Bahadır Yenişehirlioğlu Haberleri

Herkesin merak ettiği soruya AK Partiden net yanıt geldi! Mülakatlar kaldırılacak mı?

Son günlerde gündemde olan 'mülakatlar kaldırılacak mı?' tartışmasıyla ilgili AK Parti Grup Başkan Vekili Bahadır Yenişehirlioğlu önemli açıklamalarda bulundu. Yenişehirlioğlu katıldığı programda, "AK parti seçimde verdiği bütün sözleri yerine aynen getirir diğer partilerle asla karşılaştırılamaz kıyaslanamaz. Hep birlikte göreceğiz." ifadelerini kullandı.

Haber 01-10-2023 19:53

Afyonkarahisar'da otomobil şarampole yuvarlandı! AK Parti Manisa Milletvekili Bahadır Nahit Yenişehirlioğlu ve oğlu yaralandı

Afyonkarahisar'da meydana gelen kazada bir TIR'dan yola dağılan büyükbaş hayvanlara çarpan otomobil, şarampole yuvarlandı. Olayda, araç içinde bulunan AK Parti Manisa Milletvekili Bahadır Nahit Yenişehirlioğlu ve Muhammet Talha Yenişehirlioğlu hafif bir şekilde yaralandı. Yaralılar üniversite hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Haber 09-06-2023 06:42

Payitaht Abdülhamid dizisinin oyuncusu Bahadır Yenişehirlioğlu meclise girdi mi?

Payitaht Abdülhamit dizisinde 'Tahsin Paşa' karakterine hayat veren Bahadır Yenişehirlioğlu AK Parti Manisa milletvekili adayı olarak 2023 seçimlerinde yer almıştı. 2023 seçimlerinde resmi olmayan sonuçlara göre Bahadır Yenişehirlioğlu Manisa'dan milletvekili seçildi.

Magazin 15-05-2023 07:59

Bahadır Yenişehirlioğlu kimdir? AK Parti Manisa milletvekili adayı oyuncu Bahadır Yenişehirlioğlu'nun oynadığı diziler!

Bahadır Yenişehirlioğlu, AK Parti milletvekili adayları isim listesinin belli olmasının ardından vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Ünlü oyuncu, Payitaht "Abdülhamid", Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı ve Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı gibi pek çok dizide oynamıştır. Peki, Bahadır Yenişehirlioğlu kimdir, nereli ve kaç yaşında? AK Parti Manisa milletvekili adayı oyuncu Bahadır Yenişehirlioğlu'nun oynadığı diziler nelerdir?

Haber 10-04-2023 09:36

Bahadır Yenişehirlioğlu

Bahadır Yenişehirlioğlu Hakkındaki Haberler Mynet'te. Bahadır Yenişehirlioğlu Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Ak Parti 28. Dönem Milletvekili isim listesi gündemde! İşte AK Parti'den aday olan ünlü isimler

Seçim öncesi parti listelerinde sona gelindi. CHP listelerinden sonra AK Parti listeleri de sosyal medyada gündem oldu. AK Parti'den aday olan ünlü isimler dikkat çekti.

Magazin 09-04-2023 15:24

TDV Kazakistanlı çocuklara Kur'an-ı Kerim hediye etti

Kazakistan'da Kur'an eğitimi verilen bazı kursları ziyaret eden TDV gönüllüsü oyuncu Bahadır Yenişehirlioğlu: - "Bizi bir arada tutan ve yan yana getiren çok sebeplerimiz var. Biz bunları çoğaltmalıyız ve güçlendirmeliyiz. Bu da ancak köprüler oluşturarak olur"

Yurthaber 09-08-2022 10:28