Asap Rocky Haberleri

ASAP Rocky ve Rihanna bebeklerini ilk kez paylaştı! Sosyal medya yıkıldı

ASAP Rocky ile uzun süredir birlikte olan ve hamilelik kıyafetleriyle çok konuşulan Rihanna doğumdan sonra merak edilen bebeğini paylaşmamıştı. Ünlü çift merakları giderdi ve sonunda bebeklerini TikTok'ta gösterdi. Rihanna'nın bebeği sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 18-12-2022 07:42

Rihanna aldatıldı mı? Rihanna sevgilisi ASAP Rocky kimdir? Rihanna hamile mi, kaç çocuğu var?

Dünya magazin gündemini sarsan olayda Rihanna aldatıldı mı? Rihanna sevgilisi ASAP Rocky kimdir? Bir bebek bekleyen dünyaca ünlü yıldız Rihanna ile ASAP Rocky ilişkisi aldatma iddialarıyla sarsıldı. ASAP Rocky'nin hamile sevgilisi ünlü ayakkabı tasarımcısı Amina Muaddi ile aldattığı öne sürülmüştü. Peki, Rihanna aldatıldı mı, hamile mi, kaç çocuğu var? Rihanna sevgilisi ASAP Rocky kimdir?

Magazin 16-04-2022 16:21

Asap Rocky'nin Rihanna'yı aldattığı iddia ediliyor! Hamileyken yakalamış

Amerikalı rap şarkıcısı Asap Rocky ile ilk çocuğunu dünyaya getirmeye hazırlanan Rihanna üzerinde kara bulutlar dolaşıyor. Hamile stiliyle gündeme gelen Rihanna hamileliği sürecinde sevgilisini başka bir kadınla yakalamış. İddialara göre daha bebek gelmeden ayrılık geldi.

Magazin 15-04-2022 09:05

Şarkıcı Rihanna hamile mi? Rihanna'nın (Riri) sevgilisi ASAP Rocky kimdir, aslen nereli?

Dünyaca ünlü şarkıcı Rihanna'nın hamile olup olmadığı merak ediliyor. Ünlü şarkıcı sosyal medya hesabında paylaştığı fotoğraf ile bebek sevincini takipçileriyle paylaştı. Sevenleri ise 'Rihanna hamile mi?' sorusunu merak ediyor. Peki Rihanna'nın (Riri) sevgilisi ASAP Rocky kimdir, aslen nereli? İşte gelişmenin detayları...

Magazin 01-02-2022 00:30

Asap Rocky

Asap Rocky Hakkındaki Haberler Mynet'te. Asap Rocky Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

A$AP Rocky'nin Met Gala'daki yorganının sırrı ortaya çıktı

Amerikalı rapçi A$AP Rocky'nin bu ay düzenlenen Met Gala moda etkinliğinde giydiği yorganın hikayesi açığa çıktı.

Magazin 29-09-2021 17:51

Rihanna kimliği olmadığı için bara alınmadı

Yıldız şarkıcı Rihanna'nın kimliği olmadığı için bir bara girmesine izin verilmedi. Rihanna'nın sevgilisi A$AP Rocky güvenlik görevlileriyle tartıştı.

Magazin 26-06-2021 14:14

Rihanna ve sevgilisi ASAP Rocky gecelerde! Sütyensiz tercihiyle olay oldu

Dünyaca ünlü şarkıcı Rihanna bir dönem yakın arkadaşı olan rapçi ASAP Rocky ile aşk yaşamaya başlamıştı. Rihanna ve sevgilisi gecelerde yakalandı.

Magazin 24-06-2021 11:10

ASAP Rocky: Rihanna hayatımın aşkı

Rihanna ile birlikteliği devam eden ASAP Rocky, sevgilisinden övgü dolu sözlerle bahsetti. Rihanna'yı "Hayatımın aşkı" tanımlayan Rocky, baba olmayı istediğini de açıkladı.

Magazin 20-05-2021 16:29

Sylvester Stallone, Rocky serisi için kolları sıvadı! Senaryosunu kendisinin yazdığı diziyle geçmişe yolculuk başlayacak

İlk olarak 1976 yılında başlayan Rocky efsanesi bu sefer şekil değiştirerek yıllara meydan okumaya hazırlanıyor. Ünlü boksör Rocky Marciano’nun boks maçlarından esinlenerek Sylvester Stallone tarafından kaleme alınan film seri dizi olarak sevenlerini selamlamaya hazırlanıyor.

Trend 30-03-2021 15:40

Rihanna süper minisiyle gecelerde

Sosyal medyadaki cesur paylaşımlarıyla sık sık gündem olan Rihanna, önceki akşam Santa Monica'da objektiflere takıldı. Bir restoranda kardeşi ve kuzenleriyle birlikte yemek yiyen Rihanna, süper minisiyle dikkat çekti.

Magazin 30-03-2021 11:23

Rihanna bahara hazır! Çiçekli bikinisiyle sere serpe uzandı

Rapçi ASAP Rocky ile aşk yaşayan ünlü şarkıcı Rihanna, Savage X Fenty kampanyası için çiçekli bikiniyle kıvrımlarını sergilerken bahara hazır olduğunun mesajını da verdi.

Magazin 01-03-2021 15:51

Rihanna ve ASAP Rocky yakalandı! Aşk iddiası gündemdeydi

Suudi milyarder sevgilisinden ayrılan Rihanna'nın, arkadaşı ASAP Rocky ile aş yaşadığı iddia ediliyordu. Rihanna ve ASAP Rocky geçtiğimiz gece birlikte yakalandı. İkili tanınmamak için montlarına sarılmıştı.

Magazin 04-12-2020 10:04

Rihanna'nın adı şimdi de ASAP Rocky ile anılıyor!

Suudi milyarder Hassan Jameel ile ilişkisini sonlandıran Rihanna'nın birlikte görüntülendiği Drake ile değil aynı gece konserini dinlemeye gittiği ASAP Rocky ile yeni bir aşka yelken açtığı iddia edildi.

Magazin 31-01-2020 09:16

Arap milyarderden ayrılan Rihhana'nın yeni sevgilisi ASAP Rocky

Ünlü şarkıcı Rihanna, Ortadoğu’nun en zengin 12’nci ailesinin veliahtı olan Suudi iş insanı Hassan Jemaal ile üç yıllık ilişkisini geçtiğimiz haftalarda bitirmişti.

Magazin 30-01-2020 15:06

ABD'li ünlü şarkıcı İsveç'te suçlu bulundu

Stockholm'de "göçmen kökenli genci darbetmeleri" nedeniyle haklarında dava açılan ABD'li şarkıcı ASAP Rocky ve iki koruması mahkeme tarafından suçlu bulundu - Mahkeme, saldırıya uğrayan 19 yaşındaki gence de tazminat ödenmesine hükmetti

Haber 14-08-2019 16:38

Ünlü Rapçiye hapis şoku! 2 yıl yatabilir

İsveç’te karıştığı sokak kavgası sonrası tutuklanan ABD’li rapçi ASAP Rocky için ilk dava görüldü. ASAP Rocky tarafından darp edildiğini iddia eden genç, 15 bin dolar para talebinde bulunurken rapçinin ayrıca 2 yıl hapis cezası alabileceği kaydedildi.

Magazin 31-07-2019 11:32

Trump, İsveç’te gözaltına ünlü rapçi için devreye girdi

ABD Başkanı Donald Trump, İsveç’in başkenti Stockholm’de gözaltına alınan rapçi ASAP Rocky’nin serbest bırakılması için İsveç Başbakanı Stefan Löfven’i aradı.

Magazin 20-07-2019 20:11