Ayberk Pekcan Haberleri

Kansere yenik düştü! Ünlü oyuncu Ayberk Pekcan son yolculuğuna uğurlandı

Mersin'de tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden sinema ve dizi oyuncusu Ayberk Pekcan, son yolculuğuna uğurlandı. Edinilen bilgiye göre, birçok sinema filmi, tiyatro ve dizide rol alan Mersinli sanatçı Ayberk Pekcan, Mersin’de özel bir hastanenin onkoloji servisinde bir süredir akciğer kanseri tedavisi görüyordu. Akcan, son yolculuğuna alkışlar eşliğinde uğurlandı.

Magazin 25-01-2022 14:33

Ayberk Perkcan'ın ölümü Büşra Pekin'i kahretti! Gözyaşlarımı tutamıyorum

Oyuncu Ayberk Pekcan, 51 yaşında hayatını kaybetti. Pekcan ile Dilber Ay filminde rol alan Büşra Pekin bu ölüm haberiyle yıkıldı. Pekin ünlü oyuncuyla bir pozunu paylaşarak gözyaşlarını tutamadığını belirtti. Büşra Pekin paylaşımında "Seni çok seviyorum" dedi.

Magazin 25-01-2022 09:12

Dizi ve sinema oyuncusu Ayberk Pekcan hayatını kaybetti

Dizi ve sinema oyuncusu Ayberk Pekcan hayatını kaybetti

Yurthaber 24-01-2022 18:10

Ayberk Pekcan kimdir, neden öldü? Kurtlar Vadisi oyuncusu hayatını kaybetti! Ayberk Pekcan kaç yaşındaydı, aslen nereli?

Ünlü oyuncu Ayberk Pekcan geçtiğimiz hafta memleketi Mersin’de yoğun bakına kaldırılmıştı. Kurtlar Vadisi'nde de rol alan oyuncudan bugün üzücü haber geldi. Pekcan, tedavi gördüğü Mersin'de hayatını kaybetti. Peki Ayberk Pekcan kimdir, neden öldü? Ayberk Pekcan kaç yaşındaydı, aslen nereliydi? İşte hayatı ve ölüm sebebi...

Magazin 24-01-2022 17:42

Ayberk Pekcan

Ayberk Pekcan Hakkındaki Haberler Mynet'te. Ayberk Pekcan Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Son Dakika! Oyuncu Ayberk Pekcan hayatını kaybetti

Ihlamurlar Altında, Yaprak Dökümü, Kurtlar Vadisi ve Keşanlı Ali Destanı dizileriyle tanınan ve son olarak da Diriliş Ertuğrul dizisinde rol alan 51 yaşındaki oyuncu Ayberk Pekcan (51) hayatını kaybetti. Bir süredir akciğer kanseri tedavisi gören ünlü oyuncu geçen hafta memleketi Mersin’de yoğun bakına kaldırılmıştı.

Magazin 24-01-2022 17:16

Ayberk Pekcan kimdir, aslen nereli? Ayberk Pekcan'ın hastalığı nedir?

Ünlü oyuncu Ayberk Pekcan'ın hayatı merak ediliyor. Oyuncu Ayberk Pekcan, sırt ağırısı şikayetiyle gittiği hastanede hasta olduğunu öğrendi. Peki Ayberk Pekcan kimdir, aslen nereli? Ayberk Pekcan'ın hastalığı nedir? İşte merak edilenler...

Magazin 24-10-2021 22:28

Ayberk Pekcan kimdir? Ayberk Pekcan kaç yaşında ve nereli?

Türk sinema ve dizi oyuncusu Ayberk Pekcan'ın akciğer kanserine yakalandığı öğrenildi. Bunun ardından Ayberk Pekcan'ın kim olduğu merak konusu oldu. Ayberk Pekcan Mersin Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne Sanatları Bölümü Tiyatro Ana Sanat Dalını tamamladı. İşte detaylar...

Magazin 24-10-2021 15:05

Ayberk Pekcan sırt ağrısı şikâyetiyle hastaneye gitti, kötü haberi aldı

Diriliş Ertuğrul'da Artuk karakterine can veren Ayberk Pekcan sosyal medya paylaşımıyla dikkat çekti. Ünlü oyuncu sırt ağrısı şikâyetiyle hastaneye gitti aldığı haberle şoke oldu.

Magazin 24-10-2021 08:37

Diriliş: Ertuğrulun oyuncuları hayranlarıyla buluştu

Oyuncular Ayberk Pekcan, Celal Al, Emre Üçtepe ve Melikşah Özen, "Ramazan Yeniden Diriliştir" temalı ramazan etkinliklerine katıldı - "Artuk Bey" karakterini canlandıran Ayberk Pekcan: - "Bizler çocukluğumuzda hep yabancı karakterlere özenirdik. Fakat şimdi görüyorum ki çocuklar kayı giysileriyle dolaşıyor, yerli ve milli kahramanlarımıza özeniyor"

Haber 19-05-2019 12:02