Baht Oyunu dizisi

Baht Oyunu dizisi

Yapım şirketi ARC Film olan Baht Oyunu, drama türünde bir televizyon dizisidir. Yönetmen koltuğunda Serdar Gözelekli’nin olduğu dizinin başrollerinde Aytaç Şaşmaz, Cemre Baysel, İdris Nebi Taşkan, Aslı Sümen, Funda İlhan, Altan Erkekli yer alıyor. Aşk temalı bir dizi olan Baht Oyunu, ilk aşkıyla mutluluğu yakalayamazsa sonsuza kadar mutsuz olacağına inanan bir genç kızın hikayesini anlatıyor. Proje tasarımcısı Fatih Enes Ömeroğlu olan dizinin Kanal D’de ilk yayın tarihi 15 Haziran 2021.

Baht Oyunu Dizisi Haberleri

Senden Daha Güzel'in Efsun'u Cemre Baysel'in annesi güzelliğiyle büyüledi! Benzerlikleri şaşırttı

FOX TV ekranlarında yayınlanan Senden Daha Güzel dizisinde doktor Efsun karakterini canlandıran Cemre Baysel oyunculuk performansıyla oldukça beğenilirken, ünlü oyuncu sosyal medya paylaşımlarıyla da sıkça konuşuluyor. Baysel, bu kez annesi ile çekildiği fotoğrafıyla gündem oldu. Güzel ismin annesi ile olan benzerliği ise şaşırttı.

Magazin 22-08-2022 12:31

Senden Daha Güzel dizisinin Efsun'u Cemre Baysel set anlarını paylaştı! Çiçek detayı gözden kaçmadı

Senden Daha Güzel dizisi ilk bölümüyle FOX TV'de ekrana geldi. Dizide doktor Efsun karakterini canlandıran Cemre Baysel ise oyunculuk performansıyla oldukça beğenildi. Ünlü oyuncu dizisinin setinden paylaşım yaparak, çekim arası anlarını takipçileriyle paylaştı.

Magazin 08-06-2022 15:15

'Baht Oyunu'nun yıldızı Cemre Baysel ameliyat oldu

Son olarak Baht Oyunu dizisinde başrol oynayan Cemre Baysel, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ameliyat olduğunu söyledi. Ameliyata girmeden önce sedyede çektirdiği bir pozunu paylaşan oyuncu, "Ben iyiyim, bir yıldır benimle birlikte yaşayan şeyden kurtuldum" dedi.

Magazin 29-10-2021 16:27

Baht Oyunu dizisinden hayranlarını üzecek haber!

Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel'in başrolleri paylaştığı Kanal D dizisi Baht Oyunu, reyting kurbanı oldu. Zorlu ve romantik bir aşk hikayesini konu alan Baht Oyunu dizisinin final tarihi belli oldu.

Magazin 02-10-2021 11:24

Baht Oyunu dizisi final mi oluyor? Sevilen dizide şaşırtan karar! Baht Oyunu ne zaman final yapacak?

Ekranların sevilen dizilerinden Baht Oyunu'ndan şaşırtan bir haber geldi. Kanal D’nin ARC Yapım imzalı Baht Oyunu dizisinin final olup olmayacağı merak ediliyordu. Sevilen dizi yakın zamanda ekranlara veda edecek. Peki Baht Oyunu ne zaman final yapacak? İşte ayrıntılar...

Magazin 02-10-2021 02:42

Tuan Tunalı, Baht Oyunu dizisine dahil oldu

Aytaç Şaşmaz, Cemre Baysel, İdris Nebi Taşkan ve Aslı Sümen gibi oyuncuların yer aldığı Baht Oyunu dizisine Tuan Tunalı da dahil oldu.

