Antony Blinken Haberleri

Blinken’ın uçağında arıza! ABD'ye gidemedi...

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, Dünya Ekonomik Forumu (WEF) nedeniyle bulunduğu İsviçre’den, uçağında meydana kritik bir arıza nedeniyle ABD'ye gidemedi. Blinken için Belçika’nın başkenti Brüksel’den özel jet havalandı.

Haber 17-01-2024 21:30

SON DAKİKA | Fidan ile kritik görüşmesinin ardından Erdoğan da Blinken'ı kabul etti! Vahdettin Köşkü önünde Blinken'ın Türkiye ziyaretine protesto

Son dakika haberi: Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ile ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken arasında önemli bir görüşme gerçekleşti. Ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Blinken'i Vahdettin Köşkü'nde kabul etti. Öte yandan Vahdettin Köşkü önünde Anadolu Gençlik Vakfı üyeleri Blinken'ın Türkiye ziyaretini protesto etti.

Haber 06-01-2024 12:22

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken Türkiye'ye geldi

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, diplomatik temaslarda bulunmak üzere İstanbul'a geldi. Blinken'ın temasları kapsamında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kabul edilmesi bekleniyor. Blinken'ın ayrıca, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ile de görüşme yapması öngörülüyor.

Haber 05-01-2024 19:54

Sosyal medyadan paylaştı! ABD Dışişleri Bakanı Blinken'dan Bakan Fidan ile görüşmesine dair açıklama

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ile görüşmesine dair sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Görüşmede çekilen fotoğrafı paylaşan Blinken, "Fidan ile İsrail-Hamas çatışmasını, çatışmanın bölgede başka yerlere sıçramamasını sağlama çabalarını, kalan rehinelerin serbest bırakılması gerekliliği ve insani yardım sağlanması konularını ele aldık" ifadelerini kullandı.

Haber 09-12-2023 20:00

Antony Blinken

Antony Blinken Hakkındaki Haberler Mynet'te. Antony Blinken Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Dışişleri Bakanı Fidan ABD'li mevkidaşıyla görüşecek

Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Öncü Keçeli, Bakan Fidan'ın ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken ile bir araya geleceğini duyurdu.

Haber 08-12-2023 17:39

Türkiye'de ve dünyada bugün neler yaşandı?

Türkiye'de ve dünyada bugün neler yaşandı? İşte günün özeti...

Haber 06-11-2023 16:00

Blinken'a Ankara'da 'kötü' sürprizler! Hakan Fidan'a sarılmak istedi ama bunu beklemiyordu: 'Nereden baksan kral hareket'

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, Türkiye'ye geldi. Blinken, Dışişleri Bakanlığı'nda Dışişleri Bakanı Hakan Fidan tarafından karşılandı. Ancak o görüşmeye, karşılama sırasında yaşanan bir an damga vurdu. Kameralar tarafından saniye saniye kaydedilen o anlarda, Blinken'ın Fidan'a sarılmak için hamle yaptığı ancak Fidan'ın, Blinken'ın bu hamlesine karşılık vermediği ve iki mevkidaşın yalnızca tokalaştığı görüldü. Görüşme sonrası "Türkiye ve ABD, iki devletli çözüm konusunda mutabık" denildi.

Haber 06-11-2023 14:44

ABD Dışişleri Bakanı Blinken, Ankara'da Vali Yardımcısı tarafından karşılandı! Apron aydınlatılmadı, karanlıkta aracına geçti...

Gazze'deki İsrail bombardımanı ve kara operasyonları sürerken, Türkiye kritik bir ismi ağırlıyor. ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ile görüşmek üzere Ankara'ya geldi. Blinken'in uçağı gece yarısı Ankara'ya inerken; karşılamaya Türkiye'den üst düzey yetkilinin gitmemesi ve apronun ışıklarının kapalı olması dikkat çekti. Blinken'in yol boyunca kullanacağı güzergahtaki üst geçitlere asılan pankartlar ise gündem oldu.

Haber 06-11-2023 10:34

ABD Dışişleri Bakanı Blinken Ankara'da

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'la görüşmek üzere Ankara'ya geldi.

Haber 06-11-2023 00:16

Blinken'dan peş peşe sürpriz ziyaretler! Irak ziyareti sırasındaki çelik yelek detayı dikkat çekti

İsrail-Filistin çatışması nedeniyle birçok ülkeyi ziyaret eden ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken sürpriz bir şekilde Güney Kıbrıs Rum Yönetimi ve Irak'ı ziyaret etti. Pazartesi günü Türkiye'ye gelerek Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'la görüşmesi beklenen Blinken'ın Irak ziyareti sırasında çelik yelek giymesi gündem oldu.

