Apple Iphone 12 Haberleri

iPhone 12 ne zaman çıktı? iPhone 12 ilk çıktığında ne kadardı, özellikleri nelerdi?

Mobil dünyada yaşanan yenilikler ve gelişmeler sayesinde hayatımıza birçok farklı teknolojik cihaz girmiştir. Bu teknolojik cihazlardan biri de akıllı cep telefonları olmuştur. Akıllı cep telefonu denildiğinde dikkat çekici özellikleriyle öne çıkan modellerden biri iPhone serisidir. iPhone 12 de bu serinin bir parçası olmakla birlikte çıkış tarihi çok da eski olmayan bir modeldir. Peki, iPhone 12 ne zaman çıktı, ilk çıktığında ne kadardı ve özellikleri nelerdi?

Haber 15-02-2024 18:43

Bir akıllı telefondan çok daha fazlası! iPhone modellerinde büyük fırsat

Dünya çapında milyonlarca kullanıcısı olan iPhone modelleri, bir akıllı telefondan çok daha fazlası olarak görülüyor. Apple'ın üstün teknoloji ve yenilikçi tasarımlarıyla ürettiği iPhonelar, bir kez kullananın adeta vazgeçilmezi haline geliyor. Siz de yeni bir iPhone satın almak istiyorsanız çok şanslısınız, bugüne özel iPhone modellerinde kaçırılmayacak bir indirim başladı. Biz de sizin için en yüksek indirim oranına sahip iki iPhone modelini bu içeriğimizde bir araya getirdik. İşte detaylar!

Haber 08-02-2024 15:27

Fransa'da iPhone 12'lerin satışı yasaklamıştı… Apple'dan dikkat çeken açıklama! Atacağı adımı duyurdu

Fransa'da geçtiğimiz günlerde yeni bir emre kadar iPhone 12 model telefon satışının ülkede yasaklandığı duyurulmuştu. Reuters'ın haberine göre Apple, "Fransız düzenleyiciler tarafından kullanılan protokole uyum sağlamak amacıyla Fransa'daki kullanıcılar için bir yazılım güncellemesi yayınlayacağız" açıklamasında bulundu.

Haber 15-09-2023 16:16

Fransa'da satışı yasaklanmıştı! Yasağın ardından Belçika'dan da bir iPhone 12 adımı geldi

Fransa'da Dijitalleşme ve Telekomünikasyondan Sorumlu Bakan Jean-Noel Barrot, yeni bir emre kadar iPhone 12 model telefon satışının ülkede yasaklandığını duyurmuştu. ANFR, iPhone 12'nin Avrupa'da izin verilen radyasyon miktarını geçtiğinin tespit edildiğini duyurmuştu. Fransa'daki yasağın ardından Belçika'dan da bir iPhone 12 adımı geldi.

Haber 14-09-2023 15:27

Apple Iphone 12

Apple İphone 12 Hakkındaki Haberler Mynet'te. Apple İphone 12 Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

İphone'un o modeliyle ilgili flaş karar! O ülkelerde satışı durdurulabilir

Fransa yüksek radyasyon sebebiyle İphone 12'yi durdurma kararı aldı. Fransa Ulusal Frekans Ajansı (ANFR), Avrupa Birliği’nin (AB) telefonlar için getirdiği radyasyon seviyesini ihlal ettiği gerekçesiyle Apple’a iPhone 12 model telefonların satışlarının durdurulması talimatını verdi. Fransa'dan sonra iki ülkede de İphone 12 ile ilgili karar verdi.

Haber 13-09-2023 20:57