Anlık Fiyat Haberleri

Son Dakika: Devlet Bahçeli'den TÜSİAD'a çok sert tepki: Karşı çıksalar da...

Son dakika haberine göre MHP lideri Devlet Bahçeli'den, TÜSİAD'ın "Genel kabul görmüş iktisat bilimi kurallarına hızla dönülmeli" başlıklı açıklamasına sert tepki geldi. Bahçeli, "TÜSİAD ve işbirlikçi siyasetçiler karşı çıksa da yeni ekonomi programı başarılı olacaktır" açıklamasında bulundu. "Türk ekonomisi şu anda sert bir kuşatma altındadır" ifadelerini kullanan Bahçeli, "Karşımızdaki tablonun hiçbir ekonomik temeli yoktur" dedi ve ekledi; "Oyun büyük, oyun vahşi, oyun düşmancadır."

Haber 18-12-2021 17:04

Icrypex Yatırımcı Dostu Gelişmeleriyle Kripto Para Piyasasında Fark Yaratıyor

Hız unsurunun her geçen gün önem kazandığı kripto para dünyasında, yatırımcının işlem yaptığı platformun performansı, yatırımcının kazancını doğrudan etkiliyor. Bu durumda, borsanın her an yatırımcı ile temas halinde olmayı mümkün kılması ve beklentilerini karşılaması gerekiyor.

Finans 09-09-2019 11:13

BV Kripto Fonu uygulaması BV Crypto AppStore ve Google Play’de kullanıma sunuldu

Boğaziçi Ventures, kripto paralara yatırım ve saklama hizmeti veren BV Kripto Fonu’na ait BV Crypto uygulamasını Apple ve Google Play platformlarında müşterilerinin hizmetine sundu.

Finans 02-09-2019 12:03

İşCep'ten hayatı kolaylaştıran yeni deneyimler

İşCep yenilenen yüzü ile artık İş Bankası müşterisi olmayanlara da hizmet sunuyor

Haber 01-02-2019 12:43

Anlık Fiyat

Anlık Fiyat Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Anlık Fiyat Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

ABD yaptırımlarının pençesindeki İran'da halk geçim sıkıntısı içinde

ABD'nin İran'a uygulamaya başladığı ekonomik yaptırımlar sokaktaki halkı ve esnafı etkilemeye devam ediyor - Tahran sokaklarında ABD'ye duyulan öfke herkesin ortak hissiyatı olmakla birlikte hükümete de yoğun bir eleştiri var

Haber 02-10-2018 16:02

İstikrarsız Fiyatlar Kuyumcuları Tedirgin Ediyor

Dövizle birlikte artan altın fiyatları kuyumcuları tedirgin ediyor. Kuyumcular, sattıkları ürünlerin yerine yenisini koyana kadar fiyatların artmasından şikayetçi. Kuyumcular, mevcut ortamda ayakta kalma savaşı veriyor

Haber 30-08-2018 13:48

Ramazanda et fiyatlarının düşmesi için KDV eşitleme talebi

UKON Yönetim Kurulu Başkanı Hacıince: - "Ramazan ayında ve sonrasında piyasaya verilecek et miktarının yeterli düzeyde olması ve buna bağlı aşırı fiyat artışlarının yaşanmaması için, üretimi destekleyici tedbirlerin ertelenmeden yürürlüğe konulması ve aksatılmadan yürütülmesi gerekiyor" - "Kırmızı etteki KDV oranının, toptanda olduğu gibi perakendede de yüzde 8'den yüzde 1'e düşürülmesi et fiyatlarına olumlu yansıyacak ve sektördeki kayıt dışı faaliyeti azaltacaktır. Bu nedenle alış ve satış katma değer vergisi oranlarının eşitlenmesi doğru olacak"

Finans 05-05-2018 11:10

Hepsiburada Efsane Cumaya özel indirimler sunacak

- Perşembeyi cumaya bağlayan gece başlayacak "Efsane Cuma"da ürünlerde yüzde 80'e varan indirim uygulayacak olan Hepsiburada, ayrıca Nef'in Ormantepe'de yer alan 3 adet 1+1 dairesini tanıtım fiyatıyla sunacak - Hepsiburada Ticari Grup Başkanı Ekmekçi: - "Müşterilerimizin, 'indirime girse de alsam' diye düşündüğü ürünleri alacağı gün 24 Kasım olacak. Bu anlamda 24 Kasım’ı yılın en avantajlı günü ilan ettik"

Haber 23-11-2017 12:15

Otomobilde kredi devrimi başladı

Otomotiv satın alma sürecinde tüm alışkanlıkları değiştirecek BDDK tebliği yürürlüğe girdi. BDDK tebliği ile birlikte peşinatsız, 4 yılı aşan kredilerle otomobil satılamayacak.

Finans 03-02-2014 09:46