Haber 05-11-2023 22:21

Dışişleri Bakanlığı'ndan açıklama Antony Blinken Türkiye'ye geliyor

Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken'ın 5-6 Kasım tarihlerinde Türkiye'yi ziyaret edeceği ifade edildi.

Haber 05-11-2023 00:14

Son Dakika | ABD Dışişleri Bakanı Blinken Türkiye'ye geliyor! Tarih belli oldu

Son dakika: ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken Türkiye'ye geliyor. Blinken 5 Kasım'da Ankara'da olacak.

Haber 01-11-2023 20:05

Dışişleri Bakanı Fidan, ABD'li mevkidaşı Blinken ile görüştü

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD'li mevkidaşı Antony Blinken ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Haber 29-10-2023 23:28

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken'den İsrail-Filistin uyarısı: Ateşe benzin dökmeyin

İsrail ile Hamas arasındaki çatışmalar sürerken ABD'den dikkat çeken bir çıkış geldi. İsrail'e "sivillere zarar vermemek için her türlü önlemi alması" çağrısında bulunan ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, bölgedeki çatışmanın yayılmasını engellemeye kararlı olduklarını belirtti. Blinken "Daha geniş çaplı çatışma bölgedeki ve hatta dünyanın dört bir yanındaki insanlar için de yıkıcı olacaktır. Ateşe benzin dökmeyin." ifadelerini kullandı.

Haber 24-10-2023 22:34

ABD'den İran'a gözdağı! Dışişleri Bakanı Blinken: Güçlerimizin hedef alınması durumunda karşılık vermeye hazırız

İsrail ile Hamas arasındaki çatışmalar sürerken, Doğu Akdeniz'e uçak gemisi filolarını konuşlandıran ABD'den yeni bir açıklama geldi. Dışişleri Bakanı Antony Blinken, ABD'nin İsrail-Filistin çatışmasının, "İran'ın müdahalesiyle tırmanmasını beklediğini" belirterek Biden yönetiminin, bölgedeki ABD personeli ya da silahlı kuvvetlerinin "herhangi bir düşmanca eylemin hedefi olması halinde karşılık vermeye hazır olduğunu" vurguladı.

Haber 22-10-2023 23:09

Mısır ile ABD'den Gazze diplomasisi! Blinken ve es-Sisi görüştü

Mısır Cumhurbaşkanı Abdulfettah es-Sisi ile ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, Mısır’ın başkenti Kahire’de bir araya geldi. Görüşmede, İsrail ve Hamas arasındaki çatışmalar ile stratejik ortaklığın geliştirilmesi konuları ele alındı.

Haber 15-10-2023 18:58

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD'li mevkidaşı Antony Blinken ile görüştü

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, New York'ta ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken ile bir araya geldi. Diplomatik kaynaklardan edinilen bilgiye göre, yaklaşık 45 dakika süren görüşme baş başa yapıldı.

Haber 22-09-2023 21:46

Blinken'dan Türkiye açıklaması! 'Liderlik rolünü yeniden üstlenmesini bekliyoruz'

Rusya ve Ukrayna arasındaki savaş devam ederken Moskova yönetiminden bir açıklama gelmiş ve tahıl koridorundan çekildiklerini açıklamıştı. Dünya Rusya'nın bu kararının etkilerini konuşurken ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken'dan konuyla ilgili olarak “Türkiye’nin Tahıl Anlaşmasında zaten üstlendiği liderlik rolünü tekrar üstlenmesini bekliyoruz” dedi.

Haber 22-07-2023 08:41

SON DAKİKA | Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ile ABD'li mevkidaşı Blinken arasında kritik telefon görüşmesi

Son dakika haberi: Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken ile bugün bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmede, NATO genişlemesi ve Vilnius’ta yapılacak NATO Liderler Zirvesi ele alındı.

Haber 10-07-2023 12:09

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD'li mevkidaşı Blinken ile görüştü

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Haber 24-06-2023 19:26

ABD'li mevkidaşıyla ilk yüz yüze görüşme! Bakan Fidan ile Antony Blinken Londra'da bir araya geldi

Dünyanın gözü İngiltere'nin başkenti Londra'ya çevrildi. Londra'da düzenlenen Ukrayna İyileştirme Konferansı'na Dışişleri Bakanı Hakan Fidan da katılıyor. Bakan Fidan bu kapsamda ABD'li mevkidaşıyla ilk kez yüz yüze görüştü.