Magazin 26-09-2021 11:14

Baht Oyunu'nun 14. bölüm fragmanı yayınlandı! Ada ve Bora'yı ayırmaya çalışıyorlar

Her salı Kanal D ekranlarında yayınlanan Baht Oyunu dizisinin 14. bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde, herkes birlik olup Bora ve Ada'yı ayırmaya çalışıyor. Bu duruma sinirlenen Bora, Nergis'i karşısına alıp konuşma kararı alıyor.

Magazin 15-09-2021 11:32

Baht Oyunu'nun 13. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Bora Ada'dan vazgeçmiyor

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve başrollerini Cemre Baysel, Aytaç Şaşmaz gibi isimlerin paylaştığı Baht Oyunu dizisinin 13. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde Adanın, Bora'yı kendinden uzaklaştırmak konusunda başarılı olamadığı görülürken, Bora'nın Ada için çırpınışları devam ediyor.

Magazin 14-09-2021 12:32

Baht Oyunu 13. bölüm fragmanı yayınlandı! Bora ve Ada arasında neler oluyor?

Kanal D’nin sevilen yazlık dizisi Baht Oyunu 13. bölüm fragmanı yayınlandı. Baht Oyunu 12. bölüm haftalardır beklenen mutlu sona sahne oldu ve Bora, Ada’ya aşkını sonunda ilan etti. Ancak tabii ki bu hiç de kolay olmadı. Baht Oyunu 13. bölümde neler olacak?

Magazin 09-09-2021 15:49

Baht Oyunu 12. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Aşk başladı ama...

Başrollerini Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz’ın paylaştığı Baht Oyunu dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Bora ve Ada arasındaki aşk başladı. Ancak Ada, büyük sırrını nasıl gizleyecek?

Magazin 05-09-2021 01:21

Baht Oyunu 11. Bölümden yeni fragman yayınlandı! “Çok garip şeyler söylüyorsunuz”

Kanal D’nin sevilen yaz dizisi Baht Oyunu 11. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Başrollerini Aytaç Şaşmaz, Cemre Baysel, İdris Nebi Taşkan ve Aslı Sümen’in paylaştığı Baht Oyunu'nun 11. yeni bölümünde Bora ve Ada'nın yumrukları konuşuyor!

Magazin 27-08-2021 23:51

Baht Oyunu dizisi 11. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Bora ve Ada barışacak mı?

Kanal D’nin yaz dizisi Baht Oyunu 10. son bölümüyle ekrana geldi. Başrollerini Aytaç Şaşmaz, Cemre Baysel, İdris Nebi Taşkan ve Aslı Sümen’in paylaştığı Baht Oyunu'nun 11. yeni bölümünden ilk fragman da yayınlandı. Baht Oyunu yeni bölümde Bora, Ada'yla yakından ilgilenir ve kendisini affettirmeye çalışıyor. Rüzgar ise Ada'yla olan geçmişini özlemeye başlıyor. Peki Ada ve Bora barışmak için hangi yolları seçecek? Bora ve Ada nasıl barışacak?

Magazin 25-08-2021 00:50

Baht Oyunu dizisinin Ada’sı Cemre Baysel, Kerem Bürsin’e aşıkmış

Baht Oyunu dizisinin Ada’sı Cemre Baysel’in, lise yıllarında meslektaşı Kerem Bürsin’e ilgi duyduğu ortaya çıktı. 22 yaşındaki genç oyuncu Cemre Baysel’in, 34 yaşındaki Kerem Bürsin’le ilgili attığı dikkat çeken paylaşımlar sosyal medyada ortaya çıktı.

Magazin 21-08-2021 21:40

Baht Oyunu 10. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Beklenen öpüşme gerçekleşiyor

Kanal D’nin sevilen yaz dizisi Baht Oyunu 10. bölüm yeni fragmanı hayranların beğenisine sunuldu. Aytaç Şaşmaz ile Cemre Baysel’in başrollerini paylaştığı dizide Ada ve Bora arasındaki beklenen yakınlaşma gerçekleşiyor.

Magazin 21-08-2021 01:18

Baht Oyunu dizisi 10. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Ada ve Bora arasında kıskançlık krizi!

