Balgam Haberleri

Öksürüğü anında kesen mucize karışım! 3 saat bekletince doğal ilaç etkisi gösteriyor

Son günlerde yaygın olan geçmeyen öksürük ve balgam gibi rahatsızlıklara yakalandıysanız çözümü çok basit. Sadece siyah turp ve bal ile hazırlanan bu karışımı 3 saat beklettiğinizde adeta doğal ilaç etkisi gösteriyor. İşte mucize karışımın yapımı...

Haber 10-01-2024 16:00

Hayat iksiri olarak anılıyor! Bu doğal ilacın faydaları saymakla bitmiyor

Doğa, insanların sağlığını olumlu etkileyebilecek sayısız bitki ve besini sunar. Bu bitkiler, yüzyıllardır geleneksel tıp ve yerel tedavi yöntemlerinin bir parçası olarak kullanılıyor. Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut, limon otunun stres ve balgam giderici özelliğinin yanı sıra kalp hastalıkları ile tansiyon düşürmede birebir olduğunu söyledi. Her derde deva limon otunun saymakla bitmeyen faydaları haberimizde.

Haber 27-10-2023 08:46

İbrahim Saraçoğlu her gün içiyor! Mucize formülü yalnızca günde iki bardak için, o illetten kurtulun

İncir, doğanın bize sunduğu nimetler arasında yer almaktadır. Bazı besinlerin vücuda birçok faydası bulunuyor. Öte yandan beslenme düzenine katılan her sağlıklı besin de vücuttaki farklı değerlere iyi gelebiliyor. İncir de onlardan biri. Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu her gün tükettiği mucize formülü açıkladı. Günde iki bardak içip o illetten kurtulun. İşte uzman ismin her gün tükettiği o kür...

Haber 30-08-2023 09:17

Sabahları bu şekilde uyanıyorsanız dikkat! Kanserin önemli belirtisi

Kanser çağımızın tehlikeli hastalıkları arasında yer alıyor. Yıkıcı sonuçlar yaratabilen kanserin etkilerinden korunmak için erken belirtilerine dikkat etmek gerekiyor. Uzmanlar en riskli kanser türleri arasında yer alan akciğer kanserinin sabahları görülen uyarıcı işaretlerine karşı uyarıyor.

Haber 17-04-2023 09:06

Böyle uyanıyorsanız dikkat! Kanserin ilk belirtisi sabahları ortaya çıkıyor

Kansere neden olan çok çeşitli faktörler bulunuyor. Kanser riskini artıran yaşam alışkanlıklarını uygulamak ve kanserin belirtilerini görmezden gelmek çok riskli durumlara yol açabiliyor. Kanseri erken teşhis etmek bu hastalık için büyük önem taşıyor. Uzmanlar sabah yaşanan bir durumun kanserin önemli işareti olduğunu belirterek uyarıyor.

Haber 16-01-2023 08:39

Her yıl 3 milyondan fazla insan bu yüzden ölüyor! Öksürük ve balgam alarmdır

Bilim Kurulu Üyesi Özlü: Öksürük ve balgam alarmdır Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Tevfik Özlü, dünyada ölüm nedenleri arasında 3’üncü sırada yer alan, Kronik Obstrüktif Akciğer Hastalığı’na (KOAH) ilişkin “Akciğerimizi korumak önemli. Her türlü zararlı gazlardan, tozlardan, dumanlardan kaçınmalıyız. Sağlıklı bir kişi öksürüp, balgam çıkarmaz. Öksürük ve balgam bir alarmdır; bu alarmı duymak lazım” dedi.

Haber 16-11-2022 11:44

Dünyada ölüm nedenleri arasında 3'üncü sırada! Bunlar alarm diyerek uyardı

Her yıl çok sayıda insanın ölümüne neden olan Kronik Obstrüktif Akciğer Hastalığı'na (KOAH) hastalığına ilişkin önemli bir uyarı geldi. Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Tevfik Özlü, dünyada ölüm nedenleri arasında 3’üncü sırada yer alan KOAH'a ilişkin değerlendirmelerde bulunarak "Akciğerimizi korumak önemli. Her türlü zararlı gazlardan, tozlardan, dumanlardan kaçınmalıyız. Sağlıklı bir kişi öksürüp, balgam çıkarmaz. Öksürük ve balgam bir alarmdır" dedi.

Haber 16-11-2022 11:09

Antibiyotik içmek için koşmayın: Öksürüğü bıçak gibi keser! Anında rahatlarsınız

Boğazımız kaşınmaya başladığında ilk olarak hastalanmaktan korkmaya başlarız. İster geniz akıntısı olan ister toz kaçmış olsun öksürük başladığı zaman hızlı şekilde harekete geçmek gerekir. Öksürük üst solunum yollarını kaplayan hücrelerin iltihaplanmasına da yol açabilir. Soğuk algınlığı ve gripten kaynaklananlar gibi birçok öksürük kendi kendine geçer. Sizinki daha ciddi bir tıbbi durumdan geliyorsa, tedavi için bir şeyler yapma zamanınız gelmiş olabilir.

Haber 27-10-2022 17:56

Akciğer kanseri için etkili kür! Akciğerleri tertemiz yapacak

Giderek artan kanser vakaları insanların gözünü korkutuyor. Zararlı alışkanlıklar kansere yakalanma riskinin artmasına neden oluyor. En tehlikeli kanser türlerinden olan akciğer kanseri hayatı büyük ölçüde tehlikeye atıyor. Akciğer kanserinin erken teşhis edilmesi ve doğru tedavinin uygulanması önem taşıyor. Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu tere kürünün akciğer kanseri için etkili olduğunu belirtiyor.

Haber 09-10-2022 11:16

Uzun süredir devam ediyorsa uzmana başvurun! Öksürüğü geçirmek için yapmanız gerekenler

Öksürük en sık görülen rahatsızlıklar arasında bulunuyor. Özellikle hayatımıza giren Covid-19 ile öksürük daha fazla görülmeye başlandı. Genellikle önemsiz diyerek geçiştirilen öksürük uzun süredir devam ediyorsa mutlaka doktora görünmek gerekiyor. Öksürüğü geçirmek için evde yapacağınız basit uygulamalar bulunuyor.

Haber 02-09-2022 10:49

Balgam söktürücü doğal çözüm! Evde balgam söktürecek doğal yöntemler nelerdir?

Balgam boğazda tıkanıklıklara yol açarak oldukça rahatsız edici olmaktadır. Herkeste görülebilen balgamı atmak bazı kişiler için oldukça zorlu olabilir. Evde doğal çözümlerle balgam atmak mümkündür. Doğal yollarla balgamdan kurtulmak istiyorsanız aşağıda yer alan yöntemleri deneyebilirsiniz.

Haber 31-08-2022 16:21