Aref Haberleri

Aref'in aldığı hisse yüzde 576 yükseldi: Borsa İstanbul'dan yasak geldi! Aref borsada sihir mi yaptı?

2011 yılında "Yetenek Sizsiniz Türkiye" programına illüzyon yeteneğiyle damga vuran Aref Gafuri'nin geleceği gördüğü yönünde iddialar ortaya atılıyor. Aref'in bu zamana kadar önceden doğru tahmin ettiği olay mevcut. Son olarak Aref'in borsada aldığı hisse yüzde 576 değer kazanınca, Borsa İstanbul tarafından kendisine yasak getirildi. Aref bu kararı değerlendirdi. İşte bütün detaylar!

Haber 23-06-2023 10:51

Ölümden dönen Aref yine gündemde! Böyle görüntülendi, tam 45 dakika sürdü

Kobra yılanının ısırması nedeniyle 6 ay önce ölümden dönen illüzyonist Aref Ghafour, Ataşehir'de intihar etmek isteyen 3 çocuk babası Mümin Yılmaz'ı ikna ederek hayatını kurtardı.

Trend 06-02-2019 08:18

Aref Türkiye'ye döndü

Antalya'da gösteriye hazırladığı kobra yılanı tarafından ısırıldıktan sonra özel uçakla Mısır'a götürülen illüzyonist Aref Ghafouri'nin (29) venom (panzehir) tedavisinin ardından İstanbul'a geldi. Ghafouri, “Yılan ısırdıktan sonra ilk yarım saat her şey bittiği zannetim ama bitmedi. O an her şey gözümün önünden geçti" dedi.

Magazin 28-07-2018 11:47

Tedavisi biten Aref Türkiye'ye dönüyor

ANTALYA'da gösteriye hazırladığı kobra yılanı tarafından ısırıldıktan sonra özel uçakla götürüldüğü Mısır'daki tedavisi tamamlanan illüzyonist Aref Ghafouri (29), yarın Türkiye'ye dönüyor.

Magazin 27-07-2018 14:19

Aref

Aref Hakkındaki Haberler Mynet'te. Aref Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

İllüzyonist Aref taburcu edildi

İllüzyonist Aref, 16 Temmuz'dan bu yana panzehir tedavisi gördüğü Kahire’deki Kasr en-Nil Hastanesi’nden taburcu edildi

Haber 26-07-2018 14:04

Kobra yılanı tarafından sokulan Aref sağlık durumunu böyle açıkladı

Gösteride kullandığı kobra yılanı tarafından ısırıldıktan sonra özel uçakla Mısır'a götürülen illüzyonist Aref Ghafouri sağlığına kavuştu. Tedavi tamamlanan Aref, Mısır piramitlerinin önünde çekildiği fotoğrafıyla son durumunu açıkladı.

Magazin 24-07-2018 23:15

Aref'ten 'reklam yapıyor' iddialarına yanıt

Antalya'da gösteriye hazırladığı kobra yılanı tarafından ısırıldıktan sonra özel uçakla Mısır'a götürülen illüzyonist Aref Ghafouri'nin (29) venom (panzehir) tedavisi sürüyor. Mısırlı yılan ve panzehir uzmanı Dr. Muhammed Şibli, Aref'in 2- 3 gün içinde taburcu olabileceğini belirterek, "Şu ana kadar 20 tüp panzehir verildi. Eğer Mısır'a getirilmesiydi ölebilirdi" dedi.

Magazin 20-07-2018 10:53

Yılanın ısırdığı yeri kesmeyin, emmeyin

Akdeniz Üniversitesi Acil Tıp Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Yıldıray Çete: "Filmlerden hayatımıza giren son derece yanlış uygulamalar var. Yarayı kesmek, emmek, oraya bir şey sürmek, masaj yapmak gibi. Yılanın ısırdığı yeri kesmeyin, emmeyin" - "(İllüzyonist Aref'in kobra yılanı tarafından ısırılması) Rapordan okuduğuma göre yılanın ısırdığı yerde şişlik ve his kaybı, uyuşukluk yakınmaları varmış. Belki buna bakarak çok da kuru ısırık olmayabilir. Gerçekten oraya zehir vermiştir diye düşünüyorum" - "Yılanların zehri kas hareketiyle vücutta daha hızlı yayılır. O nedenle yılanın ısırdığı nokta hareket ettirilmemeli"

Haber 19-07-2018 16:16

O gösterilerin sırrı ortaya çıktı! Meğer...

Yetenek Sizsiniz'e damga vuran İranlı Afer Ghafouri'nin gösterisinin nasıl gerçekleştirdiği çözüldü.

Haber 17-07-2018 15:53

İllüzyonist Aref'i kobra yılanının ısırması

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yoğun Bakım Uzmanı Dr. Özlem Çakın: - "Bize geldiğinde sağ elinde, yılan ısırığının çevresinde 8-10 santimlik eritemli (kızarıklık) ödemli bir bölge vardı ama belirgin nekroz yoktu" - "Karaciğer, böbrek fonksiyonları, kan değeri tablosunda herhangi bir değişim olmadı. Nörolojik bulguları hiç gelişmedi, sık muayene, sık takip yaptık" - "Morali iyiydi, venomu (panzehir) almak konusunda sabırsızlık gösterdi. Ilımlı bir hastaydı, kurallarımızı bozmadı, takiplerimize de uydu"

Haber 17-07-2018 13:55

Kobra ısıran Aref için panzehir aranıyordu! Yeni gelişme

Sihirbazlık gösterileriyle tanınan İran asıllı Türk vatandaşı Aref Ghafouri'yi, gösterilerinde kullandığı 'kobra' cinsi yılan ısırdı.

Magazin 16-07-2018 13:39

Aref sahnede öldü

Haftalardır Türkiye'yi ekran başına kilitleyen Yetenek Sizsiniz Türkiye'nin büyük finali nefes nefese geçti.

Magazin 21-03-2011 09:08