Haber 21-06-2023 16:17

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'a, ABD'li mevkidaşı Blinken'dan kutlama mesajı

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan yeni kabinede Dışişleri Bakanlığı görevine getirilen Hakan Fidan'ı kutladı.

Haber 04-06-2023 23:12

Blinken'dan Türkiye için 'başarı' vurgusu! Tüm ittifakı güvenlik endişelerine odakladı

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken İsveç'in Lulea kentinde, İsveç Başbakanı Ulf Kristersson ile ortak basın toplantısı düzenledi. Blinken toplantıda Türkiye'nin F-16 satışı konusunun İsveç'in NATO üyeliği ile ilişkisini değerlendirdi. Blinken, Türkiye'nin NATO'ya üyelik sürecinde İsveç ve Finlandiya hakkındaki güvenlik endişeleri hakkında da önemli açıklamalarda bulundu.

Haber 30-05-2023 21:47

ABD Dışişleri Bakanı Blinken Türkiye ve Yunanistan mesajı verdi! “Yunanistan ve Türkiye her ikisi de müttefikimiz”

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken Türkiye ve Yunanistan ziyaretlerinin sonrasında Atina ve Ankara’nın anlaşmazlıkları çözebileceğine inandığını belirtti. Washington'ın hem Türkiye hem Yunanistan'la müttefik olduğunu ifade eden ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, "Anlaşmazlıkları çözmek için NATO'da angaje olmayı sürdüreceğiz" dedi.

Haber 21-02-2023 13:29

Antony Blinken: ABD, Türkiye ve Türk halkının yanında

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, Adana’da bulunan İncirlik Hava Üssü’nde açıklamalarda bulundu. Blinken, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından ABD’nin Türkiye ve Türk halkının yanında olduğunu vurguladı.

Haber 19-02-2023 23:14

ABD Dışişleri Bakanı Blinken Türkiye'ye geliyor

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, 19 Şubat'ta Türkiye'yi ziyaret edecek.

Haber 15-02-2023 23:00

ABD Türkiye'ye F-16 satacak mı? Bakan Çavuşoğlu canlı yayında açıkladı

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, ABD'deki temasları kapsamında mevkidaşı Antony Blinken ile bir araya geldi. Kritik görüşme sonrası Bakan Çavuşoğlu, Türk basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Bakan Çavuşoğlu, ABD'li mevkidaşı Blinken ile iki ülke arasında enerji iş birliğini geliştirme konusunda mutabık kaldıklarını açıkladı. Bakan Çavuşoğlu, ayrıca 'ABD Türkiye'ye F-16 savaş uçağı satacak mı?' sorusuna da yanıt verdi. İşte haberin detayları...

Haber 18-01-2023 22:57

Bakan Çavuşoğlu ve Blinken arasında görüşme başladı... Masada önemli konular var

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, ABD'deki temasları kapsamında mevkidaşı Antony Blinken ile bir araya geldi. İşte haberin detayları...

Haber 18-01-2023 22:08

Son Dakika: ABD'den kritik Rusya açıklaması! Görüşecekler

Son dakika haberi: ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, önümüzdeki günlerde Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ile telefon görüşmesi yapacağını açıkladı. Söz konusu görüşme, iki bakan arasında Rusya’nın Ukrayna’ya saldırılarının başlamasından bu yana ilk görüşme olacak. İşte son dakika gelişmesinin detayları...

Haber 27-07-2022 22:10

Son dakika: Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan diplomasi hamlesi! ABD'li mevkidaşıyla görüştü

Son dakika haberine göre, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken telefonda görüştü. İki bakanın görüşmesinde NATO genişlemesi ve Ukrayna’dan tahıl sevkiyatı gibi birçok konu ele alındı.

Haber 25-06-2022 21:10

'Meydan okuma' olarak yorumladı! ABD'den dikkat çeken soğuk savaş mesajı

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, Çin'e dikkat çeken bir mesaj verdi. Bakan Blinken, "Uluslararası düzene karşı Çin'in ortaya koyduğu uzun vadeli en ciddi meydan okuma karşısında dikkatliyiz" diyerek, ABD olarak, çatışma veya yeni bir soğuk savaş peşinde olmadıklarını söyledi.

