Araç Satış Haberleri

Araç sahibi olmak istedi, hayatının şokunu yaşadı! 150 bin lira ödedi...

Antalya’da internetten 680 bin TL’ye anlaştığı aracı almak için Gaziantep’e giden yüzde 71 engelli Hayrettin Serin (52), karşı tarafla yaptığı protokole göre 130 bin lirasını kaparo verdiği aracının süresi gelmeden bağlandığını iddia etti. Protokole göre 20 bin lira peşinatı da ödeyip toplam 150 bin TL ödediğini savunan vatandaş, hem araçtan hem kaporadan oldu.

Haber 23-04-2024 13:30

Araç sahipleri dikkat! AYM'den araç satışı ile ilgili dikkat çeken karar: Araç sigortası düzenlemesi iptal edildi

Anayasa Mahkemesi (AYM), araç sahiplerini yakından ilgilendiren bir karara imza attı. AYM, araç satışının ardından zorunlu mali sorumluluk sigortasının 15 gün boyunca devam etmesine ilişkin düzenlemeyi, Anayasa'ya aykırı bularak iptal etti. Yüksek Mahkeme, iptal hükmünün 9 ay sonra yürürlüğe girmesini kararlaştırdı. İşte detaylar...

Haber 05-03-2024 10:59

Sakarya'da dolandırıcılık operasyonunda yakalanan 4 zanlı tutuklandı

Sakarya'da internet sitesi üzerinden araç satışı yaparken karşılıksız çek senetlerle 18 kişiyi 17 milyon lira dolandırdıkları tespit edilen 4 zanlı tutuklandı.

Yurthaber 30-01-2024 11:56

Satın aldığı aracı 2 yıldır devralamayan depremzede şok yaşadı! Gözü dönen öğretmen dehşet saçtı

Kocaeli'de aracını sattığı halde devrini yapmayan öğretmen dehşet saçtı. Kahramanmaraşlı depremzede M. A.'ya 2 yıl önce araç satan ancak iddiaya göre devrini gerçekleştirmeyen öğretmen, çalıştığı kurs merkezine dün M. A. ile yakınlarını çağırdı. Kursa gelen M. A.'yı odaya kilitleyen öğretmen, depremzedeye kabusu yaşattı. Olayın diğer detayları da şoke etti.

Haber 25-09-2023 09:39

Araç Satış

Araç Satış Hakkındaki Haberler Mynet'te. Araç Satış Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Aracını satmak istedi, başına gelmeyen kalmadı! 'Hâlâ trafik cezaları geliyor'

Ankara’da yaşayan emekli polis Ali Bayram (49), vergi borcu olan aracını satılması için vekaletle devretti, başına gelmeyen kalmadı. Aracın satın alınan kişiler tarafından parçalanarak satıldığını iddia eden Bayram, otomobilini geri almak isteyince de tehdit edildiğini ileri sürdü. Bayram, "Arabamın plakası bir gün Sakarya’da, bir gün Gaziantep’te çıkıyor. Plakasını da başka araçlar kullanıyor. 7-8 bin lira vergi borcu var. Otoyollardan kaçak geçişler var. Hâlâ trafik cezaları geliyor" dedi.

Haber 15-09-2022 12:59