Ayakkabı Çeşitleri Haberleri

Sezonun en havalı terlik ve ayakkabı modellerinde indirimler devam ediyor

Kıyafetlerinize çok yakışacak, rahatlığıyla kalbinizi kazanacak ayakkabılara mı ihtiyacınız var? Öyleyse doğru yerdesiniz. Sevilen markaların yeni sezon ayakkabı modelleri kısa süreliğine %50'ye varan indirimlerle satışta. Siz de tarzınızı eşsiz kılacak modelleri indirimli fiyatlarla keşfetmek için acele edin.

Haber 31-07-2023 13:59

Bayrama özel indirimler başladı! Sezonun en trend ayakkabı modellerindeki fırsatları kaçırmayın

Kıyafetlerinize çok yakışacak, rahatlığıyla kalbinizi kazanacak ayakkabılara mı ihtiyacınız var? Öyleyse doğru yerdesiniz. Sevilen markaların yeni sezon ayakkabı modelleri kısa süreliğine bayrama özel %50'ye varan indirimlerle satışta. Siz de tarzınızı eşsiz kılacak modelleri indirimli fiyatlarla keşfetmek için acele edin.

Haber 24-06-2023 09:39

Konforlu ve şık tasarımlarıyla moda severlerin gözdesi: Elle ayakkabı ve çantalarda %40'a varan indirim

Aradığınız konforu ve şıklığı bir arada sunan Elle ayakkabı ve çantalar şimdi indirimde! Birbirinden havalı yeni sezonun en trend modellerine uygun fiyatlarla sahip olmak ve kombinlerinize eşsiz bir hava katmak isterseniz bu fırsatı kaçırmamanızı öneririz.

Haber 07-06-2023 09:29

Tarzınızı yansıtacak sezonun en trend ayakkabıları indirimde

Yeni sezon ayakkabılarla tanışmanın tam zamanı! Yenilikçi tasarımlar ve kaliteli malzemelerle üretilen ayakkabılar, şimdi %20 indirim ve ekstra kupon fırsatı ile sizlerle. Göz alıcı tasarımlarıyla her beğeniye hitap eden bu ayakkabılar, gardırobunuzun yıldız parçası olacak. Hem rahat hem şık bir görünüm için hemen bu eşsiz fırsatı kaçırmayın!

Haber 04-06-2023 09:06

GAP, Derimod, Altınyıldız Classics... Spor ve klasik giyimin en havalı parçaları şimdi indirimde

Stilinize havalı bir dokunuş mu katmak istiyorsunuz? Birbirinden şık parçalara, aksesuarlara mı ihtiyacınız var? Öyleyse, doğru yerdesiniz. Anneler Günü'ne özel ünlü markalardaki indirimler siz alışveriş severleri bekliyor. İndirimlerin kısa süre geçerli olduğunu unutmayın, bütçe dostu alışveriş için acele edin.

Haber 13-05-2023 13:34

Topuklu ayakkabıdan sneakera ayakkabı tutkunlarının bayılacağı en tarz modeller indirimde

Şık bir davette giyebileceğiniz ya da günlük hayatta tercih edebileceğiniz ihtiyacınız olan her türden ayakkabıya indirimli fiyatlarla sahip olmak ister misiniz? Topuklu ayakkabılar, sandaletler, botlar, spor ayakkabılar ve daha birçok seçenek %50'ye varan indirimlerle kısa süreliğine satışta! İşte detaylar!

Kadin 06-04-2023 11:03

Adım adım tarzınızı yükseltecek 2023 en iyi ayakkabı markaları

Ayakkabı deyip geçmeyin. Şık bir kombin ile tamamlandığında harikalar yaratmayı başaran ayakkabılar, olmazsa olmaz giyim ürünleri arasında bulunur. Günlük, şık, spor gibi alternatifleri bulunan ayakkabıları doğru kullanmak ise son derece önemli. Peki, her türlü mekânda rahatlıkla giyebileceğiniz en iyi ayakkabılarını incelemeye ne dersiniz? Teklifimiz sizi de heyecanlandırdıysa okumaya devam edin!