Haber 26-05-2022 19:21

SON DAKİKA | Türkiye'nin güvenlik endişeleri giderilmeli Bakan Çavuşoğlu'ndan Blinken ile kritik görüşme sonrası önemli mesajlar

Son dakika haberi: Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, ABD'li mevkidaşı Antony Blinken ile görüşmesi sonrası önemli açıklamalarda bulundu. Çavuşoğlu, Blinken ile stratejik mekanizma kapsamında "çok pozitif" bir görüşme yaptıklarını söyledi. Bakan Çavuşoğlu, görüşme öncesi yaptığı açıklamada İsveç ve Finlandiya'nın NATO üyeliğine ilişkin, "Güvenlik endişelerini anlıyoruz ama Türkiye'nin de güvenlik endişeleri giderilmeli" ifadelerini kullanmıştı.

Haber 18-05-2022 21:00

Blinken’ın COVID-19 Testi Pozitif Çıktı

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken’ın COVID-19 testinin pozitif çıktığı ve hafif semptomlar gösterdiği bildirildi. Blinken'ın ABD'nin Çin politikasıyla ilgili yarın yapması planlanan konuşması ertelendi

Haber 05-05-2022 01:20

Blinken: “Kiev Savaşını Ukrayna Kazandı”

Senato Dış İlişkiler Komisyonu’ndan konuşan ABD Dışişleri Bakanı Blinken, Ukrayna’nın Kiev’deki savaşı kazandığını söyledi, Amerikalı diplomatların bu hafta Ukrayna’ya dönmeye başlayacağını kaydetti

Haber 26-04-2022 20:30

ABD'li Bakanlar Kiev’de Zelenski ile Görüştü

ABD Dışişleri Bakanı Blinken ile Savunma Bakanı Austin, Kiev’de Ukrayna Cumhurbaşkanı Zelenski ile görüştü. ABD Dışişleri Bakanı Blinken, Kiev sokaklarında insanları yürürken gördüklerini ve “bunun Kiev savaşının kazanıldığının kanıtı olduğunu” söyledi

Haber 25-04-2022 10:47

Bir 6 ay daha uzarsa... ABD'den Rusya-Ukrayna savaşıyla ilgili kritik açıklama

Rusya-Ukrayna savaşı devam ederken ABD'den dikkat çeken açıklamalar da gelmeye devam ediyor. Amerikan televizyonuna değerlendirmelerde bulunan ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, Rusya'nın Ukrayna'ya açtığı savaşın, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin için "stratejik bir yenilgi" olduğuna inandığını belirtti. Blinken, kendisine yöneltilen "Zaman kimin tarafında? Eğer bir altı ay daha uzayacaksa, Ukrayna ordusu dayanabilir mi? Putin ekonomik olarak hayatta kalabilir mi?" sorusuna da yanıt verdi.

Haber 03-04-2022 23:57

ABD'nin Rusya'da rejim değişikliği stratejisi var mı? Dışişleri Bakanı Antony Blinken, merak edilen soruyu yanıtladı

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, Kudüs ziyaretinde dikkat çeken açıklamalarda bulundu. “Rusya’da bir rejim değişikliği stratejimiz yok” diyen Blinken, "Bu durum her durumda olduğu gibi Rus halkına kalmış" ifadelerini kullandı. İşte Blinken'in o açıklamaları!

Haber 27-03-2022 17:11

Blinken: Rusya'da rejim değişikliği stratejimiz yok

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, Başkan Joe Biden'ın sözlerine açıklık getirdi.

Haber 27-03-2022 14:28

Blinken İsrail’de Arap Zirvesine Katılmaya Gidiyor

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken Polonya’da İsrail'e geçti. Blinken, hafta başında İsrail, Birleşik Arap Emirlikleri, Bahreyn, Fas ve Mısır dışişleri bakanlarıyla tarihi bir zirvede biraraya gelecek

Haber 26-03-2022 22:40

ABD'den Rusya'yla ilgili net açıklama: Ukrayna'da savaş suçu işleniyor

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, mevcut belgeler ışığında ABD yönetiminin, Rus güçlerinin Ukrayna'da "savaş suçları" işlediği sonucuna ulaştığını açıkladı.

Haber 23-03-2022 21:07

Bakan Çavuşoğlu, ABD'li mevkidaşı Blinken ile görüştü! Ukrayna'daki son gelişmeler...

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile ABD'li mevkidaşı Antony Blinken, Ukrayna'daki son gelişmeleri görüştü.

