Ateşböceği Dizisi Haberleri

Ateşböceği son bölüm izle: Dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Ateşböceği dizisi bu hafta Star TV ekranlarında yayınlanan son bölümü ardından internette dizinin 10. bölümü takipçileriyle paylaşıldı. Dizinin bu hafta yayınlanan son bölümü, Kadırga sorunu çözülene kadar aralarındaki küskünlüğe bir süre ara veren Aslı ve Barış mahalleyi kurtarmak için el ele verdi fakat Veli çoktan kartlarını oyuna süremeye başlamıştı. Son bölüm ardından izleyiciler tarafından yeni bölüm fragmanı internette aratılıyor. Peki, Ateşböceği dizisi yeni bölüm fragmanı çıktı mı?

Magazin 08-09-2017 05:18

Ateşböceği 8. bölüm izle: Son bölümde Barış'tan Aslı'ya şok sözler!

Ateşböceği 8. bölüm dün akşam ekranlara geldi. Yaz döneminin sevilen dizisi Ateşböceği 8. bölümde Barış ile Aslı arasında geçen final konuşması, dizinin hayranlarını üzüntüye boğdu. Barış, Aslı'ya işten çıkarıldığını ve işe gelmemesini söyler. Barış'ın arkasında öyle kalakalan Aslı'nın durumu hayranlarını üzdü. Ateşböceği 8. bölümü detayları ile haberimizde.

Magazin 18-08-2017 14:30

Ateşböceği dizisi son bölüm izle: 7. bölümde ateşböceği söndü!

Ateşböceği dizisi son bölümü ile bu akşam Star TV ile ekranlara geldi. Yayınlanan 7. bölüm ile Barış için zor günlerin zor, karanlık günlerin başladığını resmen gördük. Barış'ı bu duruma sokan kişi ise, elbette yürek bağladığı Aslı oldu. Ateşböceği dizisi son bölümde, Aslı'nın korkuları, Barış'ın cesaretini yıkı! Haberimizden Ateşböceği dizisi son bölümü izleyebilir, 7. bölüm incelememizi okuyabilirsiniz.

Magazin 10-08-2017 22:41

Ateşböceği son bölüm izle: 3. son bölümde çalkantılar devam ediyor!

Ateşböceği son bölüm ile 2. bölümde devam eden dramatize sahneler, 3.bölümde de devam etti. . Bu akşam son bölüm ile ekrana gelen Ateşböceği dizisinde İlayda, Aslı'ya tuzak kurduğunu izledik. Gerçek Aslı'nın Barış ile diyaloğu sırasında ortaya çıkıyor. Ateşböceği sarsıcı bölümü ile bu akşam ekrana geldi. İşte Ateşböceği dizisinin son bölüm izleme linki ve bölüm incelemesi.

Haber 13-07-2017 22:24

Diğer Haber Etiketleri