlı ve uzun ömürlü organizerler

Yaşam alanını düzenli ve kullanışlı hâle getirmek için çekmece içlerinde, dolaplarda, çalışma masasında, lavaboda ve evin daha birçok alanında organizer'lardan yardım alabilirsiniz. Böylece hem eşyaların kaybolmasını hem dağınıklığı önleyebilirsiniz. Uygun fiyatlı ürünler sayesinde evinizi daha düzenli ve konforlu hâle dönüştürebilirsiniz. Peki, 50 TL altındaki fiyatlarıyla bütçenizi yormayacak ürünleri keşfetmeye hazır mısınız?

Haber

Tek tehlike müsilaj değilmiş! Marmara Denizi'nin yeni kabusu: Toksik

Balıkesir'de dört ayrı üniversiteden bilim insanlarının oluşturduğu araştırma ekibinin müsilaj çalışmasının sonuçları açıklandı. Buna göre alınan örnekler sonucunda Marmara Denizi'nde tek tehlikenin müsilaj olmadığı, toksik tehlikesi ile de karşı karşıya kalındığı kaydedildi.

Haber

Sıcak havalara uyum sağlamak için alabileceğiniz 100 TL altı ürünler

Sıcak havalarda dışarı her çıktığınızda ne giyeceğinize bir türlü karar veremiyor olabilirsiniz. Konforlu bir gün geçirmek için giyilen kıyafetlere ve takılara dikkat etmek gerekir. Terletmeyen kumaşlarla üretilen kıyafetler daha rahat hissetmenizi sağlar. Tabii tokadan bilekliklere kadar seçilen aksesuarlar da sıcak havalara uyum sağlayan renk ve modeller arasından seçilmeli. Peki, yaz mevsiminde favoriniz olacak ürünlere göz atmaya ne dersiniz?

Haber

New York'taki metro saldırısıyla ilgili yeni gelişme! Her yerde aranıyor, kimliğini açıkladılar

ABD'nin New York kentinde dün metro istasyonunda düzenlenen saldırının şüphelisinin 62 yaşındaki Frank R. James adlı kişi olduğu açıklandı. Öte yandan 23 kişinin yaralandığı saldırıda hayati tehlikesi olan kimsenin bulunmadığı belirtildi.

Haber

Kuyumculardan 'altın' tahmini: 'Önce düşecek sonra hızla yükselecek'

Altın fiyatlarındaki tahmin yatırımcılar ve vatandaşlar tarafından takip ediliyor. Bir ara 1050 TL bandına çıkan altın fiyatları sert bir düşüş yaşamıştı. Öte yandan Rusya-Ukrayna savaşı altın fiyatlarını hareketlenmişti. Bununla beraber altın fiyatları için tahmin geldi. Kuyumcular altın fiyatlarının mayıs ayı itibarıyla önce düşeceğini daha sonra fiyatların hızla yükseleceğini öngördü.

Finans

Spor giyim modasına uyum sağlamak isteyenlere özel 300 TL altı kombin önerileri

Günümüzde birçok kişi konforu ve şıklığı bir arada bulunduran spor giyim modasından vazgeçemiyor. Siz de spor giyim modasına uygun kıyafetlere sahip olmak istiyor ancak hangi ürünleri seçmeniz gerektiğine karar veremiyorsanız merak etmeyin. Bu modanın en güzel, kaliteli ve konforlu parçalarını sizler için araştırdık. Modeller hakkında daha fazla bilgi almak için gelin, yazımıza birlikte göz atalım.

Haber

Honda ve GM'den bütçeye uygun elektrikli otomobil adımı: Fiyatları 30 bin doların altında olacak!

Japon Honda Motor ve Amerikan General Motors (GM) mevcut iş birliklerini "ekonomik EV" sahasına taşımaya karar verdi. İki şirket "bütçeye uygun" elektrikli otomobil üretecek. Fiyatı 30 bin doların altında olacak araçlar 2027'den itibaren satışa çıkacak.

