Avatar Atakan Haberleri

Avatar Atakan 'dolma' göndermesi yapmıştı! Adem Kılıçcı'dan yanıt gecikmedi

Survivor'da geçtiğimiz günlerde yarışmacı olan Avatar Atakan eski Survivor yarışmacısı Adem Kılıçcı'ya gönderme yapmıştı. Kılıçcı, sosyal medya hesabından paylaştığı videoyla Avatar Atakan'a cevap verdi.

Magazin 02-04-2024 09:12

Survivor'da tansiyon yine yükseldi! Avatar Atakan ve Batuhan Karacakaya birbirine girdi

Survivor All Star'da heyecan hız kesmeden devam ediyor. Her bölümü büyük yankı uyandıran yarışma programında tansiyon hiç düşmüyor. Survivor'ın yeni bölüm fragmanına Avatar Atakan ve Batuhan Karacakaya'nın tartışması damga vurdu. Batuhan Karacakaya'nın 'Üzerime oturdu adam' sözleri dikkat çekti.

Magazin 06-03-2024 07:18

Acun Ilıcalı yine çok kızacak! Survivor'da elinde sigarayla kameralara yakalandı... Sercan mı Atakan mı?

Survivor All Star'da yine ağızları açık bırakan bir olay yaşandı. Bu sefer de yarışmaya sonradan dahil olan Avatar Atakan oyun sırasında elinde sigarayla görüntülendi iddialarıyla sosyal medyayı salladı. O görüntülere binlerce yorum yağdı.

Magazin 04-03-2024 07:13

Sosyal medya kahroldu! Atakan'ın oğlu babasını ekranda görünce ağladı: Üzülüyorum kaybetmesine...

Acun Ilıcalı, geçtiğimiz günlerde yaptığı acil durum konseyinde Survivor'a dahil olacak üç ismi açıklamıştı. İsimler arasında 2024 Survivor şampiyonu Avatar Atakan da yer aldı. Yarışmacının oğlu Aslan babasını ekranda görünce ağladığı görüntüler izleyenleri duygulandırdı.

Magazin 13-02-2024 10:29

Avatar Atakan

Avatar Atakan Hakkındaki Haberler Mynet'te. Avatar Atakan Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Atakan adaya hızlı adapte oldu! Yaman'ı itmesi sosyal medyanın gündeminde

Kavgaların eksik olmadığı, Acun Ilıcalı'nın bile çıldırdığı Survivor All Star'a sonradan dahil olan Atakan'dan adaya hızlı adapte oldu. Yarışma sırasında çıkan kavgada Avatar Atakan Yaman'ı itmesiyle sosyal medyada tepki çekti.

Magazin 12-02-2024 10:24

Survivor'a katılan Avatar Atakan'ın oğluyla vedalaştığı anlar gündem oldu!

Acun Ilıcalı, geçtiğimiz günlerde yaptığı acil durum konseyinde Survivor'a dahil olacak üç ismi açıklamıştı. İsimler arasında 2024 Survivor şampiyonu Avatar Atakan da yer alıyor. Atakan'ın Survivor'a gitmeden önce ailesiyle vedalaştığı görüntüler sosyal medyada gündem oldu. Avatar Atakan'ın oğluyla duygusal vedalaşması izleyenleri hüzünlendirdi.

Magazin 09-02-2024 17:01

Avatar Atakan boks dersi verdiği karısını tek yumrukla yere serdi! Karısının tepkisi çok konuşuldu

Hafızalara Survivor'daki başarısıyla kazınmış olan Avatar Atakan, sosyal medyayı sık sık kullanan ünlüler arasında. Survivor'ın eski yarışmacısı son paylaşımıyla gündem oldu. Atakan Arslan ile eşi Serap Korkmaz ringe çıktı. Eşine boks dersi veren Avatar Atakan öğrencilerinden eşini kayırmadı. Tek yumrukla eşini yere serdi. Çiftin boks görüntüleri sosyal medyada viral olurken paylaşıma yorum yağdı.