Haber 16-03-2022 22:16

Baltık Gezisini Tamamlayan Blinken Paris’e Gidiyor

Rusya’ın Ukrayna işgali sürerken ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken üç Baltık ülkesine yaptığı ziyareti tamamladı. Gezi, eski Sovyet cumhuriyetlerine NATO'nun güvenliklerini garanti edeceğine dair güvence vermeyi amaçlıyordu

Haber 08-03-2022 17:43

Amerika Birleşik Devletleri Dışişleri Bakanı Blinken, Putin’e öldürülen kardeşini hatırlatarak çağrıda bulundu: Savaşı durdur

Rusya’nın Ukrayna’yı işgalinde 13. günü gelindi. Tüm dünya bölgeden gelecek barış haberini beklerken ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken'dan Rus lider Vladimir Putin'in özel hayatına dair dünya gündemine oturan açıklamalar yaptı. Putin’in 1 yaşındaki kardeşi Viktor’un İkinci Dünya Savaşı sırasında Lenigrad’da Nazi güçleri tarafından öldürüldüğünü hatırlatan Blinken, Rus lidere “Savaşı durdur” diyerek barış çağrısını yineledi.

Trend 08-03-2022 14:05

‘‘ABD Griner’ın Serbest Bırakılması İçin Çalışıyor’’

Dışişleri Bakanı Antony Blinken, Rusya’daki Amerikan Büyükelçiliği’nin Kadın Ulusal Basketbol Ligi'nde forma giyen Brittney Griner’ın Rusya’da gözaltına alınmasının ardından serbest bırakılması için çalıştığını bildirdi. Amerikalı basketbolcu geçen ay Moskova havaalanında bavulunda elektronik sigara kartuşları bulunmasının ardından gözaltına alınmıştı. Rusya Gümrük Hizmetleri Cumartesi günkü açıklamasında kartuşlarda kenevir yağı tespit edildiğini açıklamıştı. Rusya’da benzer suçlar...

Haber 08-03-2022 00:44

Son dakika: Planlar var diyerek duyurdu! ABD'den çarpıcı açıklama! Zelenskiy öldürülürse...

Ukrayna ile Rusya arasındaki savaş devam ederken ABD'den de son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Rus işgalinin 12. gününde Ukrayna'nın başkenti Kiev'de resmen bir şehir savaşı yaşanıyor. Son olarak ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, Zelenskiy’nin öldürülme ihtimaliyle ilgili konuştu. Blinken, "Bir acil durum planınız var mı?" şeklindeki soruya “Ukraynalıların planları mevcut” yanıtını verdi. İşte son dakika haberinin detayları...

Haber 07-03-2022 07:09

O yaptırım da masada! Blinken duyurdu... Rus petrolünün ithalatı yasaklanıyor mu?

Rusya’nın Ukrayna’ya saldırısı nedeniyle Rusya’ya yönelik yaptırım kararları art arda açıklanmaya devam ederken Rus petrolünün ithalatının yasaklanmasıyla ilgili yaptırım seçeneği de tüm dünyanın gündeminde. ABD Dışişleri Bakanı Anthony Blinken, yaptığı açıklamada yaptırımın masada olduğu mesajını vererek Rus petrolünün ithalatını yasaklamak ve dünya pazarlarında hala uygun bir petrol arzı olduğundan emin olmak için Avrupalı ortaklarıyla ve müttefikleriyle iletişim halinde olduklarını belirtti.

Haber 06-03-2022 20:06

Blinken Polonya'da Ukrayna Sınırını Ziyaret Etti

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, Polonya'nın Rzeszow kentinde, Polonya başbakanı ve dışişleri bakanı ile görüştü. Blinken ayrıca Polonya-Ukrayna sınırını da ziyaret ederek, kullanılmayan bir alışveriş merkezinde mültecilerle bir araya geldi

Haber 05-03-2022 18:37

SON DAKİKA | ABD Dışişleri Bakanı Blinken'dan Ukrayna açıklaması: Durum daha da kötüleşecek

Son dakika: ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, Ukrayna'da durumun daha da kötüleşeceğini belirtirken, uçuşa yasak bölge ile ilgili olarak "Savaşın Ukrayna dışına çıkmaması gibi bir sorumluluğumuz da var. Uçuşa yasak bölge oluşturmak Rus uçaklarının vurulması anlamına gelir. Biz savaşa girmeyeceğiz" açıklamasını yaptı.

Haber 04-03-2022 22:31

Rusya'nın Ukrayna'ya müdahalesi! Blinken'dan yeni açıklama: Ele geçireceğiz

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, Rusya'nın Ukrayna'ya müdahalesiyle ilgili olarak ABD'nin, Rus oligarkların yatları, özel jetleri ile diğer tüm mal varlıklarını donduracağını ve ele geçireceğini söyledi.

Haber 02-03-2022 23:13