Aslıhan Doğan Haberleri

Arda Turan eşi Aslıhan Doğan'ı yere göğe sığdıramadı! Çok zor günlerden geçtik ama...

Seçil Erzan tarafından dolandırılan ve telefon mesajları ortaya çıkan Arda Turan eşiyle bir ödül gecesinde ortaya çıktı. Gecede kamera karşısına geçen Arda Turan eşi Aslıhan Doğan'ı yere göğe sığdıramadı!

Magazin 06-03-2024 08:14

Arda Turan'ın eşi Aslıhan Doğan Turan kızdı! Terliklerinin 42 bin TL olduğu söyleniyordu...

Lüks yaşantısıyla sık sık gündeme gelen Arda Turan'ın eşi Aslıhan Doğan Turan son olarak tüylü terlikleriyle adından söz ettirdi. Seçil Erzan tarafından çıkan ses kayıtlarında kocasının çanta almak için para istediği mesajlarla gündeme gelen Aslıhan Turan terliklerine dair yapılan yorumlara kızdı.

Magazin 25-02-2024 11:42

Karıma şimdi ne diyeceğim Seçil demişti! Arda Turan'ın eşi Aslıhan Turan bakın ne dedi

İstanbul'da banka müdürü Seçil Erzan tarafından dolandırılan Arda Turan'ın mahkemeye delil olarak sunduğu kayıtlar ortaya çıktı. Seçil Erzan ile konuşan ve parasını isteyen Turan konuşmada "Seçil Ben ne yapacağım? Karıma şimdi ne diyeceğim Seçil ya..." demişti. Aslıhan Turan günler sonra görüntülendi ve bakın ne dedi.

Magazin 24-11-2023 11:25

Kız çocuk istiyoruz demişti... Arda Turan'ın eşi Aslıhan Turan bebeğini kaybetti

Futbolcu Arda Turan ile 2018 yılında evlenen Aslıhan Doğan Turan'ın üçüncü kez hamile olduğu gündeme gelmişti. "Kalabalık aile yaşamını seviyoruz" diyen Aslıhan Doğan ve Arda Turan doktora gidince kötü haberi aldı.

Magazin 28-08-2023 06:57

Aslıhan Doğan

Aslıhan Doğan Hakkındaki Haberler Mynet'te. Aslıhan Doğan Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

5 çocuk istiyordu, 3'üncü bebek yolda! Arda Turan-Aslıhan Doğan çiftinden güzel haber geldi

Her fırsatta 5 çocuk istediğini dile getiren Arda Turan'ın eşi Aslıhan Doğan Turan'dan müjdeli bir haber geldi. Aslıhan Turan'ın 6 haftalık hamile olduğu öğrenildi. Mart 2018'de sade bir nikah töreniyle dünya evine giren ünlü çiftin üçüncü kez anne baba olmaya hazırlandığı ortaya çıktı.

Magazin 19-06-2023 12:40

Hırkasını fiyatı dudak uçuklatmıştı! Aslıhan Doğan Turan'dan eleştirilere yanıt: Herkes kendi önündeki tabağa baksın

Stil İkonu yarışmasında jüri koltuğunda oturan Arda Turan’ın eşi Aslıhan Doğan Turan’ın hırkasının fiyatı geçtiğimiz aylarda gündem olmuştu. Aslıhan Doğan Turan 93 bin TL’lik hırkasını eleştirilmesi üzerine açıklama yaptı. Ünlü ismin açıklamasında "Herkes kendi önündeki tabağa baksın" cümlesi dikkat çekti.

Magazin 10-05-2023 17:19

Stil İkonu hakkında bomba iddia! Apar topar yayından kaldırıldı

Hakan Akkaya, Uğurkan Erez, Aslıhan Doğan Turan ve Ivana Sert'in yer aldığı Stil İkonu yarışması YouTube'da izleyiciyle buluşuyor. İlk günden beri olayların bitmediği yarışma hakkında bomba bir iddia gündeme geldi. Stil İkonu en son üç önce yayınlandı ve yeni bölüm daha gelmedi. Programın apar topar bitirildiği konuşuluyor.

Magazin 14-04-2023 16:56

42 milyon TL'lik arabası çok konuşulmuştu! Aslıhan Doğan'ın hırkasının fiyatı dudak uçuklattı

Jüri üyeleri arasında Hakan Akkaya, Aslıhan Doğan Turan, Uğurkan Erez ve Ivana Sert'in oturduğu Stil İkonu yarışmasına Aslıhan Doğan Turan'ın hırkasının fiyatı damga vurdu. Ünlü modacı Hakan Akkaya canlı yayında dudak uçuklatan rakamı açıkladı.

Magazin 24-03-2023 16:07

Arda Turan kraliyet arabası aldı! Tam 26 milyon TL ödeyip eve getirtti ama bir kere bile kullanmadı

Özel hayatıyla da sık sık gündeme gelen Arda Turan lüks araç koleksiyonuna bir yenisini daha ekledi. İddialara göre futbolcu Arda Turan "kraliyet arabası" olarak bilinen bir araca 26 milyon TL ödeyip satın aldı. Futbolcu aracına henüz binmedi.

Magazin 26-02-2023 08:01