Haber 21-03-2023 12:31

Erkeklerin mutlaka göz atması gereken 2022 yılının en iyi ayakkabı modelleri

Ayakkabılar kombinlerin önemli birer parçası olsa da aslında bundan çok daha fazlası. İyi ve kaliteli bir ayakkabı; sadece şık olmanıza değil, ayaklarınızın gün boyu rahat etmesine de yardımcı olur. Siz de hem şık hem rahat ayakkabı modelleri arıyorsanız gelin, 2022'nin en sevilen en iyi erkek ayakkabı modellerine birlikte göz atalım!

Haber 23-12-2022 17:40

Parasını sonuna kadar hak edecek hem şık hem rahat ayakkabı modelleri

Kombinlerin önemli bir parçası olan ayakkabıların tasarımları kadar rahatlıkları da önemli. Siz de tarzınıza estetik bir dokunuş yaparken aynı zamanda ayaklarınızı rahat ettirmek istiyorsanız konforlu ve şık modellere göz atabilirsiniz. Öyleyse parasını sonuna kadar hak eden ve size "İyi ki almışım!" dedirtecek modellerle tanışmaya ne dersiniz?

Haber 17-11-2022 17:50

Yaz, kış giyebileceğiniz hem şıklık hem rahatlık sağlayacak deri ayakkabı modelleri

Deri ayakkabının şıklığı ile farklı bir hava yakalamak mümkün. Birbirinden farklı renk ve modelde üretilen en iyi deri ayakkabı markalarının kaliteli ürünleriyle kıyafetlerinizi etkili bir şekilde tamamlayabilirsiniz. Yaz, kış demeden her mevsimde tercih edebileceğiniz birbirinden göz alıcı modeller mevcut. Gelin, sizler için derlediğimiz deri ayakkabı erkek ve kadın modellerini birlikte inceleyelim.

Haber 24-10-2022 17:44

Hem şık görünen hem rahat olan ayakkabı modelleri

Güzel görünümlü ayakkabılar tercih ederken rahatlığınızdan da ödün vermek istemiyor olabilirsiniz. Ayak sağlığını desteklemeyen ayakkabılar, bir süre sonra farklı sağlık sorunlarını beraberinde getirebilir. Hem rahat hem şık olan ayakkabı çeşitleri bulmak zor olsa da piyasada pek çok seçenek bulmak mümkün. Sizler için birbirinden rahat ve şık ayakkabı modellerini araştırdık. İşte, hem kadın hem erkekler için en rahat ayakkabılar...

Haber 14-10-2022 16:55

Uygun fiyatına rağmen şık bir görüntüye sahip olan ayakkabı önerileri

Kadınların en büyük tutkularından biri ayakkabıları. Hatta bu alanda koleksiyon yapanlara bile rastlarsınız. Pek çok farklı tasarımla karşımıza çıkan kadın ayakkabılarının bir tutku yaratması da anlaşılır bir şey aslında. Güzelliklerinin yanı sıra bu ayakkabılar bir de bütçe dostuysa daha ne istenir ki? Öyleyse "Birbirinden şık ve uygun fiyatlı ayakkabıları nereden bulabilirim?" diyorsanız doğru adrestesiniz!

Kadin 23-08-2022 14:36

Bu yazı deniz yerine yürüyüş ve keşifle geçirmek isteyenler için yürüyüş ayakkabısı çeşitleri

Yeni bir yürüyüş ayakkabısı arayışındaysanız doğru yerdesiniz. Yürüyüş ayakkabısı alırken dikkat edilmesi gereken en önemli şeylerin başında esneklik geliyor. Daha sonra ise ayak numaranıza uygunluğu, ayakkabı tabanının yumuşaklığı ve hava alabilir dış katmana sahip olması bulunuyor. Tüm bu özelliklere sahip bir ayakkabı arıyorsanız sizler için seçtiğimiz modellere göz atabilirsiniz.

Haber 08-08-2022 16:24