Aslı Turanlı kimdir?

Aslı Turanlı kimdir?

Aslı Turanlı, 1994 yılında İstanbul’da dünyaya geldi.

Eğitimini Marmara Üniversitesi Dış Ticaret ve Uluslararası Amerikan İlişkileri bölümünde tamamlayan Turanlı tiyatro ile tanışmasının ardından oyunculuk yapmaya başladı.

Emek Sahnesi’nde bazı oyunlarda rol alan ünlü isim, 2017 yılında “Arka Sokaklar“ dizisinde canlandırdığı Sinem karakteri ile kariyerine başladı.

Dizide gösterdiği başarılı oyunculuğu ile dikkat çeken Turanlı “Aslı Gibidir” isimli filmin oyuncuları arasında yer aldı.

Bu filmin ardından “Leke” dizişi oyuncuları arasına katılan Aslı Turanlı son dönemlerde sıklıkla merak edilen isimler arasındadır.

Oyunculuğun yanı sıra sunuculuğu ile de dikkat çeken ünlü isim, “Son Moda” isimli programda sunucu olarak yer aldı.

Aslı Turanlı verdiği bir röportajda ailesi ve arkadaşları tarafından “Şeker Kız” ismi ile anıldığını belirtti.

Aslı Turanlı Haberleri

Aslı Turanlı ile yakalanmıştı! Bomba iddia: 'Somer Sivrioğlu, Ayşe Özyılmazel’le aşk yaşıyor'

Geçtiğimiz günlerde gece yarısı kendisinden bir hayli küçük oyuncu Aslı Turanlı ile yakalanan Somer Sivrioğlu hakkında yeni bir iddia gündeme geldi. İddiaya göre; Somer Sivrioğlu, Ayşe Özyılmazel’le aşk yaşıyor.

Magazin 08-04-2024 08:24

Aslı Turanlı'dan doğum gününde anlamlı hareket

Ünlü oyuncu Aslı Turanlı, doğum gününü lösemili çocuklar yararına LÖSEV’e bağışladı.

Magazin 19-07-2023 19:32

Aslı Turanlı zayıflamak isterken hastanelik oldu

Oyuncu ve sunucu Aslı Turanlı hastanelik oldu. Instagram sayfasından paylaştığı fotoğrafla haberi duyuran Turanlı zayıflamak isterken sağlığını kaybetti.

Magazin 26-12-2021 15:23

Ünlü sunucu Aslı Turanlı yeni aşka yelken açtı

Ünlü sunucu Aslı Turanlı, önceki gün yeni sevgilisi Besim Çırak’la görüntülendi. Çeşme’de tatil yapan ikili denizde sarmaş dolaş objektiflere yakalandı.

Magazin 10-07-2021 22:01

Aslı Turanlı'ya Sergen Yalçın sorusu! Cevabı olay oldu

Oyuncu ve sunucu Aslı Turanlı, önceki gün Bebek'te görüntülendi. Turanlı, geçtiğimiz yaz ayında kısa süreli birliktelik yaşadığı Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın'ın yeni ilişkisi hakkında çarpıcı ifadeler kullandı.

Magazin 25-05-2021 17:41

Sergen Yalçın Aslı Turanlı aşkı belgelendi

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın ile oyuncu ve sunucu Aslı Turanlı aşk yaşıyor. Çift, önceki gün ilk kez Etiler'de objektiflere yansıdı

Magazin 26-09-2020 09:19

Aslı Turanlı’nın maskesinin fiyatı dudak uçuklattı!

Ata Demirer'in eski aşkı Aslı Turanlı, önceki gün Bebek’te görüntülendi. Yakın arkadaşı ile bir araya gelen Turanlı'nın maskesi dikkatlerden kaçmadı.

Magazin 17-07-2020 12:29

Aslı Turanlı'dan Kerem Bürsin açıklaması! 'Kerem hoş bir çocuk'

Kerem Bürsin, Aslı Turanlı'nın arasında bir yakınlaşma olduğu iddia edilmiş Kerem Bürsin'in Aslı Turanlı'nın fotoğrafını beğenmesi bu iddiaları daha da güçlendirmişti. Aslı Turanlı'dan bu konuyla ilgili ilk açıklama geldi.

Magazin 05-07-2020 15:17

Eski sevgiliden Ata Demirer'e gönderme! 'Orangutan mübarek...'

Ata Demirer ve 20 yaş küçük sevgilisi Aslı Turanlı ayrılma kararı almışlardı. Çift, birbirlerini sosyal medya hesabından takipten çıktıktan sonra Turanlı'nın Twitter hesabından paylaştığı gönderi kafaları karıştırdı.

Magazin 20-05-2019 11:12

Ata Demirer'den ayrılan Aslı Turanlı'dan manidar paylaşım

Komedyen Ata Demirer'le 3 hafta aşk yaşayan Aslı Turanlı, sessizliğini bozdu. Eleştirilere daha fazla dayanamayan güzel oyuncu, sosyal medyadan gönderme yaptı.

Magazin 19-03-2019 21:30

Ata Demirer ve Aslı Turanlı yaş farkı eleştirilerini ti'ye aldı

46 yaşındaki komedyen Ata Demirer kendisinden 26 yaş küçük oyuncu sevgilisi Aslı Turanlı ile ilk fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı. Demirer, sevgilisiyle arasındaki yaş farkına takılanlar için özel olarak bir video çekti.

Magazin 30-01-2019 16:41

Ata Demirer ile Aslı Turanlı aşkından ilk fotoğraf! Sosyal medyadan paylaştı!

Ünlü komedyen Ata Demirer, oyuncu sevgilisi Aslı Turanlı ile ilk fotoğrafını Instagram hesabından paylaştı. Ata Demirer böylece aşklarını herkese ilan etmiş oldu.

Trend 28-01-2019 21:24