Kanal D’nin yaz dizisi Baht Oyunu 9. son bölümüyle ekrana geldi. Başrollerini Aytaç Şaşmaz, Cemre Baysel, İdris Nebi Taşkan ve Aslı Sümen’in paylaştığı Baht Oyunu'nun 10. yeni bölümünden ilk fragman da yayınlandı. Baht Oyunu yeni bölümde Ada ve Bora arasında kıskançlık krizi başlıyor. Ada, Meltem'i duştan çıktığını görünce Bora'ya öfkeleniyor. Bora da Ada'nın kıskançlığına seviniyor. Ada ve Bora arasında aşk kıvılcımları alevleniyor.

Magazin 18-08-2021 01:21

Baht Oyunu'nun yıldızı Cemre Baysel imaj değişikliğine gitti! Rol arkadaşı Aytaç Şaşmaz kayıtsız kalamadı

Güzel oyuncu Cemre Baysel, yeni sezonda "Baht Oyunu" dizisindeki başarılı oyunculuğu ile adından sık sık söz ettiriyor. Aytaç Şaşmaz ile başrolü paylaşan Cemre Baysel, her hareketi ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Instagram'da 2,1 milyon takipçiye sahip olan Baysel, son olarak yaptığı imaj değişikliği ile gündemde.

Magazin 15-08-2021 08:43

Baht Oyunu 9. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Ada kıskançlık krizine giriyor

Kanal D’nin sevilen romantik komedisi Baht Oyunu dizisinden yeni fragman yayınlanıyor. Baht Oyunu yeni bölüm fragmanına Ada’nın kıskançlık krizi damga vuruyor. 17 Ağustos Salı akşamı ekranlara gelecek Baht Oyunu’nun yeni bölümünde izleyicileri yine kahkaha dolu anlar bekliyor.

Magazin 13-08-2021 23:18

Baht Oyunu’nun 9. bölüm fragmanı yayınlandı! Ada artık Bora ile çalışmayacak!

Kanal D ekranlarında her hafta salı günü yayınlanan Baht Oyunu dizisinin 9. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. 17 Ağustos Salı akşamı ekranlara gelecek Baht Oyunu’nun yeni bölümünde Ada’nın artık şirkette Bora ile birlikte çalışmayacağı haberi şoke etkisi yaratır.

Magazin 11-08-2021 13:23

Baht Oyunu dizisi 9. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Ada, Bora'nın arkasından dönen oyunları öğreniyor

Kanal D’nin yaz dizisi Baht Oyunu 8. son bölümüyle ekrana geldi. Başrollerini Aytaç Şaşmaz, Cemre Baysel, İdris Nebi Taşkan ve Aslı Sümen’in paylaştığı Baht Oyunu'nun 9. yeni bölümünden ilk fragman da yayınlandı. Baht Oyunu yeni bölümde Ada iz peşine düşüyor. Ada, Bora'nın arkasından dönen oyunları öğreniyor.

Magazin 11-08-2021 01:53

Aytaç Şaşmaz'ı karşısında gören genç kız fenalaştı

Baht Oyunu dizisinde 'Bora' karakterini canlandıran Aytaç Şaşmaz, çekimler için gittiği yerde hayranlarıyla buluştu. Oyuncu Aytaç Şaşmaz'ı karşısında gören genç kız, heyecandan fenalık geçirdi. Genç kız için ambulans çağırıldı.

Magazin 10-08-2021 20:11

Baht Oyunu 8. bölüm 2. fragman yayınlandı! Bora kıskançlık krizine giriyor

Kanal D’nin, yapımcılığını ve proje tasarımını Fatih Enes Ömeroğlu’nun yaptığı, ARC Film imzalı dizisi ‘Baht Oyunu’nun sekizinci bölümünde Ada ve Bora arasında sular durulmuyor.

Magazin 10-08-2021 13:43

Baht Oyunu dizisinin yıldızları Cemre Baysel ile Aytaç Şaşmaz aşk mı yaşıyor?

