Ayda Aksel Haberleri

Heyecanla beklenen dizide bomba ayrılık! 2 oyuncu birden dizi başlamadan projeden ayrıldı

Ayda Aksel ve Yeşim Ceren Bozoğlu, başrolünde yer alacağı Yan Oda dizisinin çekimleri başlamadan kadrodan ayrıldı. Aksel, geçirdiği kaza sonrası bacağını kırdığı için projeden çekilirken Bozoğlu da şartlarda anlaşamadı.

Magazin 01-02-2024 16:59

Aile’nin Nedret’i Ayda Aksel kimdir, nereli ve kaç yaşında? Ayda Aksel'in oynadığı diziler

Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'nın başrollerini paylaştığı Aile dizine Nedret karakteriyle dahil olan ünlü oyuncu Ayda Aksel vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Dizinin sıkı takipçileri arama motorlarında ünlü oyuncu hakkında araştırma yapıyor. Peki, Ayda Aksel kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte, Aile dizisinin Nedret’i Ayda Aksel'in oynadığı diziler...

Magazin 17-10-2023 20:55

Aile'nin Nedret'i Ayda Aksel kimdir, kaç yaşında, nereli? Ayda Aksel'in rol aldığı yapımlar

Ayda Aksel Aile dizisinde Nedret rolünü canlandırıyor. Geçtiğimiz mart ayında yayın hayatına başlayan Aile dizisi bir süredir sezon arasındaydı. Dizi, 3 Ekim Salı akşamı ikinci sezonu ile kaldığı yerden devam edecek. Serenay Sarıkaya'nın Devin rolüne hayat verdiği Aile dizisinde Kıvanç Tatlıtuğ Aslan karakterini canlandırıyor. Oyuncu Ayda Aksel diziye Aslan'ın halası Nedret karakteriyle dahil oldu. Peki, Aile'nin Nedret'i Ayda Aksel kimdir, kaç yaşında, nereli?

Magazin 03-10-2023 19:22

Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'lı Aile'ye bomba isim! Usta oyuncu kadroda

Kıvanç Tatlıtuğ ile Serenay Sarıkaya'nın başrollerini paylaştığı Aile dizisinin ikinci sezonu 3 Ekim'de başlayacak. Yeni bölümleri büyük bir heyecanla beklenen diziye yeni sezonda bomba bir isim dahil olacak.

Magazin 23-09-2023 17:22

Ayda Aksel

Ayda Aksel Hakkındaki Haberler Mynet'te. Ayda Aksel Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Baba'nın Fazilet'i Ayda Aksel'in kızı da ünlü çıktı! Güzelliğine bakan bir daha baktı

Hatırla Sevgili, Hercai, Gönülçelen, Yaprak Dökümü gibi yapımlarda kamera karşısına geçen usta oyuncu Ayda Aksel, şimdilerde Show TV'nin sevilen dizisi Baba'da izleyiciyle buluşuyor. Ünlü oyuncu Ayda Aksel'in kızı da tanıdık çıktı.

Magazin 01-11-2022 12:42

Baba dizisi 18. bölüm fragmanı yayınlandı! Baba dizisi ne zaman? Son bölümde neler yaşandı?

Baba dizisinin yeni bölüm fragmanı geçtiğimiz günlerde yayınlandı. Dizinin sıkı takipçileri fragmanı ve dizinin yayın gününü arama motorlarında sorguluyor. Baba dizisinin son bölümü kaçıranlar ise konuya ilişkin "Baba dizisi son bölümde neler yaşandı, 17. bölüm özeti" şeklinde arama yapıyorlar. Peki, Baba dizisi ne zaman? Son bölümde neler yaşandı? İşte Baba dizisi yeni bölüm fragmanı ve son bölümün özeti...

Magazin 03-10-2022 20:02

Baba dizisi Fazilet Saruhanlı kimdir? Ayda Aksel kimdir? Ayda Aksel kaç yaşında, nereli ve dizileri nelerdir?

Baba dizisi Show TV'de yayın hayatına başladı. İzleyiciyi etkisi altına alan senaryosu ile Baba dizisi sosyal medyada da en çok konuşulan dizilerden biri oldu. Baba dizisinin Fazilet Saruhanlı'sına hayat veren oyuncu Ayda Aksel'inde performansı izleyicilerden tam not aldı. Baba dizisi Fazilet Saruhanlı kimdir, Fazilet Saruhanlı'ya hayat veren Ayda Aksel'in kim olduğu merak edilmeye başlandı.

Magazin 16-02-2022 14:53