Aslı Altaylar Haberleri Ve Son Dakika Aslı Altaylar Haberleri

Aslı Altaylar Haberleri Ve Son Dakika Aslı Altaylar Haberleri

21 Ekim 1980 Rize doğumlu olan Aslı Altaylar ya da tam adıyla Aslı Nimet Altaylar dizi ve film oyuncusudur. Profesyonel oyunculuk hayatına 1955 senesinde Çiçek Taksi dizisi ile başlamıştır. Bunu Ayrılsak da Beraberiz, Tatlı Hayat, Yabancı Damat, Avrupa Yakası, Akasya Durağı, Kanunsuzlar, Bizim Hikaye, Arka Sokaklar gibi pek çok sevilen ve popüler yapım takip etmiştir.

Aslı Altaylar Haberleri

Akasya Durağı'nın Gülbin'iydi! Aslı Altaylar değişimiyle olay oldu! İddialı pozlarına beğeni yağdı

Yayınlandığı dönemde büyük bir izleyicisi kitlesine sahip olan Akasya Durağı dizisinde hayat verdiği 'Gülbin' karakteriyle hafızalarımıza kazınan güzel oyuncu Aslı Altaylar yıllar içindeki değişimiyle dikkat çekti. Sosyal medya hesabını aktif kullanan Altaylar'ın iddialı pozlarına beğeni yağdı.

Magazin

Akasya Durağı'nın Gülbin'i Aslı Altaylar son haliyle şoke etti! Genç sevgilisi bakın kim çıktı

Bir dönem izleyiciyi ekranı başına kilitleyen Akasya Durağı dizisinde Gülbin karakterine hayat veren çocuk oyuncu Aslı Altaylar son haliyle şaşırttı. Sosyal medya hesabını aktif kullanan ünlü oyuncu sevgilisi ile de paylaşımlar yapıyor. Aslı Altaylar'ın kendisinden 10 yaş küçük sevgilisi bakın kim çıktı.

Magazin

Akasya Durağı'nın Gülbin'i Aslı Altaylar son haliyle şaşırttı! Bakan bir daha baktı! 'Aman Sinan görmesin'

Başrollerinde Zeki Alasya, Cezmi Baskın, Levent Ülgen, Pelin Sönmez ve Onur Şan gibi isimlerin rol aldığı Akasya Durağı dizisinde hayat verdiği Gülbin (Gülübik) karakteriyle büyük beğeni toplayan Aslı Altaylar son haliyle gündem oldu.

Magazin

Akasya Durağı'nın Gülbin'i Aslı Altaylar son haliyle şaşırttı! Cesur pozlarına yorum yağdı

Çiçek Taksi dizisinin devamı niteliğinde ekrana gelen Akasya Durağı dizisi, yayınlandığı dönem izleyiciyi ekrana kilitliyordu. Akasya Durağı'nda hayat verdiği 'Gülbin' karakteriyle akıllara kazınan ünlü oyuncu Aslı Altaylar, adeta yıllara meydan okuyor.

Magazin

Aslı Altaylar

Aslı Altaylar Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Aslı Altaylar Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

25. Bedia Muvahhid Ödülü Aslı Altaylar'a verilecek

"25. Bedia Muvahhid Ödülü" Aslı Altaylar'a verilecek

Haber