Baht Oyunu'nun Bora'sı Aytaç Şaşmaz, yeni yaşını dizideki partneri Cemre Baysel ve arkadaşlarıyla birlikte kutladı. Şaşmaz ile Baysel'in yakınlığı, "Dizi aşkı gerçek mi oluyor?" sorusunu akıllara getirdi. .

Magazin 07-08-2021 15:13

Baht Oyunu 8. bölümden yeni fragman yayınlandı! Ada'nın yüzükle imtihanı

Kanal D’nin sevilen yapımı Baht Oyunu dizisinin 8. bölümünden ikinci fragman yayınlandı. Başrollerini Aytaç Şaşmaz, Cemre Baysel, İdris Nebi Taşkan ve Aslı Sümen’in paylaştığı dizinin yeni bölümünde Ada’nın yüzükle imtihanı kahkaha dolu anlar yaşatacak.

Magazin 06-08-2021 23:13

Baht Oyunu 8. bölüm fragmanı yayınlandı! Ada’nın şirkete dönüşü muhteşem oluyor

Kanal D’nin sevilen romantik komedi yapımı Baht Oyunu dizisinin 8. bölüm fragmanı yayınlandı. Baht Oyunu dizisinin bu hafta yayınlanacak yeni bölümünde, Ada’nın şirkete dönüşü olay oluyor. Baht Oyunu 10 Ağustos 2021 Salı akşamı Kanal D’de.

Magazin 05-08-2021 08:48

Superman oldu! Baht Oyunu'nun yıldızları Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel'e olay yaratan hediye

İlgiyle izlenen "Baht Oyunu" dizisi yıldızları, sosyal medyada eğlenceli paylaşımlar yapmaya devam ediyor. Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel'in sete gelen hediyelerle çektiği fotoğraflar yine çok konuşuldu.

Magazin 31-07-2021 13:00

Baht Oyunu dizisinin Ada’sı Cemre Baysel’den dikkat çeken paylaşım

Baht Oyunu dizisinde canlandırdığı Ada karakteriyle son dönemin en çok konuşulan isimlerinden biri haline gelen genç oyuncu Cemre Baysel'in paylaşımı dikkat çekti.

Magazin 23-07-2021 20:13

Baht Oyunu neden yok, final mi oldu? Baht Oyunu yeni bölümü ne zaman yayınlanacak?

Her Salı Kanal D ekranlarında yayınlanan sevilen dizi Baht Oyunu'nun yeni bölümü bu akşam ekranlarda yer almayacak. Dizinin yayın akışında yer almaması sonrası izleyiciler "Baht Oyunu neden yok?" sorusunu araştırmaya başladı. Peki Baht Oyunu neden yok? Baht Oyunu yeni bölümü ne zaman yayınlanacak? İşte ayrıntılar...

Magazin 20-07-2021 20:55

Baht Oyunu'nun Rüzgar'ı İdris Nebi Taşkan'ın annesini görenler sevgilisi sandı

Baht Oyunu'nun Rüzgar'ı İdris Nebi Taşkan'ın annesi sosyal medyada damga vurdu. Genç oyuncunun annesini görenler önce sevgilisi sandı.

Magazin 13-07-2021 14:10

Reyting sonuçları: 29 Haziran AB ve Total reyting sıralaması

29 Haziran 2021 reyting sonuçları açıklandı. 29 Haziran Salı günü Ada Masalı, Baht Oyunu, Maraşlı, Müge Anlı ile Tatlı Sert ve haber kanalları birbirleri ile yarıştı. Reyting sonuçları Total, AB ve 20+ABC1 kategorilerinde ölçülüyor. Karar gereği sonuçların sadece ilk 10’u paylaşılıyor.

Trend 30-06-2021 10:59

Baht Oyunu 2. bölüm fragmanı yayınlandı! Ada ile Bora arasında aşk mı doğuyor?

