Bacak Boyu Haberleri

Yeliz Yeşilmen bacak boyunu uzatmak istedi ama... Photoshop'u abartınca sosyal medyanın diline düştü

Son dönemde sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla gündemden düşmeyen ünlü isim Yeliz Yeşilmen son pozuyla dikkat çekti. Dubai tatilinden bir karesini takipçilerinin beğenisine sunan Yeşilmen, photoshop'u abartınca sosyal medyanın diline düştü.

Magazin 13-04-2024 08:36

Aile'nin güzeli Serenay Sarıkaya yine ödül aldı! Sahneye çıkışı olay oldu! 'Kameraman bayılacaktı'

Son olarak Kıvanç Tatlıtuğ ile başrolünü paylaştığı Aile dizisinde hayat verdiği Devin karakteriyle büyük beğeni toplayan ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, İTÜ EMÖS Başarı Ödülleri'nde 'Yılın En Başarılı Kadın Oyuncusu' ödülünün sahibi oldu. Bu yıl ödüle doymayan Sarıkaya'nın sahneye çıkış anı olay oldu.

Magazin 10-02-2024 11:00

Ekranların sevilen dizisi Yalı Çapkın'ı geri döndü! İşte yeni sezonda Seyran'ın bomba gibi kombinleri

Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in başrollerini paylaştığı Yalı Çapkını dizisi, yayınlandığı günden bu yana büyük ilgi görüyor. Yakın zamanda yeni sezonuyla ekranlara dönen dizinin iyi bir takipçisiyseniz ve Seyran'ın yeni bölümdeki kombinlerini beğendiyseniz seçkimize mutlaka göz atmalısınız. İşte Seyran'ın stilinden esinlenerek bir araya getirdiğimiz birbirinden güzel kıyafet seçenekleri!

Magazin 21-09-2023 15:17

Şevval Şahin'e sevgilisinden gelen devasa çiçeği görenler şaşırdı! Bacak boyum kadar

2018 Türkiye Güzeli Şevval Şahin hem açıklamaları hem de sosyal medya pozlarıyla gündemden düşmüyor. 24 yaşına giren Şahin, sevgilisi Murat Kazancıoğlu'nun doğum günü hediyesi olarak gönderdiği devasa çiçekleri sosyal medya hesabında paylaştı. Bacak boyu kadar olan gülleri görenlere şaştı kaldı.

Magazin 13-09-2023 22:04

Bacak Boyu

Bacak Boyu Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Bacak Boyu Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Sevilen dizi Yaz Şarkısı'nın final bölümündeki kombinlere alternatif öneriler

Yaz Şarkısı, yaz mevsimi boyunca ekrana gelen keyifli dizilerin başında yer alıyor. Başarılı oyuncuların yer aldığı dizide karakterler sadece başarılı performanslarıyla değil kombinleriyle de akıllarda yer etmeyi başardı. Siz de Yaz Şarkısı karakterlerinin tarzını çok beğeniyor ve ''Bu kıyafetlerin benzerini nasıl bulacağım?'' diyorsanız kıyafet önerilerimize göz atabilirsiniz.

Magazin 12-09-2023 14:12

Bir Peri Masalı dizisinin son bölümünde Alina Boz'un giydiği kıyafetlere alternatif ürünler

Son dönemlerde izlenme oranlarıyla dikkat çeken Bir Peri Masalı dizisinde Alina Boz'un giydiği kıyafetler çok konuşuluyor. Dizide canlandırdığı Melis karakterini çok seven izleyiciler, Alina Boz'un giydiği birbirinden farklı tarzdaki parçaları da araştırıyor. Özellikle Melis'in etek ve ceket kombinleri şimdiden en çok konuşulanlar arasına girdi bile! İşte, Alina Boz'un giydiği kıyafetlere alternatif öneriler!

Magazin 21-10-2022 14:36

Yasak Elma dizisinin güzel karakteri Kumru'nun giydiği kıyafetlere alternatif ürünler

Bazı diziler var ki heyecanlı senaryoları kadar karakterlerin giydiği göz kamaştıran kombinlerle de çok konuşuluyor. Ekranların sevilen dizisi Yasak Elma'da Kumru karakterinin tercih ettiği yeşil ve kırmızı renkli takımlar da gündeme düşen kombinler arasında! Peki, Kumru karakterinin kıyafetlerine alternatif olarak değerlendirebileceğiniz parçaları incelemek ister misiniz?

Magazin 19-10-2022 15:27