Aslı Sümen Haberleri

Boğaz'da sürpriz teklif! Ünlü oyuncu Aslı Sümen İngiliz sevgilisi ile evleniyor!

Miss Turkey 2017 birincisi ve oyuncu Aslı Sümen, bir yıldır birlikte olduğu İngiliz sevgilisi Chris Bann ile evleniyor. Sümen, güzel haberi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.

Magazin 28-12-2023 17:33

Miss Turkey güzeli Aslı Sümen bikinili pozuyla nefes kesti! “Türkiye’nin en güzel kadını”

2017 Miss Turkey güzeli Aslı Sümen güzelliği ile dikkat çeken isimlerden biri. Yarışmanın ardından oyunculuğa başlayan ve Baht Oyunu dizisindeki performansıyla beğeni toplayan Sümen, Instagram hesabından bikinili pozlarını paylaştı.

Magazin 21-04-2023 11:54

Miss Turkey güzeli Aslı Sümen Real Madrid Liverpool maçında sevgilisinin boynuna atkı doladı

2017 Miss Turkey güzeli Aslı Sümen, sevgilisi Chris Bann ile Real Madrid - Liverpool maçına gitti. Sümen sevgilisinin boynuna atkı doladığı anları sosyal medya hesabından takipçileri ile paylaştı.

Magazin 16-03-2023 11:01

Miss Turkey güzeli Aslı Sümen bikinisiyle havuz başında poz verdi! Paylaşımı nefes kesti

Miss Turkey güzeli Aslı Sümen, Baht Oyunu dizisinde 'Tuğçe' rolü ile oyunculuğa adım attı. Aslı Sümen, -4 derecede girdiği havuzun kenarından bikinili poz verdi. Takipçilerinin kayıtsız kalamadığı bu paylaşım nefes kesti.

Magazin 31-12-2022 21:29

Aslı Sümen

Aslı Sümen Hakkındaki Haberler Mynet'te. Aslı Sümen Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Türkiye'nin ilk süper kahraman evreninde Miss Turkey güzeli! Baht Oyunu'nun Tuğçesi'ydi! Bakın kim çıktı?

Baht Oyunu dizisinin Tuğçesi, Miss Turkey güzeli Aslı Sümen'in yeni sezonda hangi yapımda yer alacağı hayranları tarafından merak ediliyordu. Aslı Sümen'in yapımcılığını Raif İnan, Bülent Turgut ve Erdal Bozkuş'un yaptığı süper kahraman dizisi Altay dizisinde oynayacağı öğrenildi. Hayranları ve süper kahraman evrenlerini takip eden kişiler Altay dizisi hakkında araştırmalarda bulunuyor.

Magazin 11-12-2022 17:26

Gülümse Kaderine'nin Ayşegül'ü Aslı Sümen bakın kim çıktı!

Aslı Sümen, FOX ekranlarında yayınlanan ve başrolde Bahar Şahin ve Sude Zülal Güler'in yer aldığı Gülümse Kaderine dizisinde Ayşegül rolüne hayat veriyor. Aslı Sümen'in aslında kim olduğu, duyanları şaşırtıyor.

Magazin 13-05-2022 20:31