Kanal D ekranlarında geçtiğimiz hafta yayın hayatına başlayan iddialı yaz dizisi 'Baht Oyunu' ilk bölümüyle izleyiciden tam not aldı. Büyük bir kitle tarafından sevilen dizinin yeni bölümünde neler yaşanacağı merak konusu olmuşken, 2. bölüm fragmanı yayınladı mı sorusu araştırılıyor. Peki Baht Oyunu 2. bölüm fragmanı yayınlandı! Ada ile Bora arasında aşk mı doğuyor? Detaylar haberimizde...

Magazin 22-06-2021 19:07

Baht Oyunu dizisinin Yasemin'i, Tuğba Çom Makar kimdir ve nereli? İşte oynadığı diziler...

Baht Oyunu dizisinde "Yasemin" karakterini canlandıran Tuğba Çom Makar'ın hayatı araştırılıyor. Makar, Türk dizi, tiyatro ve sinema oyuncusudur. Popüler dizilerde rol almıştır. Baht Oyunu dizisinin Yasemin'i, Tuğba Çom Makar kimdir ve nereli? İşte oynadığı diziler...

Magazin 15-06-2021 21:16

Baht Oyunu dizisinin Tuğçe'si Aslı Sümen kimdir ve kaç yaşında? Alı Sümen boyu kaç?

Baht Oyunu dizisinde "Tuğçe" karakterine hayat verecek Aslı Sümen'in hayatı merak konusu oldu. Aslı Sümen, 2017'de Miss Turkey birincisi seçilmiştir. Miss World yarışmasında Türkiye'yi temsil etmiştir. Peki Baht Oyunu dizisinin Tuğçe'si "Aslı Sümen" kimdir ve kaç yaşında? Alı Sümen boyu kaç?

Magazin 15-06-2021 20:50

Baht Oyunu dizisinin Bora'sı Aytaç Şaşmaz kimdir ve nereli? Aytaç Şaşmaz kaç yaşında?

Baht Oyunu dizisinde "Bora" karakterine hayat veren Aytaç Şaşmaz'ın kim olduğu araştırılıyor. Aytaç Şaşmaz; Söz, Hekimoğlu gibi başarılı projelerde yer almıştır. Peki Baht Oyunu dizisinin Bora'sı "Aytaç Şaşmaz" kimdir ve nereli? Aytaç Şaşmaz kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Magazin 15-06-2021 19:57

Ozan Dağgez kimdir, kaç yaşında ve nereli? Baht Oyunu Evren kimdir? İşte oynadığı diziler…

Kanal D ekranlarında bu akşam ilk bölümü ile izleyici karşısına çıkamaya hazırlanan 'Baht Oyunu' dizisinin oyuncu kadrosu şimdiden merak edilmeye başlandı. Erkan Birgören ve Tuna Kıygı’nın senaristliğini yaptığı dizinin fragmanları izleyicinin dikkatini çekmeyi başardı. Peki Baht Oyunu Evren kimdir? İşte oynadığı diziler…

Magazin 15-06-2021 18:42

Funda İlhan kimdir, kaç yaşında ve nereli? Baht Oyunu Belma kimdir? İşte oynadığı diziler…

Kanal D erkanlarında yayın hayatına başlayan Baht Oyunu adlı dizide Belma karakterine hayat veren başarılı oyuncu Fulda İlhan'dır. Ünlü oyuncu kariyer hayatına ilk olarak 90'lı yıllara damgasını vuran Kara Melek adlı dizide rol almasıyla başladı. Peki Funda İlhan kimdir, nereli ve kaç yaşında? Detaylar haberimizde...

Magazin 15-06-2021 18:23

Emrah Ben kimdir, nereli? Baht Oyunu Aslan Enişte kimdir? Emrah Ben kaç yaşında?