Magazin 27-01-2024 09:56

Avatar Atakan'dan Son çocukta niye zengin sarısı yok? sorusuna olay yanıt! Sosyal medya yıkıldı

Survivor'ın eski yarışmacılarından Avatar Atakan sosyal medya hesabında yaptığı 'aile' paylaşımıyla dikkat çekti. Bu yıl kucaklarına aldıkları ikinci çocukları Zenia'nın da yer aldığı bir görüntü paylaşan ünlü isim, bir Instagram kullanıcısının "Son çocukta niye zengin sarısı yok?" sorusuna verdiği yanıtla gündem oldu.

Magazin 06-09-2023 14:19

Survivor Avatar Atakan ikinci kez baba oldu! Nagihan'dan Yasemin Şefkatli'ye herkes yorum yağdırdı

Son olarak Survivor 2022 All Star sezonunda boy gösteren Avatar Atakan ikinci kez baba olmanın mutluluğunu yaşıyor. Sosyal medyada eşi ve bebeğiyle pozlarını paylaşan Survivor Avatar Atakan'a Nagihan'dan Yasemin Şefkatli'ye kadar herkes yorum yağdırdı.

Magazin 09-03-2023 10:20

Survivor Avatar Atakan paylaştı! Deprem sonrası yıkılan evdeki detay dikkat çekti: Koskoca bir kolona...

Survivor programı ile adını geniş kitlelere duyuran Avatar Atakan Aslan, 6 Şubat Kahramanmaraş depremi yardımlarına paylaşımlarıyla destek veren ünlü isimlerden biri oldu. Deprem bölgesinde enkaz hale gelmiş bir evi paylaşan Avatar Atakan'ın o paylaşımını gören takipçileri şaştı kaldı. İşte detaylar...

Magazin 02-03-2023 14:34

Survivor Avatar Atakan ve eşi Serap Korkmaz'dan aşk pozu!

Sporcu Avatar Atakan Survivor programı ile adını geniş kitlelere duyurdu. Programda performansı ve ada ilişkileriyle dikkat çeken isimlerin başında gelen Avatar Atakan, programın ardından da özel hayatıyla sık sık anılıyor.

Magazin 26-09-2022 19:32

Survivor Avatar Atakan'ın eşi Serap Korkmaz mini şortuyla ayna pozu verdi!

Sporcu Çağan Atakan Arslan, 'Avatar Atakan' adıyla da tanınıyor. Asıl ününü, hayatta kalma yarışması olan Survivor ile edindi. Survivor All Star 2022 sezonunda tavırları ve performansıyla dikkatleri üzerine çeken Avatar Atakan, aynı zamanda eşi Serap Kormaz'ın sosyal medya paylaşımlarıyla da adından söz ettiriyor.

Magazin 19-08-2022 13:44

Survivor Avatar Atakan'dan eşi Serap Korkmaz ile aşk pozu!

Avatar Atakan adıyla tanınan Çağan Atakan Arslan, Survivor yarışma programı ile adını geniş kitlelere duyurdu. Serap Korkmaz ile evli olan Avatar Atakan, eşiyle verdiği aşk pozuyla adından söz ettirdi.

Magazin 07-08-2022 01:08

Teşkilat'ın Serdar'ı Çağlar Ertuğrul yerine Survivor Avatar Atakan mı gelecek?

TRT1'de yayınlanan Teşkilat dizisinde Serdar rolünü canlandıran Çağlar Ertuğrul, geçtiğimiz günlerde diziden ayrıldığını açıklamıştı. Teşkilat dizisinden bu sezon ayrılan Çağlar Ertuğrul'un yerine yeni sezonda Survivor yarışmacısı Atakan Arslan'ın başrol oynayacağı iddia edildi.

Magazin 04-08-2022 07:17

Survivor Avatar Atakan aşka geldi! Eşi Serap Korkmaz ile sarılarak poz verdi

Avatar Atakan adıyla bilinen Çağan Atakan Arslan, iki defa katıldığı Survivor programı ile adını geniş kitlelere duyurdu. Avatar Atakan, Survivor All Star 2022 dönemi boyunca hem yarışmadaki performansı hem de eşinin paylaşımlarıyla magazin gündeminde sıklıkla yer aldı. Şimdi ise aşk dolu pozuyla adından söz ettirdi.

Magazin 27-07-2022 00:09