Arabistan Riyali Haberleri

10 yıldır hapiste olan Suudi blog yazarı Bedevi serbest bırakıldı

10 yıldır cezaevinde olan Suudi blog yazarı Raif Bedevi, Cuma günü serbest bırakıldı.

Haber 12-03-2022 16:12

Resmi Gazete'de yayımlandı! Merkez Bankası alım-satımı konusu yapılan dövizleri yeniden düzenledi

Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanan Türk parası kıymetini koruma hakkında 32 sayılı karar ile Merkez Bankası (TCMB), alım-satım konusu yapılan dövizleri yeniden düzenledi.

Finans 21-12-2021 09:28

Riyal ne kadar oldu? Suudi Arabistan borsasında son durum ne?

Suudi Arabistan riyali veya riyal ismi ile anılan bu para birimi, Suudi Arabistan'ın resmi para birimi olarak kullanılmaktadır. Riyal kuru, Türkiye'deki serbest piyasalarda en çok merak edilen para birimlerinden biri olmaktadır. Bu sebeple pek çok kişi riyal ne kadar oldu? Suudi Arabistan borsasında son durum ne? sorularını sormaktadır. İşte Riyal ne kadar oldu sorusunun cevabı...

Finans 22-03-2021 12:18

Van’da uyuşturucu operasyonu

Van İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından uyuşturucu ile mücadele kapsamında Gevaş’ta yapılan çalışmalar neticesinde; 42 kilo 5 gram eroin, 9 kilo 682 gram metamfetamin ile çok miktarda para ile yakalanan İran uyruklu bir kişi gözaltına alındı.İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “Müdürlüğümüz Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerimizce; ilimiz Gevaş ilçesinde seyir halinde bulunan 06 plaka sayılı otomobilin durumundan şüphelenilmesi üzerine; oluşturulan uygulama noktasında durdurulan otomobilde; Narkotik Madde Arama Köpeği Şila ile birlikte yapılan detaylı aramada; aracın şoför ve yolcu koltuğu altına yapılmış zulada (kahveyle narkotik madde arama köpeğinin koku alması engellenmeye çalışılmış) 76 paket halinde toplam 42 kilo 500 gram eroin, 9 paket halinde toplam 9 kilo 682 gram metamfetamin ile 2 bin TL, 400 Euro, 120 bin Suudi Arabistan Riyali ele geçirilmiştir” denildi.Elde edilen uyuşturucu maddelerle ilgili olarak İran uyruklu araç sürücüsü R.G.’nin “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapmak/Uyuşturucu Madde Nakletmek” suçundan yakalanarak gözaltına alındığının ifade edildiği açıklamada, “Gözaltına alınan şüpheli, müdürlüğümüzdeki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilecektir.

Haber 11-10-2020 10:56

Arabistan Riyali

Arabistan Riyali Hakkındaki Haberler Mynet'te. Arabistan Riyali Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

‘Uçakta unutulan eşya’ satıyoruz diyen dolandırıcılık şebekesi çökertildi: 30 gözaltı

Kendilerini kamu çalışanı olarak gösterip vatandaşları “havayolu şirketlerinde unutulan eşyaları” satıyoruz diyerek ağlarına düşürdükleri kişilere talep edilen ürünler göndererek dolandırıcılık yapan şebeke çökertildi.

Haber 30-09-2020 14:01

'Sağlık personeliyiz' yalanıyla tarihi eser kaçıran kişide koronavirüs çıktı

Bursa’da sokağa çıkma yasağının birinci gününde 112 yeleklerini giyip kendilerine sağlıkçı süsü veren tarihi eser kaçakçıları jandarmadan kaçamadı. "Sağlık personeliyiz Covid-19 hastasını hastaneye götürüyoruz" diyerek jandarma noktasından geçmek isteyen şüpheliler gözaltına alındı. Şüphelilerin geçmek istediği araçta yapılan aramada çok sayıda tarihi eser, yabancı, para, silah ve bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildi. Öte yandan zanlılardan birinde koronavirüs tespit edildi.

Haber 02-05-2020 14:17

2020 ramazan ve şevval umre kayıtları başladı

Diyanet İşleri Başkanlığının ramazan ve şevval umre turlarına katılmak isteyenler, yürüme mesafeli 14, 15 ve 30, servisli 15, 20, 30 ve 35 gün süreli turları seçebilecek

Haber 14-01-2020 12:38

Bu sene hac fiyatları 26 bin liradan başlayacak

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Yönetim Kurulu Üyesi ve Hac Umre ve Seyahat Acentaları Derneği (HURSAD) Başkanı Diyaeddin Şahin, geçen yıldan bu yıla artan maliyetler ve ek vergiler olduğunu belirterek, “Bu ek maliyetler ile hac fiyatlarının 26 bin liradan başlayacağını rahatlıkla söyleyebiliriz. Bu sene en ucuz programın 26 bin lira olacağını düşünüyoruz.” dedi.

Finans 03-01-2020 13:03