Ayhan Altıntaş Haberleri

Önce istifa etti sonra geri geldi! İYİ Partili Ayhan Altıntaş, Meral Akşener'le görüşünce vazgeçti

Meral Akşener'in ne kumar ne de noter masasında olacağız diyerek 6'lı masadan kalkmasının ardından İYİ Parti'deki hareketlilik devam ediyor. Söz konusu karar sonrası İYİ Parti'de istifaların olduğu iddia edilirken, son istifa haberi ve sonrasındaki karar gündem oldu. Sosyal medyadan açıklama yapan İYİ Parti Ankara Milletvekili Prof. Dr. Ayhan Altıntaş, İYİ partiden istifa ettiğini belirtti. Daha sonra Akşener ile bir görüşme yaptığını belirten Altıntaş, "İstifamı geri almış bulunuyorum" dedi.

Haber 05-03-2023 07:41

Ayhan Altıntaş kimdir, kaç yaşında ve nereli? Prof. Dr. Ayhan Altıntaş İyi Parti'den istifa ettiğini açıkladı!

İyi Parti Ankara Milletvekili Ayhan Altıntaş, partiden istifa ettiğini açıkladı. Açıklama sonrası vatandaşlar Ayhan Altıntaş ile ilgili aramalarını sıklaştırdı. Meral Akşener'in altılı masadan ayrılması sonrasında Türk siyasi gündemi oldukça yoğun dakikalar yaşıyor. Peki Ayhan Altıntaş kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte detaylar...

Haber 05-03-2023 00:46

İYİ Parti'ye bayram ziyaretleri

İYİ Parti'ye bayram ziyaretleri

Yurthaber 03-05-2022 14:47

2020 Yılı Bütçesi TBMM Genel Kurulunda

İYİ Parti Adana Milletvekili İsmail Koncuk: - "Vakıf üniversitelerinde öğrenci ücretlerinde üst sınır belirlenmeli, burslu öğrenci sayıları artırılmalı" - İYİ Parti Ankara Milletvekili Ayhan Altıntaş: - "Ekonomik kriz yok deseniz de özel okulların durumu kriz olduğunun kanıtıdır"

Haber 15-12-2019 14:52

Ankara İYİ Parti milletvekili adayları kimler? İşte 24 Haziran erken seçimleri İYİ Parti listesi

İYİ Parti, 24 Haziran erken seçim milletvekili aday listesini açıkladı. Listede Ankara İYİ Parti milletvekili adaylarının isimleri merak konusu oldu. İşte İYİ Parti'nin seçim 2018 için YSK'ya verdiği milletvekili listesinde yer alan Ankara adayları. Ankara İYİ Parti milletvekili adayları kimlerden oluşuyor?

Haber 21-05-2018 22:54