Daha önce Tozkoparan dizisiyle ekranlarda rol alan oyuncu Emrah Ben, bu akşam Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan Baht Oyunu dizisinde Aslan Enişte karakterini canlandıracak. Peki Emrah Ben kimdir, nereli? Baht Oyunu Aslan Enişte kimdir? Emrah Ben kaç yaşında? İşte yanıtı...

Magazin 15-06-2021 18:14

Baht Oyunu Suğdem Gözalır kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte oynadığı diziler…

Yaz sezonun başlamasıyla bir bir ekranlarda yerlerini almaya başlayan yaz dizileri merak uyandırdı. Kanal D ekranlarında bu akşam izleyici karşısına çıkacak olan 'Baht Oyunu' dizisinin oyuncuları şimdiden merak edilmeye başlandı. Peki Baht Oyunu Suğdem Gözalır kimdir, kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde...

Magazin 15-06-2021 18:03

Anıl Çelik kimdir, nereli ve kaç yaşında? Baht Oyunu Ali kimdir? Anıl Çelik sevgilisi kim?

Daha önce Bay Yanlış, Erkenci Kuş ve Çilek Kokusu gibi pek çok yapımda rol alan ve son zamanlarda daha çok yaz dizilerinde izlediğimiz Anıl Çelik, bu akşam ekrana gelecek olan Baht Oyunu dizisinde Ali karakterine hayat verecek. Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan dizide Aytaç Şaşmaz ile Cemre Baysel başrolleri üstlenmekte. Peki Anıl Çelik kimdir, nereli ve kaç yaşında? Baht Oyunu Ali kimdir? Anıl Çelik sevgilisi kim? İşte yanıtı...

Magazin 15-06-2021 18:03

Hande Subaşı kimdir, nereli ve kaç yaşında? Baht Oyunu Nergis kimdir? Hande Subaşı sevgilisi kim?

Diriliş Ertuğrul, Merhamet ve Elveda Rumeli gibi yapımlarda rol almış olan Hande Subaşı, bu akşam Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan Baht Oyunu dizisinde Nergis karakterini canlandıracak. Dizide Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel ile beraber rol alacak olan Hande Subaşı kimdir sorusu merak ediliyor. Peki Hande Subaşı kimdir, nereli ve kaç yaşında? Baht Oyunu Nergis kimdir? Hande Subaşı sevgilisi kim? İşte yanıtı...

Magazin 15-06-2021 17:53

Cemre Baysel kimdir, nereli? Baht Oyunu Ada kimdir? Cemre Baysel kaç yaşında, sevgilisi kim?

Daha önce Yeşil Deniz, İsimsizler ve Elimi Bırakma gibi dizilerde rol almış olan Cemre Baysel, bu akşam Kanal D ekranlarında başlayacak olan Baht Oyunu dizisinde Ada karakterini canlandıracak. Dizide Aytaç Şaşmaz ile beraber başrolü canlandıracak olan Cemre Baysel kimdir sorusu merak ediliyor. Peki Cemre Baysel kimdir, nereli? Baht Oyunu Ada kimdir? Cemre Baysel kaç yaşında, sevgilisi kim? İşte yanıtı...

Magazin 15-06-2021 17:17

Baht Oyunu hangi kitaptan uyarlama? Baht Oyunu gerçek hayattan mı uyarlandı?

Kanal D ekranlarında yaz sezonunda başlayacak yeni dizilerden Baht Oyunu dizisi bugün 15 Haziran akşamı ilk bölümüyle yayınlanacak. Yapımcılığını ve proje tasarımını Fatih Enes Ömeroğlu'nun üstendiği dizide Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel başrollerde yer alıyor. Peki Baht Oyunu hangi kitaptan uyarlama? Baht Oyunu gerçek hayattan mı uyarlandı? İşte yanıtı...

Magazin 15-06-2021 16:07

Baht Oyunu nerede çekiliyor? Baht Oyunu dizisi hangi il ve ilçede çekiliyor?