Haber

Kuyumculardan altına yatırım yapacaklara uyarı : 'Böyle ticaret olmaz'

Kuyumcular, Ramazan ayı sonrasında yapılacak düğünleri dört gözle beklemeye başladı. Her sene olduğu gibi bu sene de bahar ve yaz aylarında altına olan talebin artması beklenirken kuyumculardan altına yatırım yapacaklara uzun vadede beklemeleri konusunda uyarı geldi.

Finans

Sakın çöpe atma hatasını yapmayın! Demlikle kalan çayla...

Sabah, öğlen, akşam şu sıralar iftar ve sahurda sıklıkla tercih edilen çay Türk halkının vazgeçilmezlerinden biridir. Çay içtikten sonra demlikte kalan çaylar ise genelde çöpe atılır. Aslında demlikte kalan çayın inanılmaz faydaları var. Çok az kişinin bildiği demlikte kalan çayı dökmeden önce bu yazıyı mutlaka okuyun!

Haber

Bir 6 ay daha uzarsa... ABD'den Rusya-Ukrayna savaşıyla ilgili kritik açıklama

Rusya-Ukrayna savaşı devam ederken ABD'den dikkat çeken açıklamalar da gelmeye devam ediyor. Amerikan televizyonuna değerlendirmelerde bulunan ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, Rusya'nın Ukrayna'ya açtığı savaşın, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin için "stratejik bir yenilgi" olduğuna inandığını belirtti. Blinken, kendisine yöneltilen "Zaman kimin tarafında? Eğer bir altı ay daha uzayacaksa, Ukrayna ordusu dayanabilir mi? Putin ekonomik olarak hayatta kalabilir mi?" sorusuna da yanıt verdi.

Haber

iPhone severlerin hayaliydi! Ekran altı Touch ID için Ming-Chi Kuo'dan kötü haber

Ünlü Apple analisti Ming-Chi Kuo, attığı bir tweet'te Apple'ın önümüzdeki iki yıl içinde ekran altı Touch ID'li iPhone modellerini piyasaya sürmesinin olası olmadığını söyledi. Kuo böylece, iPhone severlerin kurduğu ekran altı Touch ID'li iPhone hayalinin önünü kapattı.

Haber

Son dakika: Putin'in nükleer güç tehdidi sonrası raflar boşaldı! Son altı günde satılanlar bir yıla bedel...

Son dakika haberi: Rusya - Ukrayna kriziyle ilgili yeni detaylar gelmeye devam ediyor. Rusya'nın nükleer gücünü kullanma tehdidi sonrası Avrupa harekete geçti. NATO Genel Sekreteri, böyle bir durumda istenmeyen sonuçların ortaya çıkacağını belirtti. Avrupalılar ise radyasyondan koruduğu için iyota yöneldi, raflar boş kaldı.

Haber

Son dakika: İslam Memiş'ten altınla ilgili kritik uyarı: 'Kıtlık başlayacak'

Son dakika: Altın fiyatları gün içerisinde yatırımcılar tarafından merakla takip ediliyor. Yatırımcılar, "Altın alım satım için doğru zaman mı? 24 Mart altın fiyatları nedir? Gram altın düşecek mi yükselecek mi?" sorusuna yanıt ararken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten çok kritik bir uyarı geldi. İşte altınla ilgili son dakika haberinin ayrıntıları...

Finans

Karadeniz gazında kritik gelişme: Bakan tarih vererek duyurdu!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez Karadeniz'de yürütülen doğal gaz arama çalışmaları için Yavuz Sondaj Gemisi'nin 4 Nisan'da Karadeniz'de çok kritik göreve çıkacağını bildirdi. Dönmez "Şu anda Yavuz Gemimiz limanda. 4 Nisan itibarıyla çok kritik göreve çıkacak" dedi.

Finans

Altın yatırımcıları dikkat! Türkiye'de ilk olacak! Kuyumcular 'Altınbank'ı kuruyor! Kâr payı ve kredi...

Kuyumculuk sektöründe yer alan şirketlerin kredi ve finansal sorunlarına kalıcı çözüm bulmak amacıyla Altınbank'ın hayata geçirilmesine karar verildi. Bankanın bu yıl faaliyete başlaması hedefleniyor. Böylelikle altın mevduat hesabı sahiplerine Türkiye’de ilk olarak ilave bir getiri sağlanmış olacak.

Finans