Aysun Haberleri

Voleybolun Demir Leydi'siydi! Filenin Sultanları'ndan Neslihan Demir son haliyle şaşırttı! 'Efsaneler ölmez'

Filenin Sultanları'nın efsane 2003 kadrosundaki oyuncular değişimleriyle konuşulmaya devam ediyor. Özlem Özçelik, Esra Gümüş, Natalia Hanikoğlu gibi isimlerin yanı sıra Neslihan Demir de adından sıkça söz ettiren oyuncuların başlarında geliyor. Bir döneme damga vurmuş eski milli voleybolcu ise değişimiyle herkesi şaşırttı.

Magazin

Doktorlar'ın Ela'sı Yasemin Özilhan'ın son hali şaşırttı! Dudaklarındaki değişim sosyal medyayı salladı

Doktorlar dizisinde canlandırdığı Ela Altındağ karakteriyle hafızalara kazınan Yasemin Özilhan, sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Ünlü ismin dudaklarındaki değişim sosyal medyada gündem oldu.

Magazin

Sosyetik güzel Yasemin Özilhan'ın son pozları olay oldu! Tarzı sosyal medyayı ikiye böldü

Bir dönemin reyting rekorları kıran dizisi Doktorlar'da hayat verdiği Ela Altındağ karakteriyle hafızalarımıza kazınan Yasemin Özilhan, şimdilerde ekranlardan uzak bir hayat sürüyor. Lüks yaşantısıyla dikkat çeken sosyetik güzel sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündem oluyor. Özilhan şimdi de son pozlarıyla çok konuşuldu. Ünlü ismin tarzına yorum yağdı.

Magazin

Doktorlar'ın Ela'sıydı! Lüks yaşantısıyla dikkat çeken Yasemin Özilhan'ın sosyal medya kazancı dudak uçuklattı! Story başına...

Bir dönemin reyting rekorları kıran dizisi Doktorlar'da hayat verdiği Ela Altındağ karakteriyle hafızalarımıza kazınan Yasemin Özilhan, uzun zamandır ekranlardan uzak sakin bir hayat sürüyor. Lüks yaşantısıyla dikkat çeken Özilhan'ın sosyal medya kazancı ortaya çıktı. Ünlü ismin story ve post başına elde ettiği kazanç dudak uçuklattı.

Magazin

Aysun

Aysun Hakkındaki Haberler Mynet'te. Aysun Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Filenin Sultanları'nın efsanesiydi! Natalia Hanikoğlu'nun son halini gören şaştı kaldı

Filenin Sultanları'nın kayıpsız olarak 2024 Paris Olimpiyatları biletini kazanmalarıyla birlikte eski milli voleybolcular da gündem oldu. A Milli Kadın Voleybol Takımı eski oyuncusu Natalia Hanikoğlu da bu isimler arasında yer aldı. Uzun süredir ekranlarda görünmeyen Hanikoğlu, değişimiyle görenleri şaşırttı.

Magazin

Özkan Uğur'un eşi Aysun Aslan'ın paylaşımı duygulandırdı! Yokluğuna alışamadım

MFÖ adlı efsane müzik gurubunun üç üyesinden biri olan Özkan Uğur daha önce üç kez yendiği lenf kanserine yenik düşerek vefat etmişti. Uzun bir süre yoğun bakım tedavisi altına alınan Uğur, 8 Temmuz Cumartesi günü hayata gözlerini yummuştu. 69 yaşında vefat eden Özkan Uğur'un eşi Aysun Aslan evlilik yıl dönümlerinde duygu dolu bir paylaşım yaptı.

Magazin

Filenin Sultanları'nın efsane kaptanı Özlem Özçelik'i bir de şimdi görün! 'Efsaneler ölmez şekil değiştirir'

Filenin Sultanları'nın CEV 2023 Avrupa Şampiyonası'nda şampiyon olmalarıyla birlikte eski milli voleybolcular da gündem oldu. Eski A Milli Takım Kadın Voleybol Takımı kaptanı Özlem Özçelik de bu isimler arasında yer aldı. Uzun süredir ekranlarda görünmeyen Özçelik'in değişimi görenleri şaşırttı.

Magazin

Doktorlar'ın çapkın cerrahı Arslan yıllar sonra ortaya çıktı! Devrim Nas'ın son hali şaşırttı

Doktorlar dizisinde canlandırdığı Arslan İbrahimoğlu karakteriyle hafızalara kazınan Devrim Nas'ın yıllar içindeki değişimi görenleri şaşırttı. Ünlü oyuncu gündem oldu.

Magazin

Bir döneme damga vurmuştu... Yurt dışında yaşayan Aysun Kayacı yıllar sonra Bodrum’da görüntülendi

Uzun yıllardır Londra’da yaşayan ve Türkiye’de olduğu dönemlerde modellik yapan Aysun Kayacı uzun yıllardır gözlerden uzak yaşıyordu. Bir döneme damga vuran model Bodrum'da görüntülendi. İşte manken Aysun Kayacı'nın son hali...

Magazin

Özkan Uğur'un eşinden duygusal paylaşım! Bundan sonrası sensiz bir kara delik...

Usta sanatçı Özkan Uğur, uzun süre mücadele ettiği hastalığa yenilerek 8 Temmuz'da hayatını kaybetti. Uğur'un 34 yıllık hayat arkadaşı Aysun Aslan Uğur sosyal medyadan eşine dair hissetiği duyguları, acısını paylaştı.

Magazin

Türkiye'yi terk etmişti! Doktorlar’ın Jülide’si son haliyle şaşırttı! Güzelliği büyüledi

Unutulmaz yapımlar arasında yer alan Doktorlar dizisinin oyuncularının son halleri merak ediliyor. Dizide Arslan’ın aşkı Jülide’ye hayat veren Mehtap Altunok güzelliğiyle dikkat çekmişti. Bir süredir ekranlardan uzak bir yaşam süren Altunok’un son halini görenler çok şaşırdı.

Magazin

Tarkan'dan Özkan Uğur paylaşımı: Seni seviyoruz

Megastar Tarkan, tedavisi yoğun bakımda devam eden MFÖ grubunun üyelerinden usta sanatçı Özkan Uğur için takipçilerine çağrıda bulundu. Özkan Uğur'un sağlık durumu hakkında bilgilendirme paylaşımı ise eşi ve oğlundan geldi.

Magazin

Acun Ilıcalı Survivor kadrosunu açıklamaya devam ediyor! Basketbolcu Aysu Keskin ve ampute futbolcu Barış Telli kadroda

Survivor 2023'ün yarışmacıları açıklanmaya devam ediyor. Acun Ilıcalı sosyal medya hesabından Buse Plan, Alper Rende, Elanur, Chaby ve Kürşat Juan'ın ardından Aysu Keskin ve Barış Telli'nin de Survivor kadrosunda yer alacağını duyurdu. Açıklamadan sonra Aysu Keskin kimdir ve Barış Telli kimdir soruları merak konusu oldu.

Magazin

Doktorlar dizisinin Zeynep'i Gamze Topuz son haliyle şaşırttı

2006-2011 yılları arasında yayınlanan Doktorlar dizisinin kadrosunda Kutsi, Yasemin Özilhan, Aysun Kayacı ve Melike Güner gibi isimler yer alıyordu. Üzerinden yıllar geçmesine rağmen yankıları devam eden Doktorlar dizisinin yıldızı Gamze Topuz son haliyle şaşırttı.

Magazin