Yaz sezonunun gelmesiyle beraber birçok dizi final kararı aldı. Yaz dizileri ise final yapan dizilerin yerine izleyiciler ile buluşmaya hazırlanıyor. Kanal D ekranlarında 15 Haziran Salı günü ilk bölümü ile yayınlanmaya başlanan Baht Oyunu dizisi ile, şimdiden yaza iddialı bir giriş yaptı. Baht Oyunu dizisinin başrollerinde Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel yer alıyor. Peki Baht Oyunu dizisi nerede çekiliyor?

Magazin 15-06-2021 14:16

Baht Oyunu dizisinde kadrosunda yer alan İrem Yüksel kimdir? İrem Yüksel kaç yaşında ve nereli?

Kanal D ekranlarının yeni yaz dizisi Baht Oyunu, ilk bölümü ile 15 Haziran Salı günü izleyici ile buluşuyor. Baht Oyunu kadrosuna dahil olan güzel oyuncu İrem Yüksel ise, 20’li yaşlarda bir genç kızı canlandırıyor. Daha önce tiyatro yapan İrem Yüksel, ilk kamera önü deneyimini Afilli Aşk dizisi ile yaşadı.

Magazin 15-06-2021 13:46

İdris Nebi Taşkan kimdir, kaç yaşında ve nereli? Baht Oyunu Rüzgâr kimdir? İşte oynadığı diziler…

Kanal D’de yeni yayınlanan Baht Oyunu’nda Rüzgâr karakterine hayat veren İdris Nebi Taşkan, oyunculuğa Muhteşem Yüzyıl dizisi ile başladı. Oyunculuk performansının yanı sıra yakışıklılığıyla da dikkat çeken İdris Nebi Taşkan, genç kızların sevgilisi hâline geldi.

Magazin 15-06-2021 13:35

Baht Oyunu ne zaman başlıyor, hangi gün? Baht Oyunu hangi kanalda?

"Baht Oyunu" dizisi ilk bölümüyle ekranlara çıkmaya hazırlanıyor. Dizinin başrollerini Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel paylaşıyor. Peki Baht Oyunu ne zaman başlıyor, hangi gün? Baht Oyunu hangi kanalda? İşte ayrıntılar...

Magazin 13-06-2021 20:00

Baht Oyunu'nun afişi yayınlandı

Kanal D’nin yapımcılığını ve proje tasarımını Fatih Enes Ömeroğlu’nun yaptığı ARC Film imzalı yeni dizisi ‘Baht Oyunu’ndan bir afiş daha yayınlandı. 15 Haziran Salı akşamı Kanal D ekranında izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan dizinin afişinde genç yıldızlar Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel yer aldı.

Magazin 05-06-2021 14:52

Hande Subaşı Baht Oyunu dizisiyle ekrana dönüyor! İşte yeni rolü

Hande Subaşı, Kanal D’nin yeni dizisi “Baht Oyunu” ile ekrana dönüyor. Oyuncu dizide sürpriz bir rolle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Magazin 03-06-2021 21:05

2021 yeni başlayacak yaz dizileri neler? Haziran ayında hangi yaz dizileri yayınlanacak?

2021 yılının Haziran ayına giriş yapılırken, televizyon izleyicileri bu yazın yayınlanacak olan yeni yaz dizilerini araştırmaya koyuldu. Geçtiğimiz kış sezonunda yayınlanan ve sevilen diziler tek tek final yaparken, çok sayıda yeni yaz dizileri ekrana gelecek. Peki 2021 yeni başlayacak yaz dizileri neler? 2021 Haziran ayında hangi yaz dizileri yayınlanacak?

Magazin 01-06-2021 23:52

‘Baht Oyunu' dizisinin yayın tarihi belli oldu

Kanal D’nin yapımcılığını ve proje tasarımını Fatih Enes Ömeroğlu’nun yaptığı, ARC Film imzalı yeni dizisi ‘Baht Oyunu’nun yeni tanıtımıyla birlikte yayın günü de açıklandı.

Magazin 26-